evet haklısın bence desende hergün yapmayacaksınki 2 gün yapıyosan 2 yapmayacanki yaptığında farketsin
pınarcım ilk şoku atabildinmi üzerinden
insallah kuzum istedigine kavusursun dualarım sizinleayy canım benimmm çok sevindim Allahım kalbine göre versin inşallahh. Allah isteyince herşey olur. benim bu ay 6 yumurtam oluştu ve biliyosun aşılama oldum inşallah 2 hafta içinde bende müjdeli haberi veririm sizlere. benim için bol bol dua et hamilelerin duası kabul olurmuşbenim dualarım senin ve bebiş(ler)in için
çanım sükürler olsunki melegim geldi gözüm hediye falan görmüyo kuzum valla hala saskınımPınarcımmmm
Haticecimmmmmmmmmmmmmm
Ne kadar sevindim anlatamam. Hele ikinizin birden haberini almak ağzımı açık bıraktı.
Duygularımı smileyler anlatamıyor inanın:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
Biliyorsunuz ki ilk hamişimize hediyelerimiz vardı. Aldığımız bir habere göre kk yasasında hediyeler yasaklanmış.
çok isterdim hediyeleri almayı fakat üzgünüm
Kıvırmaya çalışsam da olmuyor farkındayım
Hemmen bankalarla irtibata geçiyorummmmmmm
hediyeler 2ye katlanıyorrr:102::102::102::102::102:
Canınız sağ olsun ayollllllllll ohhhhhhhhhhhhhhh
Yalnız bu güzel haberlerin şerefine parti yapmak istiyorummm kızlarrrr
inşallah kalabalık oluruzzzzzz
Allah'ım bende bendeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bende bu ayyyyy güzel haberi veriyimmmmmmmmm
geldim battsım geldimmmtaze hamişş pınarımıgörüyom ben sankimmm
pınarrr topikimizin güzel annesiiiiiiiiiiiii
hala atamadım valla çok tuhaf bir his buu hala kasık agrılarım var ve korkuyorumm açıkası tatlım yaapınarcım ilk şoku atabildinmi üzerinden
ayy pınarı görünce sevindrik oluyom ben yaaaa
kıss ne battaşıı battaşlıkmı kaldı büyük bi zevkle bozuyorum battaşlığıgeldim battsım geldimmm
hala atamadım valla çok tuhaf bir his buu hala kasık agrılarım var ve korkuyorumm açıkası tatlım yaa
bende seni görünce sevindirik oluyom kızzz bana pozitif enerji veriyon dedigin gibi hala soktayım sanırımmm insallah en yakın zamanda sizinde güzel haberlerinizi alırızzz
hala atamadım valla çok tuhaf bir his buu hala kasık agrılarım var ve korkuyorumm açıkası tatlım yaa
bende seni görünce sevindirik oluyom kızzz bana pozitif enerji veriyon dedigin gibi hala soktayım sanırımmm insallah en yakın zamanda sizinde güzel haberlerinizi alırızzz
korkma bebeğim olur o kasık ağrıların bebişin yerleşiyor kendine yer açıyorrr
ooyy canımm beniimmminşallah kuzuummm biz başakla hamiş kalacaz adaşız yaaa onu bekliyom
Bende geldim 2 aydır korunmuyoruz bizde inş en kısa zamanda bebişlerimiz gelir ben soğan kürü içmeye başladım eşimede keçiboynuzu içiriyorum :d 1.5 yıldır evliyimmmmm
amiin........ Korkma canım kasık ağrısı hamilelikte olan bişey inşallah biran önce dr gitde için rahat etsin
valla öyle ama battasım demek hosuma gidiyo tatlımmkıss ne battaşıı battaşlıkmı kaldı büyük bi zevkle bozuyorum battaşlığı
şoktasın sen hala belli çıkamadın kuzumm oyyy
pınarcım eşine nasıl söyledin cnm
bende bulayım birini kimle hamiş kalsamki :44:
hoşgeldin canıımmm hakkında hayırlısı olsunnn inşallahhh soğan kürün ün faydasını görürsünnn
valla öyle ama battasım demek hosuma gidiyo tatlımm
kuzum bu sabah kaltım esim kahvaltı hazırlıyodu bende hemen ilk idralımle yapıyım diye hemen aldım elime yaptım vee cift cizgi cıktı hemen ben tabi sokta rüyamı görüyom diye kendimi cimcikledim yüzümü yıkadım yeniden baktım ve elim ayagım birbirine girgi sonra daha öneden hazırladım hediye kutusunun içine bebek patigi ile testi koydum ve ona verdim oda yumurta yapıyodu bu ne falan dedi bi baktı adamda soka girdi hiç beklemiyoduk korunmustuk cünkü allahın işi iste hi beklemedigin anda veriyo melegini ben anladımki stres ok önemliymiş sonra kuzum birbirimize sarılıp agladık öyle yaniiinsallah sende bu duyguyu tatarsın en yakın zamanda
valla öyle ama battasım demek hosuma gidiyo tatlımm
kuzum bu sabah kaltım esim kahvaltı hazırlıyodu bende hemen ilk idralımle yapıyım diye hemen aldım elime yaptım vee cift cizgi cıktı hemen ben tabi sokta rüyamı görüyom diye kendimi cimcikledim yüzümü yıkadım yeniden baktım ve elim ayagım birbirine girgi sonra daha öneden hazırladım hediye kutusunun içine bebek patigi ile testi koydum ve ona verdim oda yumurta yapıyodu bu ne falan dedi bi baktı adamda soka girdi hiç beklemiyoduk korunmustuk cünkü allahın işi iste hi beklemedigin anda veriyo melegini ben anladımki stres ok önemliymiş sonra kuzum birbirimize sarılıp agladık öyle yaniiinsallah sende bu duyguyu tatarsın en yakın zamanda
insallah tatlımm en yakın zamandaa bütün kalbimle sizler iin dua ediemmkorkma bebeğim olur o kasık ağrıların bebişin yerleşiyor kendine yer açıyorrr
ooyy canımm beniimmminşallah kuzuummm biz başakla hamiş kalacaz adaşız yaaa onu bekliyom
AMİİN........ korkma canım kasık ağrısı hamilelikte olan bişey inşallah biran önce dr gitde için rahat etsin
hoşbulduk canımm amin cnm inş adetim biteli 5 gün oldu kürden midir bilemiyorum ama sarı kahve renkli akınları gelmeye başladı iç çamaşırım kirlenio resmen sanırım rahmim temizlenio dimi kızlar içen var mı aranızda yada daha önce içmiş arkadaşlar var mı :)
insallah tatlımm en yakın zamandaa bütün kalbimle sizler iin dua ediemm
saol tatlımm yarın zaten gidiektim kültür testi yaptırmıstım sonularını gösteriektim fitil kullanıyodum bıraktım bakalım doktor ne diyeek birde ben sütlü maydonozdanda hamile kalmıs olabilirim tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?