tşk cnmm...
nazemir abla myhoşa bilgi werirmisinn tanımamış beni :)
tabii ben her zaman doğru laf ederimgeldiiim bacıııımmmm
nasıl özledimm siziiiiiiiiiiii ayy burnumda tüttünüzzz
aynen bak bu söz doğru adet olamamak daha da zorr adet olmak sağlıklı olmak demekk
hmm iyi ettiinnn
:18::18::18::18:
havalar ne soğuk kızlar yaaaaaa amaaaan bugün bi dışarı çıktıkkk
burnumuz kızardı yarım saat sonra geri döndükk çarşıya inmeye değmedii
erenayefe herkesten önce ben sana hoşgeldin dedim ama sen benden başka herkese cevap verdin kırıldım yani aşkolsun
alın tabii kuzum bu karı böyle kıymet bilmezzzerenayefe herkesten önce ben sana hoşgeldin dedim ama sen benden başka herkese cevap verdin kırıldım yani aşkolsun
cnm hızlı okuyabilseydim kesin alırdımkızlar bu arada 500 adet yasin okutmaya başladımmm 500 kişiye ...sizlerde alabilirmisiniz 1 er tane???
kız yoksam seneye aralıkmı batınmerhaba kızlar nasılsınız.. ben yumurtaları çatlattım.. bu ay seophene kullanmıştım.. iki tane pıtırcığım oluşmuş...
yeni batım 23 aralık...
eee hamiş yok mu yeni hamişş..
bu sayfada hamiş haberi gelsin istiyorum ben... geleyim sorayım hamişimiz var mı diye siz de diyin kiii ooo 5 tane 7 tane var diyin yaaaa....
evet geziyom halaaatabii ben her zaman doğru laf ederim
eee sen neler yaptın ne var ne yok daha geziyonmu
kışın alışveriş merkezi gezeceksin canım(hiç de sevmem) yazın fink atacaksın dışarlarda şimdi üşürsün tabi
alın tabii kuzum bu karı böyle kıymet bilmezzz
cnm hızlı okuyabilseydim kesin alırdım
kız yoksam seneye aralıkmı batın
çıkmayaydın eyydiiiiiiiherkese iyi geceler ben çıkıyorum başımın ağrısı artmaya başladı canlarım öpüldünüzzz
herkese iyi geceler ben çıkıyorum başımın ağrısı artmaya başladı canlarım öpüldünüzzz
sevinçten şaşkınlıktan göremedim herhaldee kusura bakma ablcım yaaa
bu topik 10 gündür hiç bu kadar kalabalık olmadı yaaa
şaşırdım çooookkkk
nassın ablacımm,iyimisin?
vay nazemirim bu çiçek ve anlamlı söz banaysa teşekkür ederimm tam beni anlatıyorr
kaç gündür giriyorum gündüz kimse yokkk
gecede kocişim evdeydi az önce işe yolladım ve buraya geldimm
kızlar bu arada 500 adet yasin okutmaya başladımmm 500 kişiye ...sizlerde alabilirmisiniz 1 er tane???
merhaba kızlar nasılsınız.. ben yumurtaları çatlattım.. bu ay seophene kullanmıştım.. iki tane pıtırcığım oluşmuş...
yeni batım 23 aralık...
eee hamiş yok mu yeni hamişş..
bu sayfada hamiş haberi gelsin istiyorum ben... geleyim sorayım hamişimiz var mı diye siz de diyin kiii ooo 5 tane 7 tane var diyin yaaaa....
evet geziyom halaaa
yiyoss içiyoss geziyoss kocişimle ... yapıyoss
hayat bende kızıııııııımmmm
sen napıyon kankammm ya konuşamadık ne zamandrrrr
iş nolduuuu? başladınmı yeni işineee ...
çarşıya inmemiz gerektii kanepelerim içinn siparişte sorun çıkmışşş
düzeltmek için indikk yoksa evden çıkmaya niyetimiz yoktuu
ahh cnm Allah söyletti belkim de inşallah seneye olur batın tatlım.nasıl da yanlış yazmışım bu topiğe girince nevrim dönüyo.. ya saçmalıyorum ya uykum geliyo
evet kanka başladım tabiii kızım ben işe başladım başlayalı gündüzleri kimse gelmez oldu yemin ederim çok etkilendi topikcan:18::18:evet geziyom halaaa
yiyoss içiyoss geziyoss kocişimle ... yapıyoss
hayat bende kızıııııııımmmm
sen napıyon kankammm ya konuşamadık ne zamandrrrr
iş nolduuuu? başladınmı yeni işineee ...
affettinmi?:18:hııııııım tamam o zaman
iyiyi ben canım
evet canım sana çiçek çok güzeldi sana gönderdim
herkese iyi geceler ben çıkıyorum başımın ağrısı artmaya başladı canlarım öpüldünüzzz
evet canım sana çiçek çok güzeldi sana gönderdim
arapçamı okunacak
inşallah hamiş olursunda 2012... 23 aralık olur batın yani doğumdan sonraki bat
affettinmi?:18:
sözde çok güzeldi ama tam ben
hmm allah bu mevsimde çalışanlara kolaylık versinnben haftada 2 gün çıkmak zorundayım stajdaki öğrencileri denetlemeyee.. hele bu hafta not da topladık.. çarşamba halim içler acısıydı.. hem yağmur yağıyo hem şemsiye almayı unutmuşum hem de aldırmadan işletmeleri bitirmek zorundayımm...acıların çocuğu gibi..
evet kanka başladım tabiii kızım ben işe başladım başlayalı gündüzleri kimse gelmez oldu yemin ederim çok etkilendi topikcan:18::18:
sen de ilgilenmiyon artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?