önce sen yap sen büyüksün ya benden.bendede çok sık oluyor düşükten sonrada olmuştu bende fena olmuştum iltihaptan tansiyonum yerlerde geziyordu 10 gün yataktan kalkamadım
gel yapalım önce sen yap nasıl yaptığını anlat bana
bencedeeeeevet öyle duymuştum bendeee sende yapsana ablacım istersen tabiii
love cim sana özelden yazıyodum ama vazgeçtim
soğanı ne zaman kullnmaya başladın.
iltihap döküyomu soğan
love cim sana özelden yazıyodum ama vazgeçtim
soğanı ne zaman kullnmaya başladın.
iltihap döküyomu soğan
hamileyiz annem hamileeeeeeeeeeeeekuzularrrrrrr nasılsınızzz
cnm benimde çok kötü yaa koyu sarı akıntı geliyo kaç zamandır sanırım iltihaptan.yazsaydın cnm :) evet cnm galiba sarı kahve renkli akıntılar gelmeye başladı bu gün 1 hafta oldu hemde :) daha 1 hafta daha var çamaşırım kirlenio resmen :) inş içim temizleniyrdur :)
önce sen yap sen büyüksün ya benden.
sen yap bende arkandan geliyim
valla ben tutamadım kendimi ikramlar hazırladım biraz.
Marifeti olan varsa döktürsün azıcık parti yapak
Düşman çatlatakkkk
hatice ve pınarın şerefineeeee
Votka vişneeeeeeeee
Eki Görüntüle 327197 Eki Görüntüle 327198
benden salatalarrrrrrrr buyrunnnnnnnnnn
valla ben yaptıktan sonra esim yoktu o gece birliktelik olmadı ablacım ama bilemiyorum yaniisüt ve maydonoz satışı patlaması olacak
bende süt ve maydonozu yapınca arkasından ilişki olsun diye okumuştum
ok saol kuzum benim ama istahım okadar acıkki anlatamam valla yemek yiyom gene acıkıyom yaavalla ben tutamadım kendimi ikramlar hazırladım biraz.
marifeti olan varsa döktürsün azıcık parti yapak
düşman çatlatakkkk
votka vişneeeeeeeee
nasıl yapcam bilmiom valla
adaşım gel kız bizde yapalımmm
belkim faydasını görürüz bizde pınarım gibin
valla ben yaptıktan sonra esim yoktu o gece birliktelik olmadı ablacım ama bilemiyorum yanii
ok saol kuzum benim ama istahım okadar acıkki anlatamam valla yemek yiyom gene acıkıyom yaa
kuzum nasıl yapıagınmı var anlattım yaa yapın belki faydasını görürsünüz hiç belli olmass valla ama genede allahın bilicegi iş yaniinanki dualrım sizinle yarın kan testi yaptırıcam bakalım neler olucak
kuzum benim reglimi bekledigim gün 11ocak ta azıık pembemsi leke geldi gelmesen sasır dedim regli oldum dedim öbür aya bakıcaz dedim artık sonra ertesi günde birsey yok ben söktüremedim diyorum haplardan fitilden diye düsünüyodum ama fei ara ara kasık agrılarım oldu en cokta sol kasıgımda sonra gelmesi bekledim bekledim bugun yaptım test allahın işi çift çizgiyi gördüm rabbime cok sükür böyle yanii
canım valla sorunda olsa olmasada allah vermeyine olmuyo ben buna inanırım artık kendimden sonra intihabım vardı benim troiddim vardı bebek olmas dediler birde esimde sorun ıktı ameliyat dediler dün doktordaydık cuma gününe randevu aldık bundan dolayıda olmas dediler ama oldu iste allahın taktiri ilahisi tatlım valla bir mucize oldu bizim icin
valla biz iyiyizx annnem asıl sen anlat ne zaman kesinleşiyo yada kesinleştimi hamilelliğin eşine söledinmiiyiyim canim sizler nasilsiniz
hamileyiz annem hamileeeeeeeeeeeee
cnm benimde çok kötü yaa koyu sarı akıntı geliyo kaç zamandır sanırım iltihaptan.
Ne kadar oldu bebeğim soğana başlayalı. Ve kokuyo mu soğan
valla ben tutamadım kendimi ikramlar hazırladım biraz.
marifeti olan varsa döktürsün azıcık parti yapak
düşman çatlatakkkk
votka vişneeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?