Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

saol tatlım insallah sende güzel haberler verirsin esine aynen öyle allah büyük o bizim sesimizi kalbimizden geceni biliyo duyuyo

sağol bebeğim
kıs olabilir bak maydanozla sütten nasıl yapmıştın sen onuu:44:

1lt süte yarım demet maydonoz koydum kaynattım ve buharına oturdumm ilk denememde hamile kaldım ben buna yoruyorum valla bilmem ben faydasını gördüm insallah sende görürsün intihap varsa iyi geliyoo tüpleri acıyo diye duydum

Son düzenleme:

haplamı korunuyordun çünkü bende 8 ay kadar hapla korunduktan sonra bıraktığım ay nasıl ağrılar çektim resmen acillik ağrılardı vucut hemen alışamıyor haliyle ağrılar değişiklikler oluyor hatta hapı bıraktıktan 6 ay sonra dra gittim dr bana 1 sene dolsun en azından dedi sende zaten yeni bırakmışın korunmayı bukadar çabuk olmasını bekleme boşuna üzülürsün birkaç ay geçsin zaten kendiliğinden gelir bebişin hiç tahlil falan yaptırdınmı bir sorun varmı hamile kalmak için

bence sende sara ablayla bu ay hamiş kalııınnn inşallahhhhh
önceliği size veriyoruz biz başaklaaaa

canım inşallah peş peşe veririzde hamile haberini hep beraber seviniriz

yumurtlamadan önce yapıyosun dimi bunu canım ?

Bende geldim 2 aydır korunmuyoruz bizde inş en kısa zamanda bebişlerimiz gelir ben soğan kürü içmeye başladım eşimede keçiboynuzu içiriyorum :d 1.5 yıldır evliyimmmmm
hoş geldin cnm aramıza inşalllah tez zmanda sende hamile kalırsın
korkma bebeğim olur o kasık ağrıların bebişin yerleşiyor kendine yer açıyorrr
ooyy canımm beniimmm inşallah kuzuummm biz başakla hamiş kalacaz adaşız yaaa onu bekliyom
eveeettt bence de beni bekle adaşcım.

evet cnm çok haklısın vücud hamilelik belirtileri oluşturuyo

ayy cnm yaaa en çokta şu ağlama olayını merak ediyom yaaaaaaaaaaa

reglin geçmişmiydi cnm

canım ultrasonda baktılar rahimde bişi görmediler kist miyom vs vs hiç bişey birde smear testi yaptırdım sonuçlar temiz çıktı başkada bir test yaptırmadım eşimde sorun varmıdır bilmiyorum ama kendisi manisalı malum evlerinde mesir macunu eksik olmuyormuş :)) ve hep şeker gibi yermiş macunları inş eşimde sorun yoktur benim adetlerim çok düzensizdi 2 sene önce hormon testi yaptrdım o zamanda normal çıktı değerler :) birde tüylerim için lazer tedavisi görüyorum bacaklarımda koltuk altılarımda ve genital bölgemde muhteşem sonuç aldım hormon bozukluğu olsa bu tüyler bitmezdi die düşünüyorum hapla korunmadık 5 kere ertesi günü hapı kullandım 1.5 sene içinde onun dışında eşim korunuyordu aslında doğum kontrol hapları daha iyi en azında hormon bozukluğu varsa düzenliyorr .

cnm sen süte oturmştun dimi.
peki tek başınamı yaptın ne kadar mesafe kaldı sütle aranda.
peki iltihaplarının gittiğini anlayacağın bişi oldumu pekiii
ayy bende mi yapsam

love cim sana özelden yazıyodum ama vazgeçtim
soğanı ne zaman kullnmaya başladın.
iltihap döküyomu soğan

reglim bittikten sonra yaptım tatlım ben ama dikkat et yakma bir yerini tatlımm
nasıl yapcam bilmiom valla
cnm sen süte oturmştun dimi.
peki tek başınamı yaptın ne kadar mesafe kaldı sütle aranda.
peki iltihaplarının gittiğini anlayacağın bişi oldumu pekiii
ayy bende mi yapsam

adaşım gel kız bizde yapalımmm
belkim faydasını görürüz bizde pınarım gibin

valla ben tutamadım kendimi ikramlar hazırladım biraz.

marifeti olan varsa döktürsün azıcık parti yapak
düşman çatlatakkkk

hatice ve pınarın şerefineeeee

votka vişneeeeeeeee

Eki Görüntüle 327198

benden salatalarrrrrrrr buyrunnnnnnnnnn

nasıl yapcam bilmiom valla

adaşım gel kız bizde yapalımmm
belkim faydasını görürüz bizde pınarım gibin

süt ve maydonoz satışı patlaması olacak
bende süt ve maydonozu yapınca arkasından ilişki olsun diye okumuştum

dolunaaaaaaayyyyyyyyy

erooooooooooşşşşşşşş

kızlar gelinde bakın neler oluyor burdaaaaaaaaa

Son düzenleme:
kuzum benim reglimi bekledigim gün 11ocak ta azıık pembemsi leke geldi gelmesen sasır dedim regli oldum dedim öbür aya bakıcaz dedim artık sonra ertesi günde birsey yok ben söktüremedim diyorum haplardan fitilden diye düsünüyodum ama fei ara ara kasık agrılarım oldu en cokta sol kasıgımda sonra gelmesi bekledim bekledim bugun yaptım test allahın işi çift çizgiyi gördüm rabbime cok sükür böyle yanii

canım valla sorunda olsa olmasada allah vermeyine olmuyo ben buna inanırım artık kendimden sonra intihabım vardı benim troiddim vardı bebek olmas dediler birde esimde sorun ıktı ameliyat dediler dün doktordaydık cuma gününe randevu aldık bundan dolayıda olmas dediler ama oldu iste allahın taktiri ilahisi tatlım valla bir mucize oldu bizim icin

yapak valla kuzum yapak bende de iltihap var biliyom ben
bendede çok sık oluyor düşükten sonrada olmuştu bende fena olmuştum iltihaptan tansiyonum yerlerde geziyordu 10 gün yataktan kalkamadım
gel yapalım önce sen yap nasıl yaptığını anlat bana
süt ve maydonoz satışı patlaması olacak
bende süt ve maydonozu yapınca arkasından ilişki olsun diye okumuştum

bencedeeee evet öyle duymuştum bendeee sende yapsana ablacım istersen tabiii

cnm normal regl ağrısı gibi oldu dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…