benqisu kuzucum sen bu saatte gelirmydn
ohh maaşallah cinsiyeti ne zaman belli oluyor.
tamam tatlım bende işe gitcem birazdan üstümü giyineyim
nazo neden yok yaa dünde yoktu.
nazooo noldu annem sana
canım dün eşim izinliydi yazmıştım unutmuşun bugünde açtığımda kimse yoktu zaten geçte kalktım sonra kahvaltı falan anca girdim
nikolaycım merhaba hamilelik nasıl bulantılar devammı
saracım sorunun çözülmesine sevindim
yeşilcim sen ne yaptın ne oldu anlamadım neden moralin bozuk inşallah sorunun çözülmüştür
bengusucum senin hemen kendi dr na gidip durum ne ne yapılcak öğrenmen lazım yarım bırakma kontrollerini yaptır
ve diğer kızlar sizler nasılsınız iyisinizdir inşallah
iyidir canım evet devam ama eskisi kadar çok diil 10 haftalık oldu küçüğüm kib.
ay kislar online gözüküyorum ama cepten çok zorlanıyorum. nikocum inşallah hayırlısı olur canım . bana kızın olacak gibi geliyor demiştim sana. hayırlısı bakalım. haber ver bize cinsiyetini öğrenir ogrenmez . karnın çıktı mi peki
maşallah doğup 10 haftalık olduğunuda görürsün sağlıkla hayırlısıyla büyüdüğünüde
nikolay, basakss+, nazemir, vet123 selam kızlarrrr nasılsınız bakalımmm...ben çok yoğundum bugün halada öle bi hal hatır sorayım dedim...
başakcımmmmm ceptende girermişşş oyy oyyy...olsun yavaş olsada seni burda onlıne görmek de güselll...
saol canım benim ne güzel yazmısşın.
Hain karı nazo. sen bana unutkan bunak mi demek istiyorsun. bikerem kocanin evde olduğunu biliyordum. ama merak ettim yine de .hem senin kocan perşembe günleri evde olmuyor muydu . perşembe kocası evde olan kimdi. eros muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?