Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

insallah kuzum istedigine kavusursun dualarım sizinle
çanım sükürler olsunki melegim geldi gözüm hediye falan görmüyo kuzum valla hala saskınım
taze hamişş pınarımı görüyom ben sankimmm
geldim battsım geldimmm
pınarrr topikimizin güzel annesiiiiiiiiiiiii

ayy anne dedin bi hos oldum kuzum yaaa bi tuhaf hissediyom zaten karmasık duygular iindeyim vallaa allahım sanada nasip etsin insallahh topigin ilk hamile haberinbi verenide benim sanırım

pınarcım ilk şoku atabildinmi üzerinden
hala atamadım valla çok tuhaf bir his buu hala kasık agrılarım var ve korkuyorumm açıkası tatlım yaa
ayy pınarı görünce sevindrik oluyom ben yaaaa

bende seni görünce sevindirik oluyom kızzz bana pozitif enerji veriyon dedigin gibi hala soktayım sanırımmm insallah en yakın zamanda sizinde güzel haberlerinizi alırızzz

korkma bebeğim olur o kasık ağrıların bebişin yerleşiyor kendine yer açıyorrr
ooyy canımm beniimmm inşallah kuzuummm biz başakla hamiş kalacaz adaşız yaaa onu bekliyom

AMİİN........ korkma canım kasık ağrısı hamilelikte olan bişey inşallah biran önce dr gitde için rahat etsin

Bende geldim 2 aydır korunmuyoruz bizde inş en kısa zamanda bebişlerimiz gelir ben soğan kürü içmeye başladım eşimede keçiboynuzu içiriyorum :d 1.5 yıldır evliyimmmmm

ooyy canımm beniimmm inşallah kuzuummm biz başakla hamiş kalacaz adaşız yaaa onu bekliyom

bende bulayım birini kimle hamiş kalsamki :44:

Bende geldim 2 aydır korunmuyoruz bizde inş en kısa zamanda bebişlerimiz gelir ben soğan kürü içmeye başladım eşimede keçiboynuzu içiriyorum :d 1.5 yıldır evliyimmmmm

hoşgeldin canıımmm hakkında hayırlısı olsunnn inşallahhh soğan kürün ün faydasını görürsünnn

amiin........ Korkma canım kasık ağrısı hamilelikte olan bişey inşallah biran önce dr gitde için rahat etsin

arkadaşlar geçen ay reglim bittikten 10 gün sonra ilk defa sol kasıkta batmala karnımda şişlik göğüslerde gerginlik mide bulantıları uyurken bile sık idarar çıkma uykulu yorgun halle gaz çıkarmalar vs vs yaşadım adetim 5 gün geçikti 6. Gün leke şeklinde kırmızılar geldi kendinizi çok dinlemeyin psikolojik olarak etkileniyoruz bence vücudumuz kendini gebeliğe hazırlıyor uzun bir aradan sonra korunuyoruz 2 sene kadar sonra bebek istiyoruz haliyle hormonların dengesi değişio o yüzden bu belirtileri yaşadıktan bir kaç ay içinde hamile kalıcaz inşş kendimizi çok dinlemeyelim canlarım sonra benim gibi 2 gün oturup ağlarsınız

kıss ne battaşıı battaşlıkmı kaldı büyük bi zevkle bozuyorum battaşlığı
şoktasın sen hala belli çıkamadın kuzumm oyyy
valla öyle ama battasım demek hosuma gidiyo tatlımm
pınarcım eşine nasıl söyledin cnm

kuzum bu sabah kaltım esim kahvaltı hazırlıyodu bende hemen ilk idralımle yapıyım diye hemen aldım elime yaptım vee cift cizgi cıktı hemen ben tabi sokta rüyamı görüyom diye kendimi cimcikledim yüzümü yıkadım yeniden baktım ve elim ayagım birbirine girgi sonra daha öneden hazırladım hediye kutusunun içine bebek patigi ile testi koydum ve ona verdim oda yumurta yapıyodu bu ne falan dedi bi baktı adamda soka girdi hiç beklemiyoduk korunmustuk cünkü allahın işi iste hi beklemedigin anda veriyo melegini ben anladımki stres ok önemliymiş sonra kuzum birbirimize sarılıp agladık öyle yanii insallah sende bu duyguyu tatarsın en yakın zamanda

hoşgeldin canıımmm hakkında hayırlısı olsunnn inşallahhh soğan kürün ün faydasını görürsünnn

hoşbulduk canımm amin cnm inş adetim biteli 5 gün oldu kürden midir bilemiyorum ama sarı kahve renkli akınları gelmeye başladı iç çamaşırım kirlenio resmen sanırım rahmim temizlenio dimi kızlar içen var mı aranızda yada daha önce içmiş arkadaşlar var mı :)

de kuzum de nasıl istersennn bebeğimm
belki arkandan da ben gelirim
ne güzel olmuş ayy gözlerim dolduuu ne güzel vermişsin haberi kocişine kuzummm
stres öenmli canım haklısın yapmayalım diyoruz ama yinede oluyor işteee

tebrik ederim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinnn inşş çok güzel yaaa inş bizlerde bu duyguyu yaşarızz eşinede ne güzel vermişsin hediyesini yaa :) benim eşimde nasıl 4 gözle bende güzel haberler beklioo inş bende senin gibi böyle güzel haber veririm çok duygulandım yaa maşaallaahh evet strese bende çok inanıyorum benimde kankam 2 aylık evli ve aylık hamile ilk ilişkisinde hamile kaldı korunduğu halde hemde :d allahın işi ol dedimi oluyor işte :)

insallah tatlımm en yakın zamandaa bütün kalbimle sizler iin dua ediemm
AMİİN........ korkma canım kasık ağrısı hamilelikte olan bişey inşallah biran önce dr gitde için rahat etsin

saol tatlımm yarın zaten gidiektim kültür testi yaptırmıstım sonularını gösteriektim fitil kullanıyodum bıraktım bakalım doktor ne diyeek birde ben sütlü maydonozdanda hamile kalmıs olabilirim tatlım

evet canım temizleniyordur iltihap falanda varsa temizler ben hiç yapmadım ama inşallah faydasını görürsün tatlım

sağol bebeğim
kıs olabilir bak maydanozla sütten nasıl yapmıştın sen onuu:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…