Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aaa evet modd bebegini dusurdu unuttum kotu oldum ben yaa o yaziyi okuyunca bittim yani

modd bebekini düşürdü,

zati pınarla hatçeyi biliyon.
başka değüşüklük yok
bende doğuramadım daha

sen çok ihmal ettin burayı liste dışı etçek tkb seni
aaaaa mood hamiş miydi?
tüh çok üzüldüm yaaaa
ayy canımm üzülmüştür nasıllll
allah kolaylık versin kızım benim hamiş eltim vardı ya o doğum yaptı
kayınannemler burdaydı eşim evdeydi derken hiç pcye oturamadım inankii

atmayın beni nolur!
iyiyim kuzucum paylastigim yaziyi okuyunca kotu oldum kusura bakma yeni gordum.sen nassinn bakalim gecmisten benimde pek haberim yok hamislerimiz var pinar ile hatice biliosundur belki..bu kadar benden

evet dokunaklı bir yazıı
iyiyim canım ya bi koşturmacadır gidiyo...

hoşuma gitmiyo ama bu yoğunluğun yeter artıkın vallaaaaaa

xsevmiycem seni yoksam.

parkeler yapıldımı.
ayy yapılınca ne güzel olur ama

hoşuma gitmiyo ama bu yoğunluğun yeter artıkın vallaaaaaa

xsevmiycem seni yoksam.

parkeler yapıldımı.
ayy yapılınca ne güzel olur ama

sen bide bana sor hayatımın hızına bende yetişemiyom ibre 200 e vurmuş hızla akıyorr

aa başak az kaldı halledicem işlerimi
yarın 9,30 da gelicekler yapmayaaaa...
off düşündükçe geriliyom bi yarın olsada bitse yaaa

koltuklarımıda parkeden sonra getirticezzz

bide açık renk parke seçtikk krem rengiiiii ferahlayacak evim çok

bende canim bendee ama sevinmemiz lazim aslinda melegim var cennette ...bizleri beklio bize sefaatci

seraycım bizim meleklerimiz var evet ama düşük olunca onlar bebek olmadığından melekte olamıyorlarmış canımm yaaa
bi dini kitapta okumuştum bi bbeğin rhu 4. ayda bedenine gelirmiş,ondan öncesi bbek sayılmıyormuşşş ben bunu öğrendiğimde şok olmuştumm
ama insan içinde olduğunu düşününce kıyamıyor
yani düşükler bize şefaatçi olmuyormuşş
acı ama böyleymişş

sen naptın ev işiniii gelişme varmı?
kuzum kocam daydı pc şimdi işe gitçek o onu bekliyom.

ayy çok zevklüsünüz krem rengi süper olur.
inşallah kendi evinde olur. bende parkeleri çok açık yaptırcam.
benm evde yaza kaldı sanırsam. sen bi gel ayrıntılı konuşuru

valla pekde iyi değerlendirdiğim söylemez hadi yaa tüh yumurtladıysam kaçırmışımdır dün akıntımda vardı ama biz halvet yapamadık misafirlerden sonra kociş uyuya kaldıı neyseki önceki gün yaptıydık ama yarına kadar 3 gün geçiyo aradan yumurtladıysam kaçırabilirim neyse kısmet bakalım

bengisucum cnm şimdi pcden giriyorum ohhh rahat rahat yazabülürüm cnmmmmm

oh çok şükür yaa yalnız kaldıydım burdaa

cnm ya nerdeyse klomeni boşa kullandın diyebiliriz yani neyse herşeyde bir hayır vardır tuttuya tutmuştur o
yumurtlama döneminde 1 kere bile ilişki yetebiliyor

iyi geceler nasılsınız bakalım
ben uyumuşum yeni uyndım sayılır... akşama doğru başım ağrımaya başladı bende yemek yedim hap içtim sonrada yattım tv izlerken uyuyakalmışım

vay karılar toplanmışşşş.

nbrrr moooooddddd cummmmmm

nazoocummmmmmm

yeşilimmmmmmmmmmm

bugün kakılmışlık vazifem yoktu

cnm ya nerdeyse klomeni boşa kullandın diyebiliriz yani neyse herşeyde bir hayır vardır tuttuya tutmuştur o
yumurtlama döneminde 1 kere bile ilişki yetebiliyor

galibaa biraz öyle olduuu ama belkim yumurtlamamışımdır yaa hiç kasığımda batmalar falan hissetmemdiydim gerçi bellide olmaz aman naapalım yaa olmazsa olmasın bakalım şimdilik takmıyacam kafaya taktıkça olmuyoo dün accık kur yaptım herife okadar çaktırmadan sırnaştım (döndüm kıçımı yattım o sarılırken dayanamıyoda hiç ona döte meraklı) tık yoktu çok uykusu vardı bende ertesi gün nöbetçi diye bıraktım naapiim sonrada dedim13,günümdü yumurtlama zamanım senin yüzünden olmuyo iştee diye bide surat yaptım sonra lüstüm kitabımı okdudum hemidee sabah 7:15e kadaar kitaba kendimi okadar kaptırmışımki ne ara sabah oldu anlamadım bilee 7 saat kitap okumuşum kocişi doyurdum yolladım sonra accık daha okudum öle yattım yaa oha dedim bende kendi kendime artıın

oh ne güzel kocan varmı diye kaynana iş bırakmadı sana
yok canım kaynanayla alakası yok ben yapmadım bugünde

her gün yaparsam ömrüm yetmez bi gün arayla yapıyom. bi gün süpürge ufaktan temizlik bi günde sadece mutfak.

ben yapmasam bişi yapılmıyor yoksam

kocam ı mesiye çağırdılar şimdi gitti gece 3te gelcekmiş beyefendi süslendi püslendi gitti işini öyle çok seviyoki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…