Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım menim Allah tamamına erdirsin sırayı almak ne demek sen sadece bize dua et hamilelerin duası kabul olurmuş canım menim
her zaman ediyorum hepimize ablacım insallah sende kavusursub melegine
canlarim nasilsiniz size mujdemi vereyim hamileyim darisi butun topigimizin basina butun isteyenlerin basina bu aralar kaynanam geldi fazla giremiyorum 10 gune kadar gider oyuzden fazla giremiyorum opuyorum hepinizi.
hayırlısı olsun canım sanadaa allah saglıklı kucagına almayıda nasip etsin insllah
canım bende bugun ögrendim hamile oldugumu benim bat 11ocaktı o gün pembemsi lekem geldi bende dedim allah allah benim normalde kahvemsi lekelerden sonra gelir diye sonra kesildi 4gün bekledim gelmedi birsey korkuyodum gene tek cizgiyi görücem diye allahıma cok sükür cift cizgiyi gördüm sonunda insallah seninde öyledir yerlesme kanamasıdır canımm
canım Allah tamamına erdirsin. çook sevindim darısı başımıza inşallaaahhh

tebrik ediyorum hatice. Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallahhh

insallah sarısı sizlere canım benim bende soktayım hala inanamıyorumm ben sunu anladımki kafaya takmamak gerekiyo hersey stresten oluyo ben bu ay hiç ümitli degildim işte allahın işi ben birde korundum yumurtalama zamanlarında sonra korunmayı bıraktım birsey olmas dedim ama demekki ben reglime bi hafta kala yumurtalamam catlıyomus cok sasırtıcı birsey yaa allahıma cok sükür melegim benimle yada meleklerim doktor bana bu ay cift yumurtlamıssın demişti ikiz olma ihtimali var yanii

canım benim hiç bi fikrim yok ama sen ne olur ne olmaz kendine dikkat et olmaz diye bişey yok ama çokta ümit bağlama yinede sen

saol canım darısı basına insallah 2012 ugurlu geldi bizlere insallah tamamıda gelir bugun hamile kalanların günü herhalde insallah tüm topiktekiler sıryla dökülür biz vesile olmus oluruz insallahh

ayy canım benimmm çok sevindim Allahım kalbine göre versin inşallahh. Allah isteyince herşey olur. benim bu ay 6 yumurtam oluştu ve biliyosun aşılama oldum inşallah 2 hafta içinde bende müjdeli haberi veririm sizlere. benim için bol bol dua et hamilelerin duası kabul olurmuş benim dualarım senin ve bebiş(ler)in için

ayy cnm yaa hayırlısı olsunn beklicem bende bakalım neler olcakkk......

canım benim hiç bi fikrim yok ama sen ne olur ne olmaz kendine dikkat et olmaz diye bişey yok ama çokta ümit bağlama yinede sen

ayy ablacım nasılsınnn nerelerdesinnn ayolll ....:)
ah ya ümidim zaten yok diyorum ya hayırlısı bakalım bu ay olmasını istememiştimm kısmet ama bence de bişey çıkmıcakk ....

buralardayım ben gündüz giremedim kardeşimle konuştum saatlerce msn den, yeğenimi seviyorum işte öyle geçti bugün
sen neden okadar umutsuzsun canım hiç belli olmaz bu işler zamanı gelince olur, zamanı gelmişse 1 hafta sonra sende pozitifi görürsün, gelmemişse çalışmalara devam edersin

gözünüz aydın kızlar sağlıkla kucaklayın inşşşş

sarammmmmmmmmm sağol kuzummmm dikat ediyorum ama

canlarim nasilsiniz size mujdemi vereyim hamileyim darisi butun topigimizin basina butun isteyenlerin basina bu aralar kaynanam geldi fazla giremiyorum 10 gune kadar gider oyuzden fazla giremiyorum opuyorum hepinizi.
yaa bu nasıl güzel bi gündür Allahıımmm çook mutlu oldum yaa arkası arkasına güzel haberlerr almaya devam edelimm nolurrr
canımmm sağlıkla rabbim kucağına almayı nasip etsinnnnnn

canım benim inşallah yerleşmedir ama değilsede üzülmee
ama yerleşme olması yüüksek gibi geliyor bana Allah gönlüne göre versin inşLLh cNIMMM

haklısın bebeğim ama biliyorsunki ümitsizliğe kapılmak için çok erken daha yeni evlisin.
sen yine de çok fazla kapılma bebeğe ama onsuz da hayaller kurma
çok teşekkürler canım yaa ne zaman başladığın fark edermi peki? yarın adetimin 9.günü başlasam olurmu acabaa?:26:
cnm bende adetin10. günü başlamştım.
normalde 1. günü başlamak lazım diyorlar.
ama fark etmez başla istersen
Herkese merhaba arkadaşlar..))
fadiyezcim hoş geldin cnmmm aramızda görmek isteriz seni deeeeeee
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar herkese iyi pazarlar
iyi pazarlar ablacımmmmm baksana çok mutlu oldum bugün ne bereketli bir ayyyyyyyyyyy
slm kızlar nasılsınız b,i 5 dk bakayım dedim size napıonuz bu arada pınar hamiş kalmış çok sevindim darısı isteyenlerin başına inşallahhhhhhhhh
hürremim annem önce biz doğurak yavrum sende iki tane var
canlar nasılsınız keyifler nasılllll
ben hala gribimmm başım ağrıyor kırgınlığım varrr
geçmiş olsun cnm benim dikkat et kandine bende yeni kalktım hastalıktan
CANIMMMMMMM ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİB ETSİN
ZATEN GECİKMİŞTİN SEN BAYAĞI. O KADAR SEVNDİM Kİ.
CANIM BENİM. GELİŞMELERİ YAZ LÜTFEENNNNNNNNNNNNNN
DAHA GÜNÜNE VARMŞ BEBEĞİM BİŞİ SÖÖLEYEMEYİZ. BELKİ DE BU AY PEMBELİ OLARAK BAŞLAMAK İSTEMİŞTİR BİLİYORSUN BİZİ KANDIRIYOR BAZEN REGL:26::26:
canım gözün aydın ALLAH tamamını erdirdirsin hayırlısıyla sağlıkla inşallah
41kere
NAZOCAAAAAAAANNNNNN 41 TANE Mİ KOYDUNNNNN

Pınarcımmmm

Haticecimmmmmmmmmmmmmm

Ne kadar sevindim anlatamam. Hele ikinizin birden haberini almak ağzımı açık bıraktı.

Duygularımı smileyler anlatamıyor inanın:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Biliyorsunuz ki ilk hamişimize hediyelerimiz vardı. Aldığımız bir habere göre kk yasasında hediyeler yasaklanmış.

çok isterdim hediyeleri almayı fakat üzgünüm

Kıvırmaya çalışsam da olmuyor farkındayım

Hemmen bankalarla irtibata geçiyorummmmmmm

hediyeler 2ye katlanıyorrr:102::102::102::102::102:

Canınız sağ olsun ayollllllllll ohhhhhhhhhhhhhhh

Yalnız bu güzel haberlerin şerefine parti yapmak istiyorummm kızlarrrr

inşallah kalabalık oluruzzzzzz

Allah'ım bende bendeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bende bu ayyyyy güzel haberi veriyimmmmmmmmm

tabiki 41 tane bizde yanlış olmaz sen hamile kal sanada 41 tane nazar boncuğunu dizecem

inşallah canım sonrada senin güzel haberlerini alırızzzz
az önce baya bi yazdım ama gönderiyom gönderiyom gitmiyo parti yapmıştımmm
bakim bu gelecekmi

valla pınarcım la haticecim için bol smileyli parti yapayım dedim ama gitmedi bende sayfayı kapatmak zorunda kaldım silindi hepsi uğraşmadım sonrada
evet cnm bazen donuyor ya donmştur yine.
bida yaparsın olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…