aaaaa mood hamiş miydi?modd bebekini düşürdü,
zati pınarla hatçeyi biliyon.
başka değüşüklük yok
bende doğuramadım daha
sen çok ihmal ettin burayı liste dışı etçek tkb seni
iyiyim kuzucum paylastigim yaziyi okuyunca kotu oldum kusura bakma yeni gordum.sen nassinn bakalim gecmisten benimde pek haberim yok hamislerimiz var pinar ile hatice biliosundur belki..bu kadar benden
aaa evet modd bebegini dusurdu unuttum kotu oldum ben yaa o yaziyi okuyunca bittim yani
hoşuma gitmiyo ama bu yoğunluğun yeter artıkın vallaaaaaa
xsevmiycem seni yoksam.
parkeler yapıldımı.
ayy yapılınca ne güzel olur ama
aaaaaaaaaaa çok züzüldüm yaaaa
aaaaaaaaaaa çok züzüldüm yaaaa
bende canim bendee ama sevinmemiz lazim aslinda melegim var cennette ...bizleri beklio bize sefaatci
sen bide bana sor hayatımın hızına bende yetişemiyom ibre 200 e vurmuş hızla akıyorr
aa başak az kaldı halledicem işlerimi
yarın 9,30 da gelicekler yapmayaaaa...
off düşündükçe geriliyom bi yarın olsada bitse yaaa
koltuklarımıda parkeden sonra getirticezzz
bide açık renk parke seçtikk krem rengiiiii ferahlayacak evim çok
kuzum kocam daydı pc şimdi işe gitçek o onu bekliyom.sen naptın ev işiniii gelişme varmı?
haberde veririmiş kuzum sağolll.
ohh yat bakalım azıcıktaaaaaaa
tüh bakıtsaydın doktora iyi olurdu ama neyse inşallah sorun olmaz cnm. sen çoktan yumurtlamşındır bence. bu günleri iyi değerlendirdin dimi
bengisucum cnm şimdi pcden giriyorum ohhh rahat rahat yazabülürüm cnmmmmm
cnm ya nerdeyse klomeni boşa kullandın diyebiliriz yani neyse herşeyde bir hayır vardır tuttuya tutmuştur ovalla pekde iyi değerlendirdiğim söylemez hadi yaa tüh yumurtladıysam kaçırmışımdır dün akıntımda vardı ama biz halvet yapamadık misafirlerden sonra kociş uyuya kaldıı neyseki önceki gün yaptıydık ama yarına kadar 3 gün geçiyo aradan yumurtladıysam kaçırabilirim neyse kısmet bakalım
oh çok şükür yaa yalnız kaldıydım burdaa
vay karılar toplanmışşşş.
nbrrr moooooddddd cummmmmm
nazoocummmmmmm
yeşilimmmmmmmmmmm
bugün kakılmışlık vazifem yoktu
cnm ya nerdeyse klomeni boşa kullandın diyebiliriz yani neyse herşeyde bir hayır vardır tuttuya tutmuştur o
yumurtlama döneminde 1 kere bile ilişki yetebiliyor
yok canım kaynanayla alakası yok ben yapmadım bugündeoh ne güzel kocan varmı diye kaynana iş bırakmadı sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?