Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

slm kızlar bizde eşimle film izliyoduk mısır molası verdik eşim mısır patlatmaya gitti bende bi kızlara bakıyım dedim ne var ne yok hepinizi ok özledim yaaa hamileligimi sorarsanız valla hala kasık agrılarım oluyo ara ara ama iyi gidiyo simdilik canlarım eşim geline hemen ıkarım bu arada haberiniz olsunn

çok sevindim canım iyi gitmesine

cewo sende aşılama yaptıranların topiğindesin

çabuk buraya gel bence

nazo sana bişi sorcam

sor canım çalıştığım yerden olsun ama

oh ne güzel bu günlerin değerini bil şımar azcık

hain karı evde bnet varda niye girmiyon. arada gel be kuzum merak eidyossssss.
kocan üstüne düşüyomu

sor canım çalıştığım yerden olsun ama

oh ne güzel bu günlerin değerini bil şımar azcık
ya bak ne dicem yeni aldığım bi bady vardı beyaz bir kez makineye attım hemen sarardı sanki yıllardır giyilmiş gibi rengi griye falan döndü markasıda güzeldi öyle pazar malı gibi desem değil. isterdimki makinadan kar gibi çıksın.
acaba makinadan mı kaynaklanıyo

renk veren bişey olmuştur makinadan kaynaklanmazki daha ilk yıkayışta

renk veren bişey olmuştur makinadan kaynaklanmazki daha ilk yıkayışta
öyle mi dersin:26:

bilemedimki makinada çok eski ya salak makina hep mahfetti kıyafetlerimi.
tşk ederim cvbın için. ben bazen beyazlarla hafif renklileri atabiliyorum ondan oldu belkimde

öyle mi dersin:26:

bilemedimki makinada çok eski ya salak makina hep mahfetti kıyafetlerimi.
tşk ederim cvbın için. ben bazen beyazlarla hafif renklileri atabiliyorum ondan oldu belkimde

bende atıyorum yüksek dercede yıkanmayacak giysileri açık renklerle ama solabilecek olanları atmıyorum beyaz bir kıyafet olduğunda
ama senin makinada mahvediyordmuş ondan da olabilirmi acaba

bende atıyorum yüksek dercede yıkanmayacak giysileri açık renklerle ama solabilecek olanları atmıyorum beyaz bir kıyafet olduğunda
ama senin makinada mahvediyordmuş ondan da olabilirmi acaba
evet kaynananın yıllanmş makinası işte. idare etmeye çalışıyorum .
kocan geldimi. yoksam yine geç kalıcak bak bence kaçıyo senden

evet kaynananın yıllanmş makinası işte. idare etmeye çalışıyorum .
kocan geldimi. yoksam yine geç kalıcak bak bence kaçıyo senden

cumartesileri genelde azcık geç gelir erken gelince niye erken geldin diyom istersen gideyim diyor
hem kaçmaz o benden onuda nerden çıkarıyon halen yeni evli gibiyiz biz hem yeğenim kıskanır bizi ne buluyorsunuzda ne konuşuyorsunuz sürekli diye telefonda

vay beee yeni evli gibilermiş elemterefiş kem gözlere şiş
adam niye geç geldiği bi işte çalşıyo sanıyon, sen uyuyasın diye ama nerdee her gece bekliyon adamı bi raht vermiyonki

vay beee yeni evli gibilermiş elemterefiş kem gözlere şiş
adam niye geç geldiği bi işte çalşıyo sanıyon, sen uyuyasın diye ama nerdee her gece bekliyon adamı bi raht vermiyonki

valla yaparsa kendine yapar beni kandırdığını sanırken kendini kandırmış olur kaybeden kendi olur yani
hem çalışmasa para nerden kazanacak çalışıyorki kazanıyor

başakcım ben çıkıyorum eli kulağında gelmek üzeredir pat diye kapatmayayım hadi iyi geceler sana

valla yaparsa kendine yapar beni kandırdığını sanırken kendini kandırmış olur kaybeden kendi olur yani
hem çalışmasa para nerden kazanacak çalışıyorki kazanıyor
hıh çalışıyoda zten geç gelebileceği bir iş bulmş adam

seni de kızdırmaya çalışıyom ama hatunun kendine güvenii öyle derecedeki maaşallah umrunda diil

msn açık ddilmi senin yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…