vay karılar toplanmışşşş.
nbrrr moooooddddd cummmmmm
nazoocummmmmmm
yeşilimmmmmmmmmmm
bugün kakılmışlık vazifem yoktu
kız ne kitabı o öyle maaşallah bütün gece okumşsungalibaa biraz öyle olduuu ama belkim yumurtlamamışımdır yaa hiç kasığımda batmalar falan hissetmemdiydim gerçi bellide olmaz aman naapalım yaa olmazsa olmasın bakalım şimdilik takmıyacam kafaya taktıkça olmuyoo dün accık kur yaptım herife okadar çaktırmadan sırnaştım (döndüm kıçımı yattım o sarılırken dayanamıyoda hiç ona döte meraklı)tık yoktu çok uykusu vardı bende ertesi gün nöbetçi diye bıraktım naapiim sonrada dedim13,günümdü yumurtlama zamanım senin yüzünden olmuyo iştee diye bide surat yaptım sonra lüstüm kitabımı okdudum hemidee sabah 7:15e kadaar kitaba kendimi okadar kaptırmışımki ne ara sabah oldu anlamadım bilee 7 saat kitap okumuşum kocişi doyurdum yolladım sonra accık daha okudum öle yattım yaa oha dedim bende kendi kendime artıın
iyi geceler nasılsınız bakalım
ben uyumuşum yeni uyndım sayılır... akşama doğru başım ağrımaya başladı bende yemek yedim hap içtim sonrada yattım tv izlerken uyuyakalmışım
kız ne kitabı o öyle maaşallah bütün gece okumşsun
slm tatlım sen de iyisin maaşallah bakkkkkkmerhaba tatlım iyidir şükür sen napıyosun?
kızz ben hiçokuyamıyom kitaaaaaapppppppppppppppppppppppppppphee yaa bu aralar kitaplara sardım naapiim geceleri yatmadan okuyorum iştee şuan kibelenin sırrını okuyorum dün 250 sayfa falan okumusun bitmek üzere bu gece biter o ondan öncede moskof cariye hürremi ve mihrimahı okumuştum ayy hürremin kitabına bayılmıştım yaa onuda böyle elimden bırakamamıştım valla çok entrikalı tam benlikti tavsiye ederim vallaa
canım akşama kadar yattında şimdi gece nasıl uyuyacan pekii gerçi insanın uyudukça uyuyası geliyo yaahoş geldin canım bu arada geçmiş olsun
yok canım kaynanayla alakası yok ben yapmadım bugünde
her gün yaparsam ömrüm yetmez bi gün arayla yapıyom. bi gün süpürge ufaktan temizlik bi günde sadece mutfak.
ben yapmasam bişi yapılmıyor yoksam
kocam ı mesiye çağırdılar şimdi gitti gece 3te gelcekmiş beyefendi süslendi püslendi gitti işini öyle çok seviyoki
modd bebekini düşürdü,
zati pınarla hatçeyi biliyon.
başka değüşüklük yok
bende doğuramadım daha
sen çok ihmal ettin burayı liste dışı etçek tkb seni
slm tatlım sen de iyisin maaşallah bakkkkkk
eski enerjim olmıycak didin ama hiçte ööle olmadı
bakma aslında benm koca da çalşmayı hiç sevmez kolay yoldan para kazanmanın yollarını arar. ama bus evgisi ortamdan kaynaklanıyor.aman işini sevsin daha ne istiyorsun benim kardeşimin kocası da çalışmayı sevmez
kızz ben hiçokuyamıyom kitaaaaaapppppppppppppppppppppppppppp
çok çabuk sıkılıveriyom.. sen okusan da ben dinlesem tam süper olacak
kızz ben hiçokuyamıyom kitaaaaaapppppppppppppppppppppppppppp
çok çabuk sıkılıveriyom.. sen okusan da ben dinlesem tam süper olacak
sağol canım rahatsız olduğum için yattım yoksa uykum gelse bile eşim gelmeden yatmıyorum uykum kaçmasın diye
hadi yaa hiç bilmiyodum baaak mood hamişmiydii ay hatırlamıyom yaa hemişliğini konuştuğumuzu ay çok üzüldüm yaa Allah sabır versin yaa ben çok korkuyom düşükten helde kürtajdan falan :18: nasıl oldu neden oldu pekii? şöyle bi konuştuklarınza baktıydımda yeni gördüm kötü oldum yaa
okuyan insan herzaman daha medeni olur bencebenim eşim hiç sevmez bırak kitap okumayı bi makale köşe yazısı keserim gazeteden okusun diye sen özet geç der bende aksine iki günde okurum 1 kitabı severim okumayı
hadi yaa. aslında devir hazıra konma rahatlık devri yakız sen o zaman da hürremi bi okusan bakalım elinden bırakabilicenmiii
hmm anladım canım geçmiş olsun
evet canım daha iyi hissediyorum kendimi...
okuyan insan herzaman daha medeni olur bence
hadi yaa. aslında devir hazıra konma rahatlık devri ya
netten hazır okunmuşunu dinleyebilirim
kaynatıyorsunuz yine :)
kızlar ya benim karnım aşırı şiş kasıklarda arada batma oluyooo neden acabaa yaww bian önce salı gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?