tebrik ederim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinnn inşş çok güzel yaaa inş bizlerde bu duyguyu yaşarızz eşinede ne güzel vermişsin hediyesini yaa :) benim eşimde nasıl 4 gözle bende güzel haberler beklioo inş bende senin gibi böyle güzel haber veririm çok duygulandım yaa maşaallaahh evet strese bende çok inanıyorum benimde kankam 2 aylık evli ve aylık hamile ilk ilişkisinde hamile kaldı korunduğu halde hemde :d allahın işi ol dedimi oluyor işte :)
evet canım temizleniyordur iltihap falanda varsa temizler ben hiç yapmadım ama inşallah faydasını görürsün tatlım
saol tatlım insallah sende güzel haberler verirsin esine aynen öyle allah büyük o bizim sesimizi kalbimizden geceni biliyo duyuyo
sağol bebeğim
kıs olabilir bak maydanozla sütten nasıl yapmıştın sen onuu:44:
arkadaşlar geçen ay reglim bittikten 10 gün sonra ilk defa sol kasıkta batmala karnımda şişlik göğüslerde gerginlik mide bulantıları uyurken bile sık idarar çıkma uykulu yorgun halle gaz çıkarmalar vs vs yaşadım adetim 5 gün geçikti 6. Gün leke şeklinde kırmızılar geldi kendinizi çok dinlemeyin psikolojik olarak etkileniyoruz bence vücudumuz kendini gebeliğe hazırlıyor uzun bir aradan sonra korunuyoruz 2 sene kadar sonra bebek istiyoruz haliyle hormonların dengesi değişio o yüzden bu belirtileri yaşadıktan bir kaç ay içinde hamile kalıcaz inşş kendimizi çok dinlemeyelim canlarım sonra benim gibi 2 gün oturup ağlarsınız
bence sende sara ablayla bu ay hamiş kalııınnn inşallahhhhh
önceliği size veriyoruz biz başaklaaaa
1lt süte yarım demet maydonoz koydum kaynattım ve buharına oturdumm ilk denememde hamile kaldım ben buna yoruyorum valla bilmem ben faydasını gördüminsallah sende görürsün intihap varsa iyi geliyoo tüpleri acıyo diye duydum
hoş geldin cnm aramıza inşalllah tez zmanda sende hamile kalırsınBende geldim 2 aydır korunmuyoruz bizde inş en kısa zamanda bebişlerimiz gelir ben soğan kürü içmeye başladım eşimede keçiboynuzu içiriyorum :d 1.5 yıldır evliyimmmmm
eveeettt bence de beni bekle adaşcım.korkma bebeğim olur o kasık ağrıların bebişin yerleşiyor kendine yer açıyorrr
ooyy canımm beniimmminşallah kuzuummm biz başakla hamiş kalacaz adaşız yaaa onu bekliyom
arkadaşlar geçen ay reglim bittikten 10 gün sonra ilk defa sol kasıkta batmala karnımda şişlik göğüslerde gerginlik mide bulantıları uyurken bile sık idarar çıkma uykulu yorgun halle gaz çıkarmalar vs vs yaşadım adetim 5 gün geçikti 6. Gün leke şeklinde kırmızılar geldi kendinizi çok dinlemeyin psikolojik olarak etkileniyoruz bence vücudumuz kendini gebeliğe hazırlıyor uzun bir aradan sonra korunuyoruz 2 sene kadar sonra bebek istiyoruz haliyle hormonların dengesi değişio o yüzden bu belirtileri yaşadıktan bir kaç ay içinde hamile kalıcaz inşş kendimizi çok dinlemeyelim canlarım sonra benim gibi 2 gün oturup ağlarsınız
ayy cnm yaaa en çokta şu ağlama olayını merak ediyom yaaaaaaaaaaavalla öyle ama battasım demek hosuma gidiyo tatlımm
kuzum bu sabah kaltım esim kahvaltı hazırlıyodu bende hemen ilk idralımle yapıyım diye hemen aldım elime yaptım vee cift cizgi cıktı hemen ben tabi sokta rüyamı görüyom diye kendimi cimcikledim yüzümü yıkadım yeniden baktım ve elim ayagım birbirine girgi sonra daha öneden hazırladım hediye kutusunun içine bebek patigi ile testi koydum ve ona verdim oda yumurta yapıyodu bu ne falan dedi bi baktı adamda soka girdi hiç beklemiyoduk korunmustuk cünkü allahın işi iste hi beklemedigin anda veriyo melegini ben anladımki stres ok önemliymiş sonra kuzum birbirimize sarılıp agladık öyle yaniiinsallah sende bu duyguyu tatarsın en yakın zamanda
haplamı korunuyordun çünkü bende 8 ay kadar hapla korunduktan sonra bıraktığım ay nasıl ağrılar çektim resmen acillik ağrılardı vucut hemen alışamıyor haliyle ağrılar değişiklikler oluyor hatta hapı bıraktıktan 6 ay sonra dra gittim dr bana 1 sene dolsun en azından dedi sende zaten yeni bırakmışın korunmayı bukadar çabuk olmasını bekleme boşuna üzülürsün birkaç ay geçsin zaten kendiliğinden gelir bebişin hiç tahlil falan yaptırdınmı bir sorun varmı hamile kalmak için
canım inşallah peş peşe veririzde hamile haberini hep beraber seviniriz
yumurtlamadan önce yapıyosun dimi bunu canım ?
cnm sen süte oturmştun dimi.1lt süte yarım demet maydonoz koydum kaynattım ve buharına oturdumm ilk denememde hamile kaldım ben buna yoruyorum valla bilmem ben faydasını gördüminsallah sende görürsün intihap varsa iyi geliyoo tüpleri acıyo diye duydum
nasıl yapcam bilmiom vallareglim bittikten sonra yaptım tatlım ben ama dikkat et yakma bir yerini tatlımm
cnm sen süte oturmştun dimi.
peki tek başınamı yaptın ne kadar mesafe kaldı sütle aranda.
peki iltihaplarının gittiğini anlayacağın bişi oldumu pekiii
ayy bende mi yapsam
yapak valla kuzum yapak bende de iltihap var biliyom bennasıl yapcam bilmiom valla
adaşım gel kız bizde yapalımmm
belkim faydasını görürüz bizde pınarım gibin
nasıl yapcam bilmiom valla
adaşım gel kız bizde yapalımmm
belkim faydasını görürüz bizde pınarım gibin
kuzum benim reglimi bekledigim gün 11ocak ta azıık pembemsi leke geldi gelmesen sasır dedim regli oldum dedim öbür aya bakıcaz dedim artık sonra ertesi günde birsey yok ben söktüremedim diyorum haplardan fitilden diye düsünüyodum ama fei ara ara kasık agrılarım oldu en cokta sol kasıgımda sonra gelmesi bekledim bekledim bugun yaptım test allahın işi çift çizgiyi gördüm rabbime cok sükür böyle yaniihoş geldin cnm aramıza inşalllah tez zmanda sende hamile kalırsın
eveeettt bence de beni bekle adaşcım.
evet cnm çok haklısın vücud hamilelik belirtileri oluşturuyo
ayy cnm yaaa en çokta şu ağlama olayını merak ediyom yaaaaaaaaaaa
reglin geçmişmiydi cnm
canım ultrasonda baktılar rahimde bişi görmediler kist miyom vs vs hiç bişey birde smear testi yaptırdım sonuçlar temiz çıktı başkada bir test yaptırmadım eşimde sorun varmıdır bilmiyorum ama kendisi manisalı malum evlerinde mesir macunu eksik olmuyormuş :)) ve hep şeker gibi yermiş macunları inş eşimde sorun yoktur benim adetlerim çok düzensizdi 2 sene önce hormon testi yaptrdım o zamanda normal çıktı değerler :) birde tüylerim için lazer tedavisi görüyorum bacaklarımda koltuk altılarımda ve genital bölgemde muhteşem sonuç aldım hormon bozukluğu olsa bu tüyler bitmezdi die düşünüyorum hapla korunmadık 5 kere ertesi günü hapı kullandım 1.5 sene içinde onun dışında eşim korunuyordu aslında doğum kontrol hapları daha iyi en azında hormon bozukluğu varsa düzenliyorr .
sen yaptınmı nazocum.süt ve maydonoz satışı patlaması olacak
Bende süt ve maydonozu yapınca arkasından ilişki olsun diye okumuştum
bendede çok sık oluyor düşükten sonrada olmuştu bende fena olmuştum iltihaptan tansiyonum yerlerde geziyordu 10 gün yataktan kalkamadımyapak valla kuzum yapak bende de iltihap var biliyom ben
süt ve maydonoz satışı patlaması olacak
bende süt ve maydonozu yapınca arkasından ilişki olsun diye okumuştum
cnm normal regl ağrısı gibi oldu dimikuzum benim reglimi bekledigim gün 11ocak ta azıık pembemsi leke geldi gelmesen sasır dedim regli oldum dedim öbür aya bakıcaz dedim artık sonra ertesi günde birsey yok ben söktüremedim diyorum haplardan fitilden diye düsünüyodum ama fei ara ara kasık agrılarım oldu en cokta sol kasıgımda sonra gelmesi bekledim bekledim bugun yaptım test allahın işi çift çizgiyi gördüm rabbime cok sükür böyle yanii
canım valla sorunda olsa olmasada allah vermeyine olmuyo ben buna inanırım artık kendimden sonra intihabım vardı benim troiddim vardı bebek olmas dediler birde esimde sorun ıktı ameliyat dediler dün doktordaydık cuma gününe randevu aldık bundan dolayıda olmas dediler ama oldu iste allahın taktiri ilahisi tatlım valla bir mucize oldu bizim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?