Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet tertemiz mis oldum birtek kol altı kaldı ama oda fazla çıkmamış almasam bile olur yada haftaya alırım

hmm anladım canım neyse ay inşallah güzeelce gelişmiştir yaahu değerlendirmeye başladık canım merak etmeyin

valla sanırım en son sabredenler kulübündeydin

reglden sonra temzlenmek varya ve sonra çalşmalara başlamak çok harika bişi yaaaaa
evet orda daha önceden tanıdığım arkidişler vardı
bende yarın temizlencem aklancam paklancam sonra çalışcam bol bol inşallahhh tutacak bu ayyyy

ayyy sizinki daha güzel olurrr ben kar görmeyeli yıllar yıllarr oldu çocuktum be daha gördüğümde bizim buralarda yağmıyor karrr

evet hepsinin ayrı güzelliği var hele kar çok seviyorum ben geçtiğimiz izinli gününde yağacak diye çok bekledim ama burda tutmadı ama şimdi güzel yağıyor
sen gel canım buralara burda çok kar yağar

sen msn açmıyonmu annem

bencede yaa benimde bitti gittim bende hazır kocişim evde yokken gezmeden gelir gelmez apartmanın aşağısına yeni kuaför açılmıştı oraya gittim ağdamı yaptırdım geldim ooh dünya varmış vallaaa kendime geldim yaa eh açılışıda yaptık zati bebiş için çalışmalara tam gaz devam

ne güzel kardeşin yakınındaymış ben burda yalnızım kimsem yookkk
bizde ocişle gezdik biraz yemek ısmarladı bana arabayı bıraktık yağmurda romantik yürüyüş yaptık

kız hasta olcaanız bu havada yağmurun altında işiniz nee?

kız bikini bölgesini de açıyonmu

en geç 30..31 ocak gibi şimdi tam çalışma zamanları
ya ben bu ay çok feci yumurtladımm sanırım nazo.
hani yumurtlarken gelen o akıntı varya beyaz uzayan hah işte o kaç gün boyunca yoğun yoğun geldi ilk defa böyle olduuuuu
incir kürü mü işe yaradı acaba Yarabbim inşallah yumurtlamışımdır

evet yumurtlama zamanı çok yoğun oluyor incir kürüde işe yaramıştır hadi inşallah bakalım güzel güzel değerlendir

sen nerdeydin ki ablacım :44: karı bende çok seviyorum ama elimize geçmiyor işteeee

sen msn açmıyonmu annem
açıom kuzum da bakıom kimse yok geri kapıyom
açtım şimdi bi nazoş ablam var
kız hasta olcaanız bu havada yağmurun altında işiniz nee?

kız ben yağmuru çok severim helede şöyle yavaş yavaş yağdımıı oo hemen derim eşime yürüyelim biraz diye biz güneşli günlerde arabayla yağmurda yürüyerek geziyoz komşularda bana deli diyoo ama ben çok seviyorum napimmmm

kıs başak bu incir kürü nasıl oluyor banada anlat bi bakim hadi güzelimmm

bursadayım canım ben bursa demek kar demek

kıs başak bu incir kürü nasıl oluyor banada anlat bi bakim hadi güzelimmm
cnm normalde 15-16 incir 2ye bölünüp 20 dk kaynatılıp taze taze içiliyor.
fakat 15-16 tane incir çok tuzlu oluyor ço çabuk bitiyordu incir yetiştiremiyordum.
sara abla 8 incir koymamı söyledi.
8 inciri 2ye bölüp 20dk kaynattım ılıyınca yemeklerden 15dk önce içtim.
kürü 21gün yapmak gerekiyor ama ben yapamadım çalştığım için zor oldu 10gün falan yaptım bıraktım.
ama bu ay ondanmıdır bilmem çok feci bişiler oldu sankim inşallah yumurtlamşımdır
evet yumurtlama zamanı çok yoğun oluyor incir kürüde işe yaramıştır hadi inşallah bakalım güzel güzel değerlendir
inşallah değerlendirmişimdir nazocum.
şu an bitti yumurtlama.

yok canım oraya lazere gidiyom kökten kurtulcam inşallaaah
sonuçta birine açıyon dimi
ayyy bende yaptırmayı düşünüyom oraya . kökten kurtulmak istiyom ama nasıl açıcam başkasına bilemem.
gerçi alışır insan zamanla utanma falan kalmaz

bende severim ama sinüzütüm var benim hemen girer sonra başıma ağrıı karı daha çok seviyom ben kar yağarken gezmesi güzel oluyo yaa ay karı özledim valla burda yağmurdan başka bişey yok

sonuçta birine açıyon dimi
ayyy bende yaptırmayı düşünüyom oraya . kökten kurtulmak istiyom ama nasıl açıcam başkasına bilemem.
gerçi alışır insan zamanla utanma falan kalmaz

eşim kesinlikle izin vermiyo dr başka diyor ama ağda falan kesinlikle izin yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…