nikolay, basakss+, nazemir, vet123 selam kızlarrrr nasılsınız bakalımmm...ben çok yoğundum bugün halada öle bi hal hatır sorayım dedim...
başakcımmmmm ceptende girermişşş oyy oyyy...olsun yavaş olsada seni burda onlıne görmek de güselll...
ohhh çok şükür cnmmm sevndm. işe devam ettinmi cnm hastalığında.
yoksam evdemi yattın
çok şükür ablacım çözüldüğüne sevndm
slm cnm bende diyorum neden gelmiyor nikolay inanki aklıma geldin
cnm yap bence de inşallah hamilesindir
yok bişi sormadım da. hani sen slm verip kaçıyosun ya daha sonra ben cvp veriyorum slmına verilmediğini düşünmeni istemem o yüzden didim
sen bildim bileli hep yoğun karısın
mrb cnm bende çok özledim ama iş değiştirdiğimden dolayı giremiyorum cnm fazla.
sen naslsın nasıl gidiyor. bebiş ne kadarlık oldu
a.s canım iyiyim kardeşimle konuşuyorum bir tarafanda faceye bir taraftanda sizlere bakıyorum
inşallah bir gün ev hanımı olup yapacak birşey bulamayıp sıkılırsın
selam kızlar
benimde kırmızılarım teşrif buyurdular bugün maaleseff...(
annaam yarın akşama gene misafirlerim geliyoo burdaki komşularımız gelcekmiş annemgilin çevresi kalabalık olcak sanırım oyüzden hemmen hazırlıklara başlamam lazım öönce bi pazara gideyiim sonrada gelip hem akşama yemek hemde yarına hazırlık yapiim bari çok oyalandım bilgisayar başında oyun oynıycam diyee allahtan dün misafirim vardı evi güzeelce temizlemiştim temizlikten yırttımbi toz falan alırım bide şööyle bi süpürürüm zaten gelenlerde yabancımız diil neyse hadi ben kaçtım arkadaşlar öpüldünüz
canım inan ki sende öylesin. ve biz böyle olduğumuz için ayrılamıyoruz buradan.biliyonmu sen çok tatlı çok iyi yürekli çok düşünceli birisin Allah gönlünden geçen ne muradın varsa versin canım menim seni seviyom men
canlarım buaralar eski performansım olmicak ama sizleri çok seviyorum.
kafam biraz karışık üzgünüm bebek çalışmalarımda yok olmicakta uzun bisüre ama gelip sizinle sohbet
edicem herzaman sizin güzel haberlerinizi alıp mutlu olacam inşallahhh
aaa iç karnın mı o ne dimek yavv.tabiki veririm canım inş canım hayırlısı evet karnım hemde normalkinden daha büyük herkes öyle diyo galiba iç karnım küçük.
kuzucum zıkkım olsun ne pislik bişimiş bu cepten girmek yaaaaaoyyy oyyy başakcımmmm cepten de girermiş ...süper oldu bu iyi yaptın olsun yavaşda olsa seni orda onlıne görmek bilemem güselll...nasılsınnn?
kocan da doğru düzgün bi gün izin yapsın anacım canı isteyinde p. tesi istemeyince salı yaparsa kafam karışır napiyim.
benim kocam pazartesileri evde bikerem ama maç olduğu zamanlarda salıya kayıyor izin
eroşunki çarşamba perşembe olması lazım
seninki bunaklık demeyelimde unutkanlık diyelim biz
cnm rahatsız olmana gerek yok söylemekten hepimiz biliyoruz bunu ve senin ne kadar yoğun olduğunu da biliyoruz.başakcığımmm canımmmm (aslında bunu yazmaktan çok rahatsız oluyorum artık:26::26: ) ama benim eşim rahatsız olduğu içinonunla ilgilenmekten çok zamnım olmuyor haftada 2 bazan 4 günn has Gidiyoruzzz bol bol misafirimiz geliyorrrrrr ev işleri dersen hiç bitmiyorrrrr tabi bu arada çarşı pazar işlerinede ben koşturuyorummm işte bu koşuşturmacada sizlere ancak bu kadar zaman ayıra biliyorummmm
eskiden ne kadar çok yazışırdıkkkkkk(mesaj sayıma bak ne çok yazdığımı göreceksin )özlüyorum o günleriiiii :26::26::26::26:
KIZLAR KUSURA BAKMAYIN OLUMU :44::44::44: SİZLERİN HER YAZDIĞINA CAVAP VEREMESEMMM EĞER :26::26::26::26:GEÇMİŞİ OKYAMASAM EĞERBEN KK VE KK KIZLARIN SEVİYORUMM
tmm cnm bende merak etmiştim seni ne oldu acaba diye. demek tam gününde geldi.selam kızlar
benimde kırmızılarım teşrif buyurdular bugün maaleseff...(
cnm yaa inanmıyorummm şaşırdım vallahi demek sende hamileymişsin.merhaba aygüncüm inşallahh şubata gelicek bebişlerimizz
kızlar bende 2 gündürr çamur gibi regli oluyordummbu gün normale döndü bende bi dr.a gidiyim neden acaba çamur gibi geldi dedim acaba ...
gittim anlattım dr.a weeee dediki bebek oluşmaya başlamış ama düşürmüşsün tutunamamışş((((
geçen gittiğimde bana ilaç wermişti yumurtam 33 mm olmuş demişti ...meğerse dr. şüpelenmiş gebelikten tutunmasına yardımcı olsun die wermiş o ilacı banada dememişşbugün anlatıyoo ALLAHIMMM YARDIM ET BİZLEREEEE ...............
çok kötü oldum yıkıldım o an ağlamamk için zor tuttum kendimi dr.un yanında.... çıktım yolda ağladım gizlicee .....kendime gelemedim halaa ..........
yeşilim kuzum asla listeden falan çıkartamam seni kusura bakma. sonuçta şu an bebeği ertelesen bile önünde sonunda tekrar düşünmeye başlayacaskın o yüzden listede her zaman kalacaksın.canlarım buaralar eski performansım olmicak ama sizleri çok seviyorum.
kafam biraz karışık üzgünüm bebek çalışmalarımda yok olmicakta uzun bisüre ama gelip sizinle sohbet
aa hürrem myhoss deli karılarrrrrrYeşiliiiiiimmmm nolduuuuuu
canlarım buaralar eski performansım olmicak ama sizleri çok seviyorum.
aaa iç karnın mı o ne dimek yavv.
ama inşallah benim de karnım kocccman olur.
daha 3 aylıkken 7 aylık gibi olurrrrrrben çok seviyom büyük karın.
hem ne kadar büyük olursa o kadar dikkat çeker
kocan da doğru düzgün bi gün izin yapsın anacım canı isteyinde p. tesi istemeyince salı yaparsa kafam karışır napiyim.
canım eşime kalmış olsa hafta sonu kullanmak ister ama patron ne derse o
öyle tabii kuzum napçan. olsun çalşsınlar da . valla kendi işi olmaktansa başkasının işinde çalşmak bence daha iyi.canım eşime kalmış olsa hafta sonu kullanmak ister ama patron ne derse o
öyle tabii kuzum napçan. olsun çalşsınlar da . valla kendi işi olmaktansa başkasının işinde çalşmak bence daha iyi.
benm düşüncem ooo
kuzucum zıkkım olsun ne pislik bişimiş bu cepten girmek yaaaaa
seninde böyle zormu oluyor?
yolda yürüyorsam mesela bi sayfaya girmeye çalışıyorum 1kilometre yürüdükten sonra açılıyor.
ama sadece kk da oluyor bu face e ve ya başka yerlere rahatlıkla giriyor.
anlamadım gitti. yoğunluktan olduğunu sanmıyorum çünkü face te yoğun bir site ama rahatlıkla açıyorum cevaplar yazıyorum.
vallahi verem oldum bugün cevap yazıcxam diye cevap yazmayı bırak kkya gircem diye saçımı başımı yoldum.
işi gücü bıraktım ama yok yine de kayda değer bişi yapamadım
cnm rahatsız olmana gerek yok söylemekten hepimiz biliyoruz bunu ve senin ne kadar yoğun olduğunu da biliyoruz.
bak bide şööyle bak olaya bu kadar yoğğğunluğun içinde bi de sıpacığın olsaydı belki daha çok bunalacaktın. en azından şu an tamamen vaktini eşine ayırabiliyorsun. bu çok büyük bir artı bence. Allah sağlık versin de eşine de bak misafirlerine de cnm.
yanlış anlama geçmişi okumak zorunda değilsin veya cvp vermek zorunda değilsin.
sadece biliyorum fırsat buldukça bi slm vermeyi her cuma dua etmeyi ihmal etmiyorsun bizi unutmuyorsun. bende bu msjlarına elimden geldiğince yanıt veriyorum.
msjlarının yanıtsız kaldığını düşünürsen üzülürsün diye dedim.
dualarımız seninle inşallah tez zamanda hastanelerden kurttulursunuz eşin eski sağlığına kavuşur.
yoğunluğun biter rahatlarsın. tam rvahatladım derken bebek zırıtılarıyla rahatın bozulur
tmm cnm bende merak etmiştim seni ne oldu acaba diye. demek tam gününde geldi.
neyse sağlık olsun tatlım. sen neden gelmiyorsun artık
cnm yaa inanmıyorummm şaşırdım vallahi demek sende hamileymişsin.
bak bu ay pek bi hamilemiz çıktı. bereketli bir ay. sen düşürmüşsün ama olsun sonuçta hamile kaldın yanii bence çok güzel haber bu canım. eminim senin için çok zor olmştur.
ama bence bu kısa zamanda tekrar hamile kalacağına işaret inşallah sıkma canını
yeşilim kuzum asla listeden falan çıkartamam seni kusura bakma. sonuçta şu an bebeği ertelesen bile önünde sonunda tekrar düşünmeye başlayacaskın o yüzden listede her zaman kalacaksın.
biliyorum canın çok sıkkın . buraya gelip bişeyler yazmak istemiyorsun.
ne zaman iyi olursan o zaman gel sohbet edelim kafan dağılır
kuzucum zıkkım olsun ne pislik bişimiş bu cepten girmek yaaaaa
seninde böyle zormu oluyor?
yolda yürüyorsam mesela bi sayfaya girmeye çalışıyorum 1kilometre yürüdükten sonra açılıyor.
ama sadece kk da oluyor bu face e ve ya başka yerlere rahatlıkla giriyor.
anlamadım gitti. yoğunluktan olduğunu sanmıyorum çünkü face te yoğun bir site ama rahatlıkla açıyorum cevaplar yazıyorum.
vallahi verem oldum bugün cevap yazıcxam diye cevap yazmayı bırak kkya gircem diye saçımı başımı yoldum.
işi gücü bıraktım ama yok yine de kayda değer bişi yapamadım
cnm rahatsız olmana gerek yok söylemekten hepimiz biliyoruz bunu ve senin ne kadar yoğun olduğunu da biliyoruz.
bak bide şööyle bak olaya bu kadar yoğğğunluğun içinde bi de sıpacığın olsaydı belki daha çok bunalacaktın. en azından şu an tamamen vaktini eşine ayırabiliyorsun. bu çok büyük bir artı bence. Allah sağlık versin de eşine de bak misafirlerine de cnm.
yanlış anlama geçmişi okumak zorunda değilsin veya cvp vermek zorunda değilsin.
sadece biliyorum fırsat buldukça bi slm vermeyi her cuma dua etmeyi ihmal etmiyorsun bizi unutmuyorsun. bende bu msjlarına elimden geldiğince yanıt veriyorum.
msjlarının yanıtsız kaldığını düşünürsen üzülürsün diye dedim.
dualarımız seninle inşallah tez zamanda hastanelerden kurttulursunuz eşin eski sağlığına kavuşur.
yoğunluğun biter rahatlarsın. tam rvahatladım derken bebek zırıtılarıyla rahatın bozulur
tmm cnm bende merak etmiştim seni ne oldu acaba diye. demek tam gününde geldi.
neyse sağlık olsun tatlım. sen neden gelmiyorsun artık
cnm yaa inanmıyorummm şaşırdım vallahi demek sende hamileymişsin.
bak bu ay pek bi hamilemiz çıktı. bereketli bir ay. sen düşürmüşsün ama olsun sonuçta hamile kaldın yanii bence çok güzel haber bu canım. eminim senin için çok zor olmştur.
ama bence bu kısa zamanda tekrar hamile kalacağına işaret inşallah sıkma canını
yeşilim kuzum asla listeden falan çıkartamam seni kusura bakma. sonuçta şu an bebeği ertelesen bile önünde sonunda tekrar düşünmeye başlayacaskın o yüzden listede her zaman kalacaksın.
biliyorum canın çok sıkkın . buraya gelip bişeyler yazmak istemiyorsun.
ne zaman iyi olursan o zaman gel sohbet edelim kafan dağılır
merhaba aygüncüm inşallahh şubata gelicek bebişlerimizz
kızlar bende 2 gündürr çamur gibi regli oluyordummbu gün normale döndü bende bi dr.a gidiyim neden acaba çamur gibi geldi dedim acaba ...
gittim anlattım dr.a weeee dediki bebek oluşmaya başlamış ama düşürmüşsün tutunamamışş((((
geçen gittiğimde bana ilaç wermişti yumurtam 33 mm olmuş demişti ...meğerse dr. şüpelenmiş gebelikten tutunmasına yardımcı olsun die wermiş o ilacı banada dememişşbugün anlatıyoo ALLAHIMMM YARDIM ET BİZLEREEEE ...............
çok kötü oldum yıkıldım o an ağlamamk için zor tuttum kendimi dr.un yanında.... çıktım yolda ağladım gizlicee .....kendime gelemedim halaa ..........
cok gecmis olsun cnm...bence buda iyi bise hamile kalman yakindir..demekki kalabiliosun..uzme kendini ama umusumuz subat
tşk edrm cnmm çok saoll ......
allahım her acıyı tattırıyo banaa
usandım artıkkk gücüm kalmadıı..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?