neden öyle diyorsun demekki hamile kalabiliyorsun yakında gelir bebeğin dr da gitmeye devam edersen çok beklemezsin
yeterki umutsuzluğa düşmek yok
dr.da bidahaki ay olabilir büyük ihtimalle dedi bakalım kısmettt
tşk edrm cnmm çok saoll ......
allahım her acıyı tattırıyo banaa
usandım artıkkk gücüm kalmadıı..........
bak dr da ümitli konuşmuş tadını çıkar
bana geçen sene gittiğim tüp dru tedaviye başladığımda ilaçlara cevap vermezsem devam etmeye gerek olmadığını söyledi tedavinin başında böyle birşey söylenirmi bikaç ay denemeden
ahh ahh ne drlar warr pislikler....
Allah daha beterinden korusun canım üzülme bilmedin enazından
bişey anlamadan oldu bunun arkası gelir gör bak bebişinin gelmesi yakındır
aa hürrem myhoss deli karılarrrrrr
çokj ösledim sizi.
myhs sen cepten mi giriyon zuzuuuu.
ne zor dimi cepten girmek
zaten bir daha o dra gitmeyecem soğudum birazda tersti
mood 100 mesajı geçmişin özelden msn adresini at
yeşil ne yapıyorsun canım benim
Evet nazocan kesinlikle. kendi işi olduğu zaman evde bile aklı işinde olacak kira vergi eleman gelir gider hayatı tamamen iş olacak. ve kafayı yiycek. kendi işinin patronu olanlar çok mu mutlu sanki pehbencede kendi işi olsa hiç izin olmayacaktı değilmi aman çalışsınlarda başka ne ister insan
napim canım biraz kafam dağılsın dedim sizlere bakim dedim
sende üzme daha fazla kendini gör bak yakındır
Evet nazocan kesinlikle. kendi işi olduğu zaman evde bile aklı işinde olacak kira vergi eleman gelir gider hayatı tamamen iş olacak. ve kafayı yiycek. kendi işinin patronu olanlar çok mu mutlu sanki peh
vay be neden kaynaklanıyor anlamadm:44:slmm basakcimmm benim zor olmuo yoldayken sasirdim walla aksine face e (ablamin faceine giriyom buarada) zor girio..onun disinda rahat..dokunmatik ve klavye olunca daha rahat ...
rica ederim cnm aşk olsunahhh cnm hiiiçççç sorma hala şaşkınım we üzgünnnn.....
acaba bu ay tutarmı dersin....düşükten sonraki ay tutunabilrmi acaba???
bu arada bir tek sen cewap yazdın bana tşk ederim cnmmm .......
noldu muh. yüzyılda halvetler başladımıben muhteşem yüzyılı izliyorum sizler neler yapıyorsunuz bakalım
aaaa dimi şekerim yaaa çok haklısın demekki kk nın kendisinden kaynaklanıyor.Bende seni özledim beebeem sana cevap yazcam diye ne savaşlar veriyorum telle bi bilsen alnimdan opersin
6dan sonra girdiğimde cepten baglaniyorum hala net sorunu cozulmedi cepten kkya baganti zor saglaniyor yönetime duyrulur mobil baglananlar icin hizli çalışan bi uygulama istiyoruuuuuz en acilindenn
kız cepten giriyodum ya aşağıda gözüktüğüme bakma pasif konumdaydım aslında. yazamıyorum ki yaaaa.mayhos da gelmiş hoşgelmiş
başak niye yazmıyon kız deminden beri aşağıdasın
öyle mi dersindemi en azından iştede evdede olsa aklında sadce ben varım
slmm basakcimmm benim zor olmuo yoldayken sasirdim walla aksine face e (ablamin faceine giriyom buarada) zor girio..onun disinda rahat..dokunmatik ve klavye olunca daha rahat ...
tşk edrm cnmm çok saoll ......
allahım her acıyı tattırıyo banaa
usandım artıkkk gücüm kalmadıı..........
benim de dokunmatik yazışmada sıkıntı yok da bağlantıda sorun oluyor siteye girmiyor face twitter google başka siteler hiç sıkıntılı değil ama kk bağlanana kadar fıtık ediyor insanı
bu arada günaydınlar hatuncuklarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?