Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

cnm normal regl ağrısı gibi oldu dimi

evet tatlım aynen öyle oldu bende haplar yaptı fitilden falan dedim bu agrılar söktüremiyorum diye kendimi oyaladım dün gece abdes aldım baktım gelmiyo birsey aksam namaz kıldım dualar ettim sabahda testimi yaptım allahım yüzüme güldü sonunda sagsaglm kuagımada alayımda hayırlısıyla insallah

sen yaptınmı nazocum.

Gerçi saçma bi soru oldu bunca yıldır yapmşsındır kesinn

ben maydonuzu kaynattım suyla öyle yaptım ama pek işe yaramadı bende ama ablamda 1 buçuk sene hamile kalamamıştı maydonuz kaynatıp buharında oturdu sonrada hamile kaldı işte ALLAH ın takdiri

birde sütle deneyelim bakalım belki öyle işe yarar

tmm cnm sen devam et anlat gelişmeleri inşallah tüm iltihabı söker
canlarım ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum kocamannn
Allaha emanet olunnn
pınarım gel böyle arada özleme kendini güzel haberlerinin devamını bekliyorumm

haticecim senindeeee
kız daha erken parti yapıyosss

inşallah cnm benim yaa inanki ben senden çok umutluydum zaten önce senin olacağını biliyodum desem yeridir
canim test yaptim cikti esimede soyledim cuma gunude doktara gidecegim insanllah
cnmmm niye cuma günü daha çok var cumayaaaaaa yarın gittttt

hadi ya kardeşinde mi ööle kaldı.

tabii zamanı gelmiş demekki bişeyler vesile oluyor.
inşallah banada o vesile olur Yarabbimmmm

sana da sütlüsü vesile olsun

şekerler ben çıkıyorum eşim tükkanı kapatmış geliyormuşş rahat bişiler giy ben geliyorum dedi :)))

sabahın köründe yola çıkıcak ankara'ya gidicek... Yarın akşam yine görüşüürüzz allaha emanet olun...

hadi ya kardeşinde mi ööle kaldı.

tabii zamanı gelmiş demekki bişeyler vesile oluyor.
inşallah banada o vesile olur Yarabbimmmm

sana da sütlüsü vesile olsun

evet birde sütlüsünü yapalım bakalım ne olacak...evet ablamda deli oluyodu çocuğum olmuyo diye sanki çok zaman olmuş gibi birde kaynana yanındaydı kaynasından ayrıldı maydonuzuda yaptı kafada rahat tabi hop hemen hamile kaldı... seninde bellimi olur kendi evine geçince streste ortadan kalkacak bi bakmışın hamilesin

kızlar ben kacar esnemekten bi hal oldum uykum geldi görüsürüz yarın doktoram gidicem bakalım neler oluak sizlerde benim için dua edinn canlarım herkesi öpüyorum
iyi gecelerrrrr

rahat bişeyler giy derken

kızlar ben kacar esnemekten bi hal oldum uykum geldi görüsürüz yarın doktoram gidicem bakalım neler oluak sizlerde benim için dua edinn canlarım herkesi öpüyorum
iyi gecelerrrrr

iyi geceler canım güzel haberlerle gelirsin inşallah birde bakarsın ikizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…