hmm dün sendemi mıntıka temizliği yaptın. bende yaptım ohh miss gibi oldm
valla sanırım en son sabredenler kulübündeydin
reglden sonra temzlenmek varya ve sonra çalşmalara başlamak çok harika bişi yaaaaa
sen kendi bitlerinle meşgul ol cnm yoksam yakında bitten gözükmiycen
kız 2. sayfa ne demek oluyooooooooooooooo
aa yeşilim çok ayıp annem ne dimek gelmiycem.
gel bak kimse yoksa başka topiklerde takıl ama buraya hep gel
gündüz çalışıyom annem mecbur gece yapıyorum ağdayı.
merak etme yumoşların gelişiyordur şu an emin ol.
bu ayı en iyi şekilde değerlendirmen gerek
evet orda daha önceden tanıdığım arkidişler vardıvalla sanırım en son sabredenler kulübündeydin
reglden sonra temzlenmek varya ve sonra çalşmalara başlamak çok harika bişi yaaaaa
evet birtek kardeşim var burda, birde ablam vardı ağustosta memlekete taşındı ablam varkende ona gidiyordum sık sık kaplıcalarda çalışıyordu enişte bahanyle geziyorduk ne güzel
oh ne güzel inşallah bizde pazartesi eşim izinli karda yürüyüş yaparız tabi ikna edebilirsem
ohh misssssssevet tertemiz mis oldum birtek kol altı kaldı ama oda fazla çıkmamış almasam bile olur yada haftaya alırım
evet orda daha önceden tanıdığım arkidişler vardı
bende yarın temizlencem aklancam paklancam sonra çalışcam bol bolinşallahhh tutacak bu ayyyy
ayyy sizinki daha güzel olurrr ben kar görmeyeli yıllar yıllarr oldu çocuktum be daha gördüğümde bizim buralarda yağmıyor karrr
sen msn açmıyonmu annemevet orda daha önceden tanıdığım arkidişler vardı
bende yarın temizlencem aklancam paklancam sonra çalışcam bol bolinşallahhh tutacak bu ayyyy
ayyy sizinki daha güzel olurrr ben kar görmeyeli yıllar yıllarr oldu çocuktum be daha gördüğümde bizim buralarda yağmıyor karrr
bencede yaa benimde bitti gittim bende hazır kocişim evde yokken gezmeden gelir gelmez apartmanın aşağısına yeni kuaför açılmıştı oraya gittim ağdamı yaptırdım geldim ooh dünya varmış vallaaa kendime geldim yaa eh açılışıda yaptık zati bebiş için çalışmalara tam gaz devamhmm dün sendemi mıntıka temizliği yaptın. bende yaptım ohh miss gibi oldm
valla sanırım en son sabredenler kulübündeydin
ne güzel kardeşin yakınındaymış ben burda yalnızım kimsem yookkk
bizde ocişle gezdik biraz yemek ısmarladı bana arabayı bıraktık yağmurda romantik yürüyüş yaptık
ohh misssssss
senin bat ne zaman
kız bikini bölgesini de açıyonmubencede yaa benimde bitti gittim bende hazır kocişim evde yokken gezmeden gelir gelmez apartmanın aşağısına yeni kuaför açılmıştı oraya gittim ağdamı yaptırdım geldim ooh dünya varmış vallaaa kendime geldim yaa eh açılışıda yaptık zati bebiş için çalışmalara tam gaz devam
ya ben bu ay çok feci yumurtladımm sanırım nazo.en geç 30..31 ocak gibi şimdi tam çalışma zamanları
ya ben bu ay çok feci yumurtladımm sanırım nazo.
hani yumurtlarken gelen o akıntı varya beyaz uzayan hah işte o kaç gün boyunca yoğun yoğun geldi ilk defa böyle olduuuuu
incir kürü mü işe yaradı acaba Yarabbim inşallah yumurtlamışımdır
sen nerdeydin ki ablacım :44: karı bende çok seviyorum ama elimize geçmiyor işteeeeevet hepsinin ayrı güzelliği var hele kar çok seviyorum ben geçtiğimiz izinli gününde yağacak diye çok bekledim ama burda tutmadı ama şimdi güzel yağıyor
sen gel canım buralara burda çok kar yağar
açıom kuzum da bakıom kimse yok geri kapıyomsen msn açmıyonmu annem
kız hasta olcaanız bu havada yağmurun altında işiniz nee?
ya ben bu ay çok feci yumurtladımm sanırım nazo.
hani yumurtlarken gelen o akıntı varya beyaz uzayan hah işte o kaç gün boyunca yoğun yoğun geldi ilk defa böyle olduuuuu
incir kürü mü işe yaradı acaba Yarabbim inşallah yumurtlamışımdır
sen nerdeydin ki ablacım :44: karı bende çok seviyorum ama elimize geçmiyor işteeee
açıom kuzum da bakıom kimse yok geri kapıyom
açtım şimdi bi nazoş ablam var
kız ben yağmuru çok severim helede şöyle yavaş yavaş yağdımıı oo hemen derim eşime yürüyelim biraz diye biz güneşli günlerde arabayla yağmurda yürüyerek geziyoz komşularda bana deli diyooama ben çok seviyorum napimmmm
kız bikini bölgesini de açıyonmu
cnm normalde 15-16 incir 2ye bölünüp 20 dk kaynatılıp taze taze içiliyor.kıs başak bu incir kürü nasıl oluyor banada anlat bi bakim hadi güzelimmm
inşallah değerlendirmişimdir nazocum.evet yumurtlama zamanı çok yoğun oluyor incir kürüde işe yaramıştır hadi inşallah bakalım güzel güzel değerlendir
sonuçta birine açıyon dimiyok canım oraya lazere gidiyom kökten kurtulcam inşallaaah
sen nerdeydin ki ablacım :44: karı bende çok seviyorum ama elimize geçmiyor işteeee
açıom kuzum da bakıom kimse yok geri kapıyom
açtım şimdi bi nazoş ablam var
kız ben yağmuru çok severim helede şöyle yavaş yavaş yağdımıı oo hemen derim eşime yürüyelim biraz diye biz güneşli günlerde arabayla yağmurda yürüyerek geziyoz komşularda bana deli diyooama ben çok seviyorum napimmmm
sonuçta birine açıyon dimi
ayyy bende yaptırmayı düşünüyom oraya . kökten kurtulmak istiyom ama nasıl açıcam başkasına bilemem.
gerçi alışır insan zamanla utanma falan kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?