Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sonuçta birine açıyon dimi
ayyy bende yaptırmayı düşünüyom oraya . kökten kurtulmak istiyom ama nasıl açıcam başkasına bilemem.
gerçi alışır insan zamanla utanma falan kalmaz

ay allah ne demeyim yaa doğumda doktora nasıl açıyosan o doktorada açıyon e oda doktor sonuçta

bende severim ama sinüzütüm var benim hemen girer sonra başıma ağrıı karı daha çok seviyom ben kar yağarken gezmesi güzel oluyo yaa ay karı özledim valla burda yağmurdan başka bişey yok

benimde sinüzüt var şapkaydı atkıydı iyicene giyinip çıkıyorum sonra az da olsa ağrıyor ama yinede değiyor

bursadayım canım ben bursa demek kar demek
evettttt ne güzelllll
sağol canım 21 gün boyunca yapabilseymişsin keşke neyse inşallah canım yumurtlamışsındırrr ve ay sonuna faydasını görürsünnn
yumoşlara faydası var yani
bende severim ama sinüzütüm var benim hemen girer sonra başıma ağrıı karı daha çok seviyom ben kar yağarken gezmesi güzel oluyo yaa ay karı özledim valla burda yağmurdan başka bişey yok

burdada yok canım kar falannn nerdeee yağmura tali ediyoz napalım

kar resmi gönderdim sana geçen sene çekmiştim

peki bu incir kürünü günlükmü yapıyon her içişemi 8 tane yoksa? ya biraz açarmısınız şunuuu soğan kürünüde öneriyolar bakalım bende başlasammı diye düşünüyomda naapsamkii 8 incirde çok diilmi bide ne kadar suya 8 incir?iyicene anlatırsanız sevinirim

tatlım 2 su bardağı klorsoz suya 8tane 2ye bölünmüş incir koyuyorsun.
normalde 15tane koymak gerek ama ben 8koyuyordum yani az bile belki bilmiyorumki cnm.
günlük yapıyosun çıkan suyu2ye bölüyosun 2kez yemekten önce içiyosun bi tanem 21 gün boyunca.
sonra 7gün ara verip bi 21 gün daha yapıyorsun.
bizim gibi yumurtluyamayanlara

kıslar benim koca 1de geliyor. eli kulağındadır yaniii.

slm tatlımm nabeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr.
ben iyiyim çok şükür .
süpürge açtım geldim
sen nasılsın cnm neler yaptın

yok anam ev almş başını gidiyo üstten bi temizlik yapmam lazım

bu saatte ne temizliği be kuzummmm sabah yapardınnn adam akıllı :)
bende grip oldumm hapşurup duruyorummm ...........
regliye 4 gün kaldı bakalımmm gerçii bu ayy olmadı biliyorum görcem kırmızıları yinee .....:)ama artık üzülmüyorum boşwerdim gittiii :)çiwi çiwiyi söker derler ya :)artık düşünmüyorummm hemen gebe kalmayı :) kendi kendime planlar yapıyorummmmm :))hani derler ya tecacüz kaçınılmazssa zewk almayı bilceksin die :)bende bu özlü sözü kendime uyarladım eğer bebeiğş olmuyorsa BU RAHATLIĞIN TADINI ÇIKARTMA planları kuruyorum iştee :)her yeni gün planlarım değişiyo gelecekle ilgiliiiii............bende böyleyim iştee ..

çok teşekkürler canım yaa ne zaman başladığın fark edermi peki? yarın adetimin 9.günü başlasam olurmu acabaa?:26:

ay ilahi hiç güleceğim yoktuu uyarladığın lafa bak geçmiş olsun canım bendede var yaa hem gribim hem boğazlardan yakalandım yaa

pınarım kıs napıyosun ? nerelerdesin sen evde net yoktu dimi senin? bat noldu kıs bende seni merak ediyodummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…