farkındaysan sadece senin eşine dimedimama kitap okumanın keyfi gibi olmazki netten masal dinler gibi
sen şimdi eşime mediniyetten bi habermi diyorsun:18:
farkındaysan sadece senin eşine dimedim
farkındaysan sadece senin eşine dimedim
bu arada kızlar yeşildemi düşük yaptı yaa hatlar karıştı benim ayy tırstım ben iyiceee :18: çok geçmiş olsun yeşil arkadaşım inşallah allah size bidaa böyle acılar yaşatmaz hatta kimseye yaşatmasın allahım..
yok kuzum ben yeni düşük yapmadım temmuzdaydı
güzel dileğin için teşekkür ederim canım benim
Allah korusun korkma herkesin başına gelecek diye bişey yok
benim buaralar başka sıkıntım vardı ondan tatlım
herkese iyi geceler buarada ben çıkıyorum öpüldünüzz
anladım canım takılayım dedimdi
ne güzel cnm şanslısın bence diyorum ya okuyan insan bence medeni olurrrrrrrvalla benim kocişde fırsat buldukça okumaya çalışıyo kitap ama bi kitabı bayadır bitiremedi fırsatı olmuyo garibimin ama netten haberler veya gazeteler olsun hep okur hatta ben elinden zor alırım benle ilgilen diyee tvde izlediği bi kanalda biri bitiyo başka bi kanalda biri başlıyo 2 haber yetmiyo daha bide okuyo yaa off
evt cnm takıldında ama senin kocanın yaptığı da ayıp yaniiiiii
ne demek özet geç falan aaaaaaa
bi kitap okuyuverse oda arada fena mı olur. çok ayıpladım açıkçası
ne güzel cnm şanslısın bence diyorum ya okuyan insan bence medeni olurrrrrrr
evt cnm takıldında ama senin kocanın yaptığı da ayıp yaniiiiii
ne demek özet geç falan aaaaaaa
bi kitap okuyuverse oda arada fena mı olur. çok ayıpladım açıkçası
ne güzel cnm şanslısın bence diyorum ya okuyan insan bence medeni olurrrrrrr
neyse kızlar slm werdim alan olmadı
çıkıym bende ......
iyi gecelerrr ....
benimki kitabı özet geç demiyoki onun için özellikle sigarayı bırakmakla ilgili yazıları kesiyordum okusun diye onları diyordu özet geç diye yoksa kitabı falan özet geçsem ona bile sıkılır sevmiyor adam okumayı ama bana karışmaz...zıt karekterleriz biz ne hobilerimiz ne fobilerimiz tutar ama ona rağmen ortak noktada buluşup anlaşıyoruz
aaaa çok zor yaaa Allah sabır versin işi zor olunca adamcağız evine daha bi bağlı olur benceeeeeeeeevet canım kocamdan yana çok şanslıyım zaten biricik kocacığım o benim yaa yerim ben kuzumuuuçok özlediim ah garibim soğukda devriye atıyo olaylarla uğraşıyo kıyamam ona yaa
aaaa valla bizimde çok zıtlaştığımız konular var nazo.benimki kitabı özet geç demiyoki onun için özellikle sigarayı bırakmakla ilgili yazıları kesiyordum okusun diye onları diyordu özet geç diye yoksa kitabı falan özet geçsem ona bile sıkılır sevmiyor adam okumayı ama bana karışmaz...zıt karekterleriz biz ne hobilerimiz ne fobilerimiz tutar ama ona rağmen ortak noktada buluşup anlaşıyoruz
kuzum aklımdaydın kusura bakma bi taraftan işim var onunla uğraşıyorum ilgilenemedim tatlım yaaaa sende msjını alıntı yap gözümüze sokkkkkkkkkkkkneyse kızlar slm werdim alan olmadı
çıkıym bende ......
iyi gecelerrr ....
neyse kızlar slm werdim alan olmadı
çıkıym bende ......
iyi gecelerrr ....
ay çok komik özetini bilem dinlemez haneyse canım önemli olan sizin anlaşmanız tabii allah ağzımızın tadını bozmasın hattaa dahada tatlandırsın aşkımız ballansın meyveler versin tez zamanda inşallaaah...aamiiiiiiinn.
aaaa çok zor yaaa Allah sabır versin işi zor olunca adamcağız evine daha bi bağlı olur benceeeeeeee
aaaa valla bizimde çok zıtlaştığımız konular var nazo.
bende diyordumkii biz biraz zor anlaşırız böyle çift olmaz diyordum.
biz farklı müziklerden hoşlanırız farklı filmlerden hoşlanırız farklı esprilere güleriz farklı şeyler heyecanlandırır bizi farklı şeyler şaşırtırrrrrrrr
offfffffffffffff çok mu kötü yaaaaaaaaaaa nasıl anlaşcaz ki bizzzzzz
kuzum aklımdaydın kusura bakma bi taraftan işim var onunla uğraşıyorum ilgilenemedim tatlım yaaaa sende msjını alıntı yap gözümüze sokkkkkkkkkkkk
bazı msjlar sayfanın sonuna gelince kaçırılıyor. seninkide en sona geldi oluyo bazen kuzum aşk olsun bizi tanımıyomusun güzel karı
aaaa çok zor yaaa Allah sabır versin işi zor olunca adamcağız evine daha bi bağlı olur benceeeeeeee
aaaa valla bizimde çok zıtlaştığımız konular var nazo.
bende diyordumkii biz biraz zor anlaşırız böyle çift olmaz diyordum.
biz farklı müziklerden hoşlanırız farklı filmlerden hoşlanırız farklı esprilere güleriz farklı şeyler heyecanlandırır bizi farklı şeyler şaşırtırrrrrrrr
offfffffffffffff çok mu kötü yaaaaaaaaaaa nasıl anlaşcaz ki bizzzzzz
kuzum aklımdaydın kusura bakma bi taraftan işim var onunla uğraşıyorum ilgilenemedim tatlım yaaaa sende msjını alıntı yap gözümüze sokkkkkkkkkkkk
bazı msjlar sayfanın sonuna gelince kaçırılıyor. seninkide en sona geldi oluyo bazen kuzum aşk olsun bizi tanımıyomusun güzel karı
hadi ya sevndm buna demek anlaşabilme ihtimalimiz yada evlilimizin sürme ihtimali var bu şekildebu topiğin kuralını biliyorsun dalacan konuya beklemeyecen çünkü bazen arada görmeyebiliyoruz tamam
hadi öptüm
iyi geceler canım ...
amin tabi önemli olan anlaşmak
aynı bizde farklı müziklerden hoşlanırız ama tvde duymuştum zıt insanlar daha iyi anlaşırmış tabi abartamadan inatlaşmadan
bu topiğin kuralını biliyorsun dalacan konuya beklemeyecen çünkü bazen arada görmeyebiliyoruz tamam
hadi öptüm
iyi geceler canım ...
amin tabi önemli olan anlaşmak
aynı bizde farklı müziklerden hoşlanırız ama tvde duymuştum zıt insanlar daha iyi anlaşırmış tabi abartamadan inatlaşmadan
hadi ya sevndm buna demek anlaşabilme ihtimalimiz yada evlilimizin sürme ihtimali var bu şekilde
evet canım çok bağlı hatta öyle bağlıki evden dışarı işimiz olmadıkça pek çıkası bilem gelmiyoozar zor gezmek amaçlı dışarı çıkıyoz oda genelde yazın oluyo ay evde otura otura kilo aldım zati yaa bu arada zaten zıtlıklar diilmidir birbirini çeken şeyler bizimde zıtlaştığımız müzik vs oluyo ama genelde uyumluyuzdur ben baskın çıkıyom genelde oda sakin bi yapısı var alttan alır hep bilerek kızdırmadığı sürece sorun olmaz bizde hiç iyiki kocişimle evlenmişim vallaa tüm eziyetlerime sıkmalarıma mıncıklamalarıma dayanabilen sesini çıkarmayan bi kocişim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?