Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

önce sen yap sen büyüksün ya benden.
sen yap bende arkandan geliyim

2. hamişimizde teşri f ettilerrrrrrrrrr.

haticeee cim hoşgeldin cnm

love cim sana özelden yazıyodum ama vazgeçtim
soğanı ne zaman kullnmaya başladın.
iltihap döküyomu soğan

yazsaydın cnm :) evet cnm galiba sarı kahve renkli akıntılar gelmeye başladı bu gün 1 hafta oldu hemde :) daha 1 hafta daha var çamaşırım kirlenio resmen :) inş içim temizleniyrdur :)

love cim sana özelden yazıyodum ama vazgeçtim
soğanı ne zaman kullnmaya başladın.
iltihap döküyomu soğan

reglimin 2 günü başladım kayınvalidem farketmez başla kızım dedi bende başladım iyi yapmışım walla gerçi biraz dokunuo baş dönmesi yapıo 10 15 dakka ama olsun sonra geçio :)

kuzularrrrrrr nasılsınızzz
hamileyiz annem hamileeeeeeeeeeeee
yazsaydın cnm :) evet cnm galiba sarı kahve renkli akıntılar gelmeye başladı bu gün 1 hafta oldu hemde :) daha 1 hafta daha var çamaşırım kirlenio resmen :) inş içim temizleniyrdur :)
cnm benimde çok kötü yaa koyu sarı akıntı geliyo kaç zamandır sanırım iltihaptan.

ne kadar oldu bebeğim soğana başlayalı. ve kokuyo mu soğan

Son düzenleme:
önce sen yap sen büyüksün ya benden.
sen yap bende arkandan geliyim

tamam yaparım benim adet yeni biti zatiii evde süt var maydanozda alayımda yapayımmm önce ben hamiş kalırım ozaman bakkk gel birlikte yapalım işteeeee

süt ve maydonoz satışı patlaması olacak
bende süt ve maydonozu yapınca arkasından ilişki olsun diye okumuştum
valla ben yaptıktan sonra esim yoktu o gece birliktelik olmadı ablacım ama bilemiyorum yanii
ok saol kuzum benim ama istahım okadar acıkki anlatamam valla yemek yiyom gene acıkıyom yaa
nasıl yapcam bilmiom valla

adaşım gel kız bizde yapalımmm
belkim faydasını görürüz bizde pınarım gibin

kuzum nasıl yapıagınmı var anlattım yaa yapın belki faydasını görürsünüz hiç belli olmass valla ama genede allahın bilicegi iş yaniinanki dualrım sizinle yarın kan testi yaptırıcam bakalım neler olucak

bence nazo memekler yapıyo şimdik bizeeeeee

sara ablanında kısırı güzel oluyorrrrrr gelsede yapsa

deneyelim bakalım canım inşallah faydası olur bizede hiç olmazsa iltihapımız temizlenir dimi amaa

evet troit bezlerinde sorun olunca çok zor gebelik bak işte ben buna çok inanıyorum rabbim ol dedimi oluyor işte boşuna üzmeyelim diyorum bende arkadaşlarıma çünkü allah bilir ne zaman gelicğeini arkdaşımın miyomu vardı dr miyom engeller bebek oluşmasının dedi aylarca uğraştılar olmadı ameliyat şart dedi sonra başka bir dr ameliyat riskinde kanallarda tıkanabiiilir o zaman hiç olmayabilir dedi kahrın üzüntünde mahvoldu kızcağız ama gelgörki 2 ay sonra hamile aldı ve şimdi 1.5 yaşında dünyalar tatlısı kızı var maşallahh allahın işi rabbim bilirrrrrrrrr :)

hamileyiz annem hamileeeeeeeeeeeee

cnm benimde çok kötü yaa koyu sarı akıntı geliyo kaç zamandır sanırım iltihaptan.

Ne kadar oldu bebeğim soğana başlayalı. Ve kokuyo mu soğan

walla cnım reglim 8 ocaktı 9 ocak başladım hala devam ediyorum soğanı ılık içiyorum 1.5 su bardağı temiz suyu kaynatıyorum sonra soğanı 4 e bölüp 5 dakka kadar daha kaynatıyorum sonra bardağa boşaltım ılık bir şekilde içiyorum burnumu tutuyorum nefes almıyorum burnumda :)) bir dikişte içiyorum içtikten sonrada 2 3 dakka burnumdan nefes almıyorum geçio gidio walla öğlen aç karna birde akşamları aç karna içiyorum :)

canlarım ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum kocamannn
Allaha emanet olunnn
pınarım gel böyle arada özleme kendini güzel haberlerinin devamını bekliyorumm

haticecim senindeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…