Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hu huu kızlar sesiniz çıkmıyor
ben çıkıyorum eşim gelmek üzere ve başım ağrımaya başladı yine bilgisayar daha çok ağrıtıyor hadi size iyi geceler

hu huu kızlar sesiniz çıkmıyor
ben çıkıyorum eşim gelmek üzere ve başım ağrımaya başladı yine bilgisayar daha çok ağrıtıyor hadi size iyi geceler

tamam canım hadi iyi geceler sana öpüldün

kız sen diyorsun adamın zor bi işi var diye birde evdemi uğraştıyosun
ALLAH mutluluğunuzu daim etsin

naapiim kız kocişimi sıkıştırmayı mıncıklamayı çok seviyom bebişimiz olana kadar senle idare etcem kusura bakma didiydim zati önceden çok uğraşırdım beni kızdırdımmı veya uyumaya kalktımı çok uğraşırdım uyutmamak için artık pek zarar vermiyom kızdımmı göğsündeki göbişindeki tüyleri tutup çekiverirdim bayadır yolmuyom ama canım uslandım biraz uykusunu açmak için gıdıklıyom ama haylaa bazen içimden geliyo yanaklarını göbüşünü falan sıkıveriyom öpüveriyom bissürü kere durduk yerde alışık benim bu hallerime sses çıkarmıyo pek çok tatlı gıdıklanıyo ama yaa allahtan ben gıdık almıyom hiç yoksa yandıydım

başakcım yine bana kaldın gidiimmi gidiimmi he bende gidiimmii topiğinde yalnız kalda göy seeen

bengisu sen 87 limisin? hemen hemen yaşıtız öleyse.. bebek çalışmları ne zamandır var yeni evilisin sanırım sende ?

mrb canım evet 87liyim 8 aydır evliyim evlendiğimizden beri çalışıyoz işte picos varda bende zor kalırım gibime geliyo bakalım ya senin ne zamandır evlisin çocuk falan varmı? seni daha önce görmemiştim bu topikte

bende kalbi atmaya başladıgı anda şefaatci olacaklarını okudum dün bi yerde...benim 5,5 aylıktı erenayımm...ismini de koyduk..beklio bizi orda..(

hahah dimi bizle takıldı bu sayede işimize geldi bu arada kocişi ne iş yapıyoki bu saatte geliyo :26: seninkide daha gelmiyo heralde bugün oooh
tatlım kocamı geç bekliydum erken geliverdi birden çıktım kusura bakma annem
günaydınn kk güzelleri

günaydın kızlarrr
günaydın karılaaaaaaarrrrrrrrrrrrr canlarım benmmmmmmmmm sizi seviyorum ohhhhhhhhhhhhhhh

karılar sabahtan beri kimse gelmemiş yavvvvvvvv

ben geldim işten ohhhhhhhhhhhh

meraba cewo cum naslsın cnmm nasıl gidiyor.
mood cum senden naber kuzum kursun varmıydı bugün

merhabalar...ben burdaydım ama kimse yok diye oyunlara takılmıştım

merhabalar...ben burdaydım ama kimse yok diye oyunlara takılmıştım
sen anca oyunlara takıl zati sabahtan beri burası yetim gibi kalmş.

kocam geliyo şimdik pcyi bırakıyom.
bide yemek yiyim nazo gelirim sonra oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…