hu huu kızlar sesiniz çıkmıyor
ben çıkıyorum eşim gelmek üzere ve başım ağrımaya başladı yine bilgisayar daha çok ağrıtıyor hadi size iyi geceler
kız sen diyorsun adamın zor bi işi var diye birde evdemi uğraştıyosun
ALLAH mutluluğunuzu daim etsin
iyi geceler cnmmmmmmm kocan geç kaldı yine ohhhhhh
bengisu sen 87 limisin? hemen hemen yaşıtız öleyse.. bebek çalışmları ne zamandır var yeni evilisin sanırım sende ?hahah dimi bizle takıldı bu sayede işimize geldibu arada kocişi ne iş yapıyoki bu saatte geliyo :26: seninkide daha gelmiyo heralde bugün oooh
bengisu sen 87 limisin? hemen hemen yaşıtız öleyse.. bebek çalışmları ne zamandır var yeni evilisin sanırım sende ?
seraycım bizim meleklerimiz var evet ama düşük olunca onlar bebek olmadığından melekte olamıyorlarmış canımm yaaa
bi dini kitapta okumuştum bi bbeğin rhu 4. ayda bedenine gelirmiş,ondan öncesi bbek sayılmıyormuşşş ben bunu öğrendiğimde şok olmuştumm
ama insan içinde olduğunu düşününce kıyamıyor
yani düşükler bize şefaatçi olmuyormuşş
acı ama böyleymişş
günaydınn kk güzelleri
günaydın kızlarrr
tatlım kocamı geç bekliydum erken geliverdi birden çıktım kusura bakma annemhahah dimi bizle takıldı bu sayede işimize geldibu arada kocişi ne iş yapıyoki bu saatte geliyo :26: seninkide daha gelmiyo heralde bugün oooh
günaydınn kk güzelleri
günaydın karılaaaaaaarrrrrrrrrrrrr canlarım benmmmmmmmmm sizi seviyorum ohhhhhhhhhhhhhhhgünaydın kızlarrr
sen anca oyunlara takıl zati sabahtan beri burası yetim gibi kalmş.merhabalar...ben burdaydım ama kimse yok diye oyunlara takılmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?