merhaba kızlaar nasılsınız. ben aşılama yaptırdım bugün
Önce sperm verdik 1 saat falan onlar hazırlandı. sonra beni o masaya aldılar garip garip alet taktılar ve aşılamayı yaptılar. 15 dk falan hiç kalkmadan yattım. şimdi evde yatıyorum. ama çok ağrı oluyo. normalmiş doktor öyle dedi.
hşbldm gülmm 2 gündür gitmedim kursa biras üşütmüşümm .....
hşgldn cnm ...hayırlısı olsunn inşallahh yüzün gülerrr :)
nasıl geçti acıdımı anlatırmısın birass ...
saol cnmm bende iiyimm işte aynıyımm...merhaba canım ben iyiyim sen nasılsın
hmmmm iyi niyetli bi karısın sen
slm karıcık sen nasılsın kız
inşallah gelmezler cnm bir dahaki aya. ama sen yine de barışık ol kırmızılarla
:122:
slm senden nbr cnmm....Başak karısı beni niye eklemedin lan listeye
Herkese slm bu arada nasılsınız
ayy teşekkür ederim tatlımmm. etmezmiyim bol bol duaa ediyorum inşallah gelir bebeğim bu ayhadi inşallah tutunur sana bebişin bugün perşembe bol bol dua et hadi bakalım hediyeleri kapmana az kalmış
başak hemen kredi başvurusunu yap az kaldı
aşılama sırasındamı ağrı oldu yoksa sonrasındamı canım:26::26::26::26::26::26::26::26:
merhaba myhoscum nasılsın
ayy teşekkür ederim tatlımmm. etmezmiyim bol bol duaa ediyorum inşallah gelir bebeğim bu ay
aşılama sırasında az oldu canım. ama sonrasında çok oldu ağrı gibi kramp gibi sızı gibi şişlik gibi garip bişey
Iyi olmaya çalışıyorum abla 4 gündür fena halde gribim ilac ice içe sarhos gibi oldum valla sen nasılsın
a.s. canım hoşgeldin nasılsın?slm hatunlarr nasılsınızzz :)
beni sevdiğinden değilmiş bak açıklamış nedenini
iyi akşamlar sara ablam iyiyim sen nasılsınnnn?iyi akşamlar yeşilim nasılsın canım
merhaba kızlaar nasılsınız. ben aşılama yaptırdım bugün
teşekkür ederim canım bebek bekleyen herkesin inşallah. biras acıdı biras da kanama oldu yapılırken. ama şimdi daha şiddetli ağrı oluyo.
Başak karısı beni niye eklemedin lan listeye
hşbldm gülmm 2 gündür gitmedim kursa biras üşütmüşümm .....
hşgldn cnm ...hayırlısı olsunn inşallahh yüzün gülerrr :)
nasıl geçti acıdımı anlatırmısın birass ...
Önce sperm verdik 1 saat falan onlar hazırlandı. sonra beni o masaya aldılar garip garip alet taktılar ve aşılamayı yaptılar. 15 dk falan hiç kalkmadan yattım. şimdi evde yatıyorum. ama çok ağrı oluyo. normalmiş doktor öyle dedi.
a.s. canım hoşgeldin nasılsın?
okudum ablacım
iyi akşamlar sara ablam iyiyim sen nasılsınnnn?
mrba tatlımmmm hadi hayırlısı olsun kuzummmiş görüşmen yarınmıydı canımmm?
deli karı bilgilerini verdinmiki kızBaşak karısı beni niye eklemedin lan listeye
hmmm kocan yardımcı oluyordur inşallah sana.Önce sperm verdik 1 saat falan onlar hazırlandı. sonra beni o masaya aldılar garip garip alet taktılar ve aşılamayı yaptılar. 15 dk falan hiç kalkmadan yattım. şimdi evde yatıyorum. ama çok ağrı oluyo. normalmiş doktor öyle dedi.
a.s. canım hoşgeldin nasılsın?
okudum ablacım
vücudum ağrıyo 2 gündür cnmm üşütmüşüm heralde ....
hehehyyyt
herkes burda ben geldim millettt
teşekkür ederim canım benimm inşallaaahhhhinşallah bebeğin yerleştiği içindir bu ağrılar canım bol bol dinlen ağır kaldırma gerinme yükseğe uzanma kendi yorma tamam mı canım
geçmiş olsun canım grip salgın herkeste var bol bol sıvı iç c vitamini al
çook sağol bitanemmm. evet yarındı. sadece görüşcem büyük ihtimal başlamama.s. canım hoşgeldin nasılsın?
okudum ablacım
inşallah canım yaa inşallah değer herşeye. korkma canım gerekirse yaptır. malesef bebiş istiyosak herşeye değerrayy cnmm allahhh yüzüne bakar inşallahhh çektiklerine değerr......
bende korkuyorum gerekirse bende yaptırıcamm
a.s hoşgeldin
geçmiş olsun bol vitamin al
bende geçen sene bu ayda aşıla yaptırmıştım... ama benim çok ağrım olmamıştı bünye meselesi tabi inşallah çektiğin acılara ağrılara değer
Iyi olmaya çalışıyorum abla 4 gündür fena halde gribim ilac ice içe sarhos gibi oldum valla sen nasılsın
hehehyyyt
herkes burda ben geldim millettt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?