Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben muhteşem yüzyılı izliyorum sizler neler yapıyorsunuz bakalım

dr.da bidahaki ay olabilir büyük ihtimalle dedi bakalım kısmettt

bak dr da ümitli konuşmuş tadını çıkar
bana geçen sene gittiğim tüp dru tedaviye başladığımda ilaçlara cevap vermezsem devam etmeye gerek olmadığını söyledi tedavinin başında böyle birşey söylenirmi bikaç ay denemeden

tşk edrm cnmm çok saoll ......
allahım her acıyı tattırıyo banaa
usandım artıkkk gücüm kalmadıı..........

Allah daha beterinden korusun canım üzülme bilmedin enazından
bişey anlamadan oldu bunun arkası gelir gör bak bebişinin gelmesi yakındır

ahh ahh ne drlar warr pislikler....

aa hürrem myhoss deli karılarrrrrr

çokj ösledim sizi.
myhs sen cepten mi giriyon zuzuuuu.

ne zor dimi cepten girmek

Bende seni özledim beebeem sana cevap yazcam diye ne savaşlar veriyorum telle bi bilsen alnimdan opersin
6dan sonra girdiğimde cepten baglaniyorum hala net sorunu cozulmedi cepten kkya baganti zor saglaniyor yönetime duyrulur mobil baglananlar icin hizli çalışan bi uygulama istiyoruuuuuz en acilindenn

mayhos da gelmiş hoşgelmiş
başak niye yazmıyon kız deminden beri aşağıdasın

zaten bir daha o dra gitmeyecem soğudum birazda tersti
mood 100 mesajı geçmişin özelden msn adresini at
yeşil ne yapıyorsun canım benim

napim canım biraz kafam dağılsın dedim sizlere bakim dedim
sen napıyosun?

Son düzenleme:
bencede kendi işi olsa hiç izin olmayacaktı değilmi aman çalışsınlarda başka ne ister insan
Evet nazocan kesinlikle. kendi işi olduğu zaman evde bile aklı işinde olacak kira vergi eleman gelir gider hayatı tamamen iş olacak. ve kafayı yiycek. kendi işinin patronu olanlar çok mu mutlu sanki peh

napim canım biraz kafam dağılsın dedim sizlere bakim dedim
sende üzme daha fazla kendini gör bak yakındır

yok canım ben elimden geleni yapıyorum çocuk için, ama üzülmüyorum vardır bundada bir hayır diyorum
sende çok üzülme her ne için üzülüyorsan

Evet nazocan kesinlikle. kendi işi olduğu zaman evde bile aklı işinde olacak kira vergi eleman gelir gider hayatı tamamen iş olacak. ve kafayı yiycek. kendi işinin patronu olanlar çok mu mutlu sanki peh

demi en azından iştede evdede olsa aklında sadce ben varım

slmm basakcimmm benim zor olmuo yoldayken sasirdim walla aksine face e (ablamin faceine giriyom buarada) zor girio..onun disinda rahat..dokunmatik ve klavye olunca daha rahat ...
vay be neden kaynaklanıyor anlamadm:44:
ahhh cnm hiiiçççç sorma hala şaşkınım we üzgünnnn.....
acaba bu ay tutarmı dersin....düşükten sonraki ay tutunabilrmi acaba???

bu arada bir tek sen cewap yazdın bana tşk ederim cnmmm .......
rica ederim cnm aşk olsun neden tutunamasın bir dahaki aya Allah isterse herşey olur. bence bundan sonraki hamişimiz sen olcan inşalla
ben muhteşem yüzyılı izliyorum sizler neler yapıyorsunuz bakalım
noldu muh. yüzyılda halvetler başladımı
aaaa dimi şekerim yaaa çok haklısın demekki kk nın kendisinden kaynaklanıyor.
ama cidden nereye girersem gireyim sorunsuz hızlı şekilde hareket ediyorum kkya gelince 1saatte bir mesaj atmış oluyorum bence de yönetime duyrulurrrrrrr

benm de verdiğim savaşları görsen sende alnında öpersin kuzum.

o zaman ikimizde alnımızdan öpelim. gel annem
mayhos da gelmiş hoşgelmiş
başak niye yazmıyon kız deminden beri aşağıdasın
kız cepten giriyodum ya aşağıda gözüktüğüme bakma pasif konumdaydım aslında. yazamıyorum ki yaaaa.

ama şimdik kocam uyudu bende pcyi aldım

sen bu gece erken gitmişsin. 12buçukta girdim yoktun
demi en azından iştede evdede olsa aklında sadce ben varım
öyle mi dersin

slmm basakcimmm benim zor olmuo yoldayken sasirdim walla aksine face e (ablamin faceine giriyom buarada) zor girio..onun disinda rahat..dokunmatik ve klavye olunca daha rahat ...

benim de dokunmatik yazışmada sıkıntı yok da bağlantıda sorun oluyor siteye girmiyor face twitter google başka siteler hiç sıkıntılı değil ama kk bağlanana kadar fıtık ediyor insanı

bu arada günaydınlar hatuncuklarr

tşk edrm cnmm çok saoll ......
allahım her acıyı tattırıyo banaa
usandım artıkkk gücüm kalmadıı..........

öyle deme canım isyan etmiş oluyosun..Allahım daha beterinden korusunn...ben 5,5 ay karnımda taşıdıktan sonra kaybettim bebeğimi( ama senin bebişin gelmesi yakındır bence ...çalışmalara devamm...umudunu kaybetme hiçbizaman...

herkese günaydınnn kk nın prensesleriii...nasılsınız bakalımmm...benim işler yoğun olacak izin aldığım için...ara ara girmeye çalışıcam...öpüyorum hepinizi...

günaydın canımmm...walla bende hareket halindeyken face e giremiorum yani çok geç girio ama kk süper çalışıo maaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…