Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yuuh ama yaa genemi kimsecikleeeer yooook ne kaa şanssızım been bu arada dün doktorda iyi geçmedi sinir oldum yaa devlet hastanesine gittiydim kendi doktorum yoktu öbür doktoruma gideyim dedim onunda ismini karıştırmışım yanlış doktora randevu almışım öğlen bi gittiiim taa en sona kaldım yaa çok kalabalıktıı üstelik doktora girdim şööyle bi baktı bişeyin yok dedi yumurtalarım ne durumda dedim onu burdan göremeyiz dedi antalya tıp fakültesindenmi ne rahim filmi çekinmek lazımmış taa alanyaya kim gidicek yaa off gene öğrenemediim oysaki öbür dpktor ilacı kullan gel bi bakalım dediydii off çok sinirlerim bozulduu ha bide benden birkaç sıra önce bi bayan girdiydi hemşire yan odaya gitti bikaç alet edevat falan aldı geri döndüydü bi süre sonra bi kadın çığlığı yankılandı ama nasıl bağırıyoo dedim heralde kürtaj yapıyo sonra çıkınca öğrendikki kız hiç demeden falan kendi aklına göre spirali çıkarmış üstelik iğne falanda yapmadan kız çıktı nasıl kıvranıyoo daha 1 yıl olmuş üstelik ay çok korktum valla yaa banada alttan bakıldımı falan diye sorduydu bende bakıldı bakıldı rahim iyiymiş falan dediydim öncekilerden birindende parça falan aldıydı korktum valla banada bişii yapcak diyee :18: çıkan bi yamulmuştu resmen yaa bidaa hayatta gitmem o doktora yaa :18: ayy tiksindim resmen yaa off kendi doktoruma gidemediim neyse naapalım artıkın kısmet diilmiş bu rahim filmi şartmı bu arada yaa artıkın gidersem ankaraya orda çektiririm naapalım acaba orda nerde çekerlerkii?:44:

benqisu kuzucum sen bu saatte gelirmydn

artıkın bu iki gün gündüz gelicem kociişim akşama kadar çalışcakmış 2 gün boyunca ee nassınız bakem özledim sizi görüşemiyoz ben geldiğimdede kimseler olmuyo yalnız kalıyodum hep topikte yaa neysekim geldiniz bu sefer

annaam yarın akşama gene misafirlerim geliyoo burdaki komşularımız gelcekmiş annemgilin çevresi kalabalık olcak sanırım oyüzden hemmen hazırlıklara başlamam lazım öönce bi pazara gideyiim sonrada gelip hem akşama yemek hemde yarına hazırlık yapiim bari çok oyalandım bilgisayar başında oyun oynıycam diyee allahtan dün misafirim vardı evi güzeelce temizlemiştim temizlikten yırttım bi toz falan alırım bide şööyle bi süpürürüm zaten gelenlerde yabancımız diil neyse hadi ben kaçtım arkadaşlar öpüldünüz

ohh maaşallah cinsiyeti ne zaman belli oluyor.

tamam tatlım bende işe gitcem birazdan üstümü giyineyim

canım bu ayın sonunda kontrole gidecem o zaman da 3 aylık oluyo ALLAHın izniyle belki cinsiyet söyler inş.eger olmasa
ben 4 aya yakın eşim gatada çalışıyo o baktırcak cinsiyetine.

benqisu m kuzum canm kusura bakma cepten giriyorm.cepten girmek havali oldugu kadar da zor . bi sayfa acilana kadar 10dkbekliyorm. tatlm klomen kullandn sen bu ay bu önemli birsey. kontrol edlmesi bence sart. cünkü ne oldugunu bilmiyorsun. belkide klomen kist oluşturdu Allah korusun . bence yarın tekrar kendi doktoruna git tatlım bu önemli bir konu.

nazo neden yok yaa dünde yoktu.
nazooo noldu annem sana

canım dün eşim izinliydi yazmıştım unutmuşun bugünde açtığımda kimse yoktu zaten geçte kalktım sonra kahvaltı falan anca girdim
nikolaycım merhaba hamilelik nasıl bulantılar devammı
saracım sorunun çözülmesine sevindim
yeşilcim sen ne yaptın ne oldu anlamadım neden moralin bozuk inşallah sorunun çözülmüştür
bengusucum senin hemen kendi dr na gidip durum ne ne yapılcak öğrenmen lazım yarım bırakma kontrollerini yaptır
ve diğer kızlar sizler nasılsınız iyisinizdir inşallah

iyidir canım evet devam ama eskisi kadar çok diil 10 haftalık oldu küçüğüm kib.

ay kislar online gözüküyorum ama cepten çok zorlanıyorum. nikocum inşallah hayırlısı olur canım . bana kızın olacak gibi geliyor demiştim sana. hayırlısı bakalım. haber ver bize cinsiyetini öğrenir ogrenmez . karnın çıktı mi peki

tabiki veririm canım inş canım hayırlısı evet karnım hemde normalkinden daha büyük herkes öyle diyo galiba iç karnım küçük.

oyyy oyyy başakcımmmm cepten de girermiş ...süper oldu bu iyi yaptın olsun yavaşda olsa seni orda onlıne görmek bilemem güselll...nasılsınnn?

oyyy oyyy başakcımmmm cepten de girermiş ...süper oldu bu iyi yaptın olsun yavaşda olsa seni orda onlıne görmek bilemem güselll...nasılsınnn?

Hain karı nazo. sen bana unutkan bunak mi demek istiyorsun. bikerem kocanin evde olduğunu biliyordum. ama merak ettim yine de .hem senin kocan perşembe günleri evde olmuyor muydu . perşembe kocası evde olan kimdi. eros muydu

nikolay, basakss+, nazemir, vet123 selam kızlarrrr nasılsınız bakalımmm...ben çok yoğundum bugün halada öle bi hal hatır sorayım dedim...

başakcımmmmm ceptende girermişşş oyy oyyy...olsun yavaş olsada seni burda onlıne görmek de güselll...

iyidir canım benim ben 1 haftadır yoğunum geçen hafta izinsiz çalıştım bu hafta sonuda izin yok çok yoruldum ve sıkıldım sen naparsın bakem?

saol canım benim ne güzel yazmısşın.

Hain karı nazo. sen bana unutkan bunak mi demek istiyorsun. bikerem kocanin evde olduğunu biliyordum. ama merak ettim yine de .hem senin kocan perşembe günleri evde olmuyor muydu . perşembe kocası evde olan kimdi. eros muydu

benim kocam pazartesileri evde bikerem ama maç olduğu zamanlarda salıya kayıyor izin
eroşunki çarşamba perşembe olması lazım
seninki bunaklık demeyelimde unutkanlık diyelim biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…