sonuçta birine açıyon dimi
ayyy bende yaptırmayı düşünüyom oraya . kökten kurtulmak istiyom ama nasıl açıcam başkasına bilemem.
gerçi alışır insan zamanla utanma falan kalmaz
bende severim ama sinüzütüm var benim hemen girer sonra başıma ağrıı karı daha çok seviyom ben kar yağarken gezmesi güzel oluyo yaa ay karı özledim valla burda yağmurdan başka bişey yok
evettttt ne güzelllllbursadayım canım ben bursa demek kar demek
sağol canım 21 gün boyunca yapabilseymişsin keşke neyse inşallah canım yumurtlamışsındırrr ve ay sonuna faydasını görürsünnncnm normalde 15-16 incir 2ye bölünüp 20 dk kaynatılıp taze taze içiliyor.
fakat 15-16 tane incir çok tuzlu oluyor ço çabuk bitiyordu incir yetiştiremiyordum.
sara abla 8 incir koymamı söyledi.
8 inciri 2ye bölüp 20dk kaynattım ılıyınca yemeklerden 15dk önce içtim.
kürü 21gün yapmak gerekiyor ama ben yapamadım çalştığım için zor oldu 10gün falan yaptım bıraktım.
ama bu ay ondanmıdır bilmem çok feci bişiler oldu sankim inşallah yumurtlamşımdır
bende severim ama sinüzütüm var benim hemen girer sonra başıma ağrıı karı daha çok seviyom ben kar yağarken gezmesi güzel oluyo yaa ay karı özledim valla burda yağmurdan başka bişey yok
kızlar ben biraz içeriye bakıyım.
gelicem
evettttt ne güzelllll
sağol canım 21 gün boyunca yapabilseymişsin keşke neyse inşallah canım yumurtlamışsındırrr ve ay sonuna faydasını görürsünnn
yumoşlara faydası var yani
burdada yok canım kar falannn nerdeeeyağmura tali ediyoz napalım
tatlım 2 su bardağı klorsoz suya 8tane 2ye bölünmüş incir koyuyorsun.peki bu incir kürünü günlükmü yapıyon her içişemi 8 tane yoksa? ya biraz açarmısınız şunuuu soğan kürünüde öneriyolar bakalım bende başlasammı diye düşünüyomda naapsamkii 8 incirde çok diilmi bide ne kadar suya 8 incir?iyicene anlatırsanız sevinirim
slm tatlımm nabeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr.iyi geceler herkezeee
nasılsınız kızlarr:)
yok anam ev almş başını gidiyo üstten bi temizlik yapmam lazımne var kız içeride misafirmi var yoksa
slm tatlımm nabeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr.
ben iyiyim çok şükür .
süpürge açtım geldim
sen nasılsın cnm neler yaptın
yok anam ev almş başını gidiyo üstten bi temizlik yapmam lazım
tatlım 2 su bardağı klorsoz suya 8tane 2ye bölünmüş incir koyuyorsun.
normalde 15tane koymak gerek ama ben 8koyuyordum yani az bile belki bilmiyorumki cnm.
günlük yapıyosun çıkan suyu2ye bölüyosun 2kez yemekten önce içiyosun bi tanem 21 gün boyunca.
sonra 7gün ara verip bi 21 gün daha yapıyorsun.
bizim gibi yumurtluyamayanlara
bu saatte ne temizliği be kuzummmm sabah yapardınnn adam akıllı :)
bende grip oldummhapşurup duruyorummm ...........
regliye 4 gün kaldı bakalımmm gerçii bu ayy olmadı biliyorum görcem kırmızıları yinee .....:)ama artık üzülmüyorum boşwerdim gittiii :)çiwi çiwiyi söker derler ya :)artık düşünmüyorummm hemen gebe kalmayı :) kendi kendime planlar yapıyorummmmm :))hani derler ya tecacüz kaçınılmazssa zewk almayı bilceksin die :)bende bu özlü sözü kendime uyarladım eğer bebeiğş olmuyorsa BU RAHATLIĞIN TADINI ÇIKARTMA planları kuruyorum iştee :)her yeni gün planlarım değişiyo gelecekle ilgiliiiii............bende böyleyim iştee ..
ay ilahi hiç güleceğim yoktuu uyarladığın lafa bakgeçmiş olsun canım bendede var yaa hem gribim hem boğazlardan yakalandım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?