Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bu arada kızlar yeşildemi düşük yaptı yaa hatlar karıştı benim ayy tırstım ben iyiceee :18: çok geçmiş olsun yeşil arkadaşım inşallah allah size bidaa böyle acılar yaşatmaz hatta kimseye yaşatmasın allahım..

farkındaysan sadece senin eşine dimedim

valla benim kocişde fırsat buldukça okumaya çalışıyo kitap ama bi kitabı bayadır bitiremedi fırsatı olmuyo garibimin ama netten haberler veya gazeteler olsun hep okur hatta ben elinden zor alırım benle ilgilen diyee tvde izlediği bi kanalda biri bitiyo başka bi kanalda biri başlıyo 2 haber yetmiyo daha bide okuyo yaa off

yok kuzum ben yeni düşük yapmadım temmuzdaydı
güzel dileğin için teşekkür ederim canım benim
Allah korusun korkma herkesin başına gelecek diye bişey yok
benim buaralar başka sıkıntım vardı ondan tatlım

herkese iyi geceler buarada ben çıkıyorum öpüldünüzz

hmm anladım canım önceki yazılarda sanki bi ara çat pat bişeyler gördümde ondan sorduydum bendede polikistik over varda zor oluyo bebiş olduğundada bebişin düşme riski çokmuş bende çok korkuyom yaa ödümde kopuyo kürtajdan falaaan :18: ay bi kötü oldum vallaa neyse geçmiş olsun canım yinede

anladım canım takılayım dedimdi

evt cnm takıldında ama senin kocanın yaptığı da ayıp yaniiiiii

ne demek özet geç falan aaaaaaa

bi kitap okuyuverse oda arada fena mı olur. çok ayıpladım açıkçası

ne güzel cnm şanslısın bence diyorum ya okuyan insan bence medeni olurrrrrrr

evet canım kocamdan yana çok şanslıyım zaten biricik kocacığım o benim yaa yerim ben kuzumuuu çok özlediim ah garibim soğukda devriye atıyo olaylarla uğraşıyo kıyamam ona yaa

benimki kitabı özet geç demiyoki onun için özellikle sigarayı bırakmakla ilgili yazıları kesiyordum okusun diye onları diyordu özet geç diye yoksa kitabı falan özet geçsem ona bile sıkılır sevmiyor adam okumayı ama bana karışmaz...zıt karekterleriz biz ne hobilerimiz ne fobilerimiz tutar ama ona rağmen ortak noktada buluşup anlaşıyoruz

ay aşkım depreşti bi arayım dedim naapıyo kocişim ne halde acabaa diyee neyseki karakola gitmiş az önce didim çok gezme bu soğukta fazla olay falan olmaz dinlen didim söz dinler umarım

neyse kızlar slm werdim alan olmadı
çıkıym bende ......
iyi gecelerrr ....

aa dur canım nereye gidiyoon ben verdiydim yaa üstelik msjda attıydım sanaa canım benim yeni haberim oldu düşüğünden çok geçmiş olsun canım benim yaa çok üzüldüm vallaa ay tırsıyom bende düşük müşük kürtajdan falaan çok canın yandımı nasıl oldu pekii? :18:

ay çok komik özetini bilem dinlemez ha neyse canım önemli olan sizin anlaşmanız tabii allah ağzımızın tadını bozmasın hattaa dahada tatlandırsın aşkımız ballansın meyveler versin tez zamanda inşallaaah...aamiiiiiiinn.

evet canım kocamdan yana çok şanslıyım zaten biricik kocacığım o benim yaa yerim ben kuzumuuu çok özlediim ah garibim soğukda devriye atıyo olaylarla uğraşıyo kıyamam ona yaa
aaaa çok zor yaaa Allah sabır versin işi zor olunca adamcağız evine daha bi bağlı olur benceeeeeeee
aaaa valla bizimde çok zıtlaştığımız konular var nazo.
bende diyordumkii biz biraz zor anlaşırız böyle çift olmaz diyordum.
biz farklı müziklerden hoşlanırız farklı filmlerden hoşlanırız farklı esprilere güleriz farklı şeyler heyecanlandırır bizi farklı şeyler şaşırtırrrrrrrr
offfffffffffffff çok mu kötü yaaaaaaaaaaa nasıl anlaşcaz ki bizzzzzz
çıkıym bende ......
iyi gecelerrr ....
kuzum aklımdaydın kusura bakma bi taraftan işim var onunla uğraşıyorum ilgilenemedim tatlım yaaaa sende msjını alıntı yap gözümüze sokkkkkkkkkkkk

bazı msjlar sayfanın sonuna gelince kaçırılıyor. seninkide en sona geldi oluyo bazen kuzum aşk olsun bizi tanımıyomusun güzel karı

çıkıym bende ......
iyi gecelerrr ....

bu topiğin kuralını biliyorsun dalacan konuya beklemeyecen çünkü bazen arada görmeyebiliyoruz tamam
hadi öptüm
iyi geceler canım ...

amin tabi önemli olan anlaşmak

aynı bizde farklı müziklerden hoşlanırız ama tvde duymuştum zıt insanlar daha iyi anlaşırmış tabi abartamadan inatlaşmadan

evet canım çok bağlı hatta öyle bağlıki evden dışarı işimiz olmadıkça pek çıkası bilem gelmiyoo zar zor gezmek amaçlı dışarı çıkıyoz oda genelde yazın oluyo ay evde otura otura kilo aldım zati yaa bu arada zaten zıtlıklar diilmidir birbirini çeken şeyler bizimde zıtlaştığımız müzik vs oluyo ama genelde uyumluyuzdur ben baskın çıkıyom genelde oda sakin bi yapısı var alttan alır hep bilerek kızdırmadığı sürece sorun olmaz bizde hiç iyiki kocişimle evlenmişim vallaa tüm eziyetlerime sıkmalarıma mıncıklamalarıma dayanabilen sesini çıkarmayan bi kocişim var

hadi ya sevndm buna demek anlaşabilme ihtimalimiz yada evlilimizin sürme ihtimali var bu şekilde

dimi ama dalmak lazım slm verip köşeye geçmeyle olmuyoo allah ağzımızın tadını bozmasın

kız sen diyorsun adamın zor bi işi var diye birde evdemi uğraştıyosun
ALLAH mutluluğunuzu daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…