sen anca oyunlara takıl zati sabahtan beri burası yetim gibi kalmş.
kocam geliyo şimdik pcyi bırakıyom.
bide yemek yiyim nazo gelirim sonra oldumu
Nbr tatlımmm
meraba cewo cum naslsın cnmm nasıl gidiyor.
ayy kızlar bi konuya takıldım kaldım geç yazıyom kusuruma bakmayınnn
iyiyim sen nasılsın canım
valla ben her ay sıkıntı problem yaşıyorum doktora her gittiğimde yeni bir problemle karşılaşıyorum. bu ay yumurtalarım çatlamamış aynen hepsi duruyo ve aşılama boşa gitti. sen nasılsın başakcım
iyi geceler cnmmmmmmm kocan geç kaldı yine ohhhhhh
Canım yumurtanın çatlayıp çatlamadiğına bakılmıyor mu aşılama yapılmadan önce neden riske atılıyorayy kızlar bi konuya takıldım kaldım geç yazıyom kusuruma bakmayınnniyiyim sen nasılsın canımvalla ben her ay sıkıntı problem yaşıyorum doktora her gittiğimde yeni bir problemle karşılaşıyorum. bu ay yumurtalarım çatlamamış aynen hepsi duruyo ve aşılama boşa gitti. sen nasılsın başakcım
işimden diilde eşim pcdeyken ben cedpten takılıyom açık gözüküyom ama yazamıyombaşak ceptenmi giriyon yine yoksa işinmi var ne zamandır açık görünüyon ama bişey yazmıyon
nazo da vajinimus topiğinde naaaaaaapıyosaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
adet oldunmu boşa gitti diyince:26:
Canım yumurtanın çatlayıp çatlamadiğına bakılmıyor mu aşılama yapılmadan önce neden riske atılıyor
cewo nereye gitti yaaaaa cevap verdidimi aşlama niye boşa gitmiş
nazo da vajinimus topiğinde naaaaaaapıyosaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cevap vermedi canım ama altta ismini gördüm cevaplar şimdi
valla kuzum napiyim bakıyom ki hatunun ışığı yanıyo ama burda yok bende takibe geçiyom hemenhafiye gibisin
adet olmadım henüz canım
bakılmıyor canım malesef. 1 hafta sonra kontrolde belli oldu çatlamadığı.
aslında kan testi yapılıyor çatladımı diye...neyse daha adet olmadın ALLAH tan ümit kesilmez sen yinede dikkat et kendine
cewo sende aşılama yaptıranların topiğindesin
çabuk buraya gel bence
nazo sana bişi sorcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?