Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sen anca oyunlara takıl zati sabahtan beri burası yetim gibi kalmş.

kocam geliyo şimdik pcyi bırakıyom.
bide yemek yiyim nazo gelirim sonra oldumu

ne yapayım bakıyorum kimse yok bende can sıkıntısından oyunlara sarıyorum
hadi afiyet olsun görüşürüz

ayy kızlar bi konuya takıldım kaldım geç yazıyom kusuruma bakmayınnn

iyiyim sen nasılsın canım

meraba cewo cum naslsın cnmm nasıl gidiyor.

valla ben her ay sıkıntı problem yaşıyorum doktora her gittiğimde yeni bir problemle karşılaşıyorum. bu ay yumurtalarım çatlamamış aynen hepsi duruyo ve aşılama boşa gitti. sen nasılsın başakcım

adet oldunmu boşa gitti diyince:26:

Canım yumurtanın çatlayıp çatlamadiğına bakılmıyor mu aşılama yapılmadan önce neden riske atılıyor

başak ceptenmi giriyon yine yoksa işinmi var ne zamandır açık görünüyon ama bişey yazmıyon

cewo nereye gitti yaaaaa cevap verdidimi aşlama niye boşa gitmiş

nazo da vajinimus topiğinde naaaaaaapıyosaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nazo da vajinimus topiğinde naaaaaaapıyosaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım can sıkıntısından forumları geziyordum konuyuda forum takipte gördüm bakayım dedim ne yapayım burada kimse yok bende topik topik geziyordum

adet olmadım henüz canım

bakılmıyor canım malesef. 1 hafta sonra kontrolde belli oldu çatlamadığı.

aslında kan testi yapılıyor çatladımı diye...neyse daha adet olmadın ALLAH tan ümit kesilmez sen yinede dikkat et kendine

cewo sende aşılama yaptıranların topiğindesin

çabuk buraya gel bence

nazo sana bişi sorcam

aslında kan testi yapılıyor çatladımı diye...neyse daha adet olmadın ALLAH tan ümit kesilmez sen yinede dikkat et kendine

yapmadılar hiç bir test doktorda öyle dedi. ilişkiye devam çatlarsa kaçırma dedi. ama aşılama boşa gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…