valla biz iyiyizx annnem asıl sen anlat ne zaman kesinleşiyo yada kesinleştimi hamilelliğin eşine söledinmi
cnm normal regl ağrısı gibi oldu dimi
sen yaptınmı nazocum.
Gerçi saçma bi soru oldu bunca yıldır yapmşsındır kesinn
bendede çok sık oluyor düşükten sonrada olmuştu bende fena olmuştum iltihaptan tansiyonum yerlerde geziyordu 10 gün yataktan kalkamadım
gel yapalım önce sen yap nasıl yaptığını anlat bana
bencedeeeeevet öyle duymuştum bendeee sende yapsana ablacım istersen tabiii
tmm cnm sen devam et anlat gelişmeleri inşallah tüm iltihabı sökerwalla cnım reglim 8 ocaktı 9 ocak başladım hala devam ediyorum soğanı ılık içiyorum 1.5 su bardağı temiz suyu kaynatıyorum sonra soğanı 4 e bölüp 5 dakka kadar daha kaynatıyorum sonra bardağa boşaltım ılık bir şekilde içiyorum burnumu tutuyorum nefes almıyorum burnumda :)) bir dikişte içiyorum içtikten sonrada 2 3 dakka burnumdan nefes almıyorum geçio gidio walla öğlen aç karna birde akşamları aç karna içiyorum :)
kız daha erken parti yapıyossscanlarım ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum kocamannn
Allaha emanet olunnn
pınarım gel böyle arada özleme kendini güzel haberlerinin devamını bekliyorumm
haticecim senindeeee
inşallah cnm benim yaa inanki ben senden çok umutluydum zaten önce senin olacağını biliyodum desem yeridirevet tatlım aynen öyle oldu bende haplar yaptı fitilden falan dedim bu agrılar söktüremiyorum diye kendimi oyaladım dün gece abdes aldım baktım gelmiyo birsey aksam namaz kıldım dualar ettim sabahda testimi yaptım allahım yüzüme güldü sonunda sagsaglm kuagımada alayımda hayırlısıyla insallah
cnmmm niye cuma günü daha çok var cumayaaaaaa yarın gitttttcanim test yaptim cikti esimede soyledim cuma gunude doktara gidecegim insanllah
hadi ya kardeşinde mi ööle kaldı.ben maydonuzu kaynattım suyla öyle yaptım ama pek işe yaramadı bende ama ablamda 1 buçuk sene hamile kalamamıştı maydonuz kaynatıp buharında oturdu sonrada hamile kaldı işte ALLAH ın takdiri
birde sütle deneyelim bakalım belki öyle işe yarar
evet ben gördüm ama hamile olmadığım için üzerime alamadım.bende taze hamilelerimize güllerin içinde pastalar hazırlamıştım ama kimsenin umurunda değil
gönder bebeğim gönder ne işi var bu saatte tööbe tööbeeeeeeeeecanlarim ben cikiyorum kaynanami gondereyim rahat rahat konusuruz .
hadi ya kardeşinde mi ööle kaldı.
tabii zamanı gelmiş demekki bişeyler vesile oluyor.
inşallah banada o vesile olur Yarabbimmmm
sana da sütlüsü vesile olsun
şekerler ben çıkıyorum eşim tükkanı kapatmış geliyormuşş rahat bişiler giy ben geliyorum dedi :)))
sabahın köründe yola çıkıcak ankara'ya gidicek... Yarın akşam yine görüşüürüzz allaha emanet olun...
rahat bişeyler giy derken
ay bak utandım şimcikk :$ eşim beraber olmak istediğinde hayatım rahat bişiler giy ben geliyorum der :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?