Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

pınarım kıs napıyosun ? nerelerdesin sen evde net yoktu dimi senin? bat noldu kıs bende seni merak ediyodummm

kuzum ben suan soktayımm 11de azıcık kan geldi sonra gelmedi bugun test yaptım ve ciftt cizgiyi gördümm bende allahıma cok sükür allah herkese nasip etsin birde bu ay biz korunmustuk yumurtalama zamanlarında demekki ben reglime 1hafta kala hamile kaldım kuzum valla hiç ümitli degildim hayırlısı olsun yarın doktora gidicem kan testi vericem canımm suan inanki soktayımm yani ne yazdıgımı ne söyliyecegimi bilmiyorummm

cnmmmm hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn :)
allah tamamına erdirir inşallahhhhhhhhhhhh:)

canımmm benimm çok mutlu oldum inanki gözlerim doldu şuannn
sonunda topiğimizin bi hamişi olduu
kuzum Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi ve sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh
güzel haberlerinin devamını bekliyorummmm bitanemmmm.....şok tan çııkk veee seviinnnnnn

kılzar nasılsınız ya kac guındur gıremyom bı slm vereyım dedım gene kımse cıkler yok
kızlar adet olck gıbı sancım var akıntım var acabe neden:44::44::44:

pınarcım gözünaydın canım inan çok sevindim Allah tamamına erdirsin canım menim

slm kızlar nasılsınız b,i 5 dk bakayım dedim size napıonuz bu arada pınar hamiş kalmış çok sevindim darısı isteyenlerin başına inşallahhhhhhhhh

cnmmmm hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn :)
allah tamamına erdirir inşallahhhhhhhhhhhh:)
amin saol tatlımm anne olmak isteyen herkese allahım yasatsın bu duyguyu ben hala inanamıyorum zatenn
saol canım battasım sarısı basına kuzum benim soktan cıkamıyorum hala inanamıyorumm yarın kan testi vericem bakalım hiç umudum olmadıgı anda geliverdi esimde sasırdı kaldı
pınarcım gözünaydın canım inan çok sevindim Allah tamamına erdirsin canım menim
ablacım cok saol allah razı olsun sıranı aldım ama insallah en yakın zamanda senin haberini alırızz amin valla abla cif cizgiyi görebilicekmiyim diye düsünüp dururdum görünce sok oldum cok tuhaf hisser icindeyim valla anlatamıyorumm içimden haykırmak geliyoo
slm kızlar nasılsınız b,i 5 dk bakayım dedim size napıonuz bu arada pınar hamiş kalmış çok sevindim darısı isteyenlerin başına inşallahhhhhhhhh

saol hurrem sultanım benim allah herkese nasip etsin insallah ben anladımki beyinimize saplantı yaptıgımız için olmuyo stresten birde ben bu ay sütle maydonoz kaynatıp buharına oturdum ondan oldu sanırımm

canım menim Allah tamamına erdirsin sırayı almak ne demek sen sadece bize dua et hamilelerin duası kabul olurmuş canım menim

canlar nasılsınız keyifler nasılllll
ben hala gribimmm başım ağrıyor kırgınlığım varrr

canlarim nasilsiniz size mujdemi vereyim hamileyim darisi butun topigimizin basina butun isteyenlerin basina bu aralar kaynanam geldi fazla giremiyorum 10 gune kadar gider oyuzden fazla giremiyorum opuyorum hepinizi.

iyi akşamlar kızlarr nasılsınızzz ???
size bişey sormak istiyorummm .....
benim bat 21 ocak 5 gün war sayılırr
bu sabah ilişki yaşandı we sonrasında pembe bi akıntım gelmişş bu saate kadar bişey gelmedi günlük ped koydum kontrol ediyorumm ....
gerçi ümitsizim bu aydan hatta hiç beklemiyorum ama aklıma takıldı işte ....
şimdide baktım 1 damla yine gelmiş çok hafif pembe ...ama dün we bu sabahta belim kasığım we genital bölgemde sancı wardı ...
ayrıca benim regli başlarken kahwe rengi akıntıyla başlardıı .....puffffffffff aklımda kurcalayıp duruyo sizlerede bi soriyim dedim fikri olan warmı acaba?????

canım Allah tamamına erdirsin. çook sevindim darısı başımıza inşallaaahhh

canlarim nasilsiniz size mujdemi vereyim hamileyim darisi butun topigimizin basina butun isteyenlerin basina bu aralar kaynanam geldi fazla giremiyorum 10 gune kadar gider oyuzden fazla giremiyorum opuyorum hepinizi.

tebrik ediyorum hatice. Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallahhh

canım gözün aydın ALLAH tamamını erdirdirsin hayırlısıyla sağlıkla inşallah
41kere

gözünüz aydın canım ALLAH tamamını erdirdirsin hayırlısıyla sağlıkla inşallah
41kre
ne güzel bir gün inşallah çifter çifter hamilelik haberleri vermeyi nasip etsin RABBİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…