valla kuzum napiyim bakıyom ki hatunun ışığı yanıyo ama burda yok bende takibe geçiyom hemen
slm kızlar bizde eşimle film izliyoduk mısır molası verdik eşim mısır patlatmaya gitti bende bi kızlara bakıyım dedim ne var ne yok hepinizi ok özledim yaaa hamileligimi sorarsanız valla hala kasık agrılarım oluyo ara ara ama iyi gidiyo simdilik canlarım eşim geline hemen ıkarım bu arada haberiniz olsunn
cewo sende aşılama yaptıranların topiğindesin
çabuk buraya gel bence
nazo sana bişi sorcam
slm kızlar bizde eşimle film izliyoduk mısır molası verdik eşim mısır patlatmaya gitti bende bi kızlara bakıyım dedim ne var ne yok hepinizi ok özledim yaaa hamileligimi sorarsanız valla hala kasık agrılarım oluyo ara ara ama iyi gidiyo simdilik canlarım eşim geline hemen ıkarım bu arada haberiniz olsunn
çok saol tatlım ben ıkıyorum iyi geeler herkese
hain karı evde bnet varda niye girmiyon. arada gel be kuzum merak eidyossssss.slm kızlar bizde eşimle film izliyoduk mısır molası verdik eşim mısır patlatmaya gitti bende bi kızlara bakıyım dedim ne var ne yok hepinizi ok özledim yaaa hamileligimi sorarsanız valla hala kasık agrılarım oluyo ara ara ama iyi gidiyo simdilik canlarım eşim geline hemen ıkarım bu arada haberiniz olsunn
valla benm de sekmeler açık neyalan diyim
ya bak ne dicem yeni aldığım bi bady vardı beyaz bir kez makineye attım hemen sarardı sanki yıllardır giyilmiş gibi rengi griye falan döndü markasıda güzeldi öyle pazar malı gibi desem değil. isterdimki makinadan kar gibi çıksın.sor canım çalıştığım yerden olsun ama
oh ne güzel bu günlerin değerini bil şımar azcık
ya bak ne dicem yeni aldığım bi bady vardı beyaz bir kez makineye attım hemen sarardı sanki yıllardır giyilmiş gibi rengi griye falan döndü markasıda güzeldi öyle pazar malı gibi desem değil. isterdimki makinadan kar gibi çıksın.
acaba makinadan mı kaynaklanıyo
öyle mi dersin:26:renk veren bişey olmuştur makinadan kaynaklanmazki daha ilk yıkayışta
öyle mi dersin:26:
bilemedimki makinada çok eski ya salak makina hep mahfetti kıyafetlerimi.
tşk ederim cvbın için. ben bazen beyazlarla hafif renklileri atabiliyorum ondan oldu belkimde
evet kaynananın yıllanmş makinası işte. idare etmeye çalışıyorum .bende atıyorum yüksek dercede yıkanmayacak giysileri açık renklerle ama solabilecek olanları atmıyorum beyaz bir kıyafet olduğunda
ama senin makinada mahvediyordmuş ondan da olabilirmi acaba
evet kaynananın yıllanmş makinası işte. idare etmeye çalışıyorum .
kocan geldimi. yoksam yine geç kalıcak bak bence kaçıyo senden
vay beee yeni evli gibilermiş elemterefiş kem gözlere şişcumartesileri genelde azcık geç gelir erken gelince niye erken geldin diyom istersen gideyim diyor
hem kaçmaz o benden onuda nerden çıkarıyon halen yeni evli gibiyiz biz hem yeğenim kıskanır bizi ne buluyorsunuzda ne konuşuyorsunuz sürekli diye telefonda
vay beee yeni evli gibilermiş elemterefiş kem gözlere şiş
adam niye geç geldiği bi işte çalşıyo sanıyon, sen uyuyasın diye ama nerdee her gece bekliyon adamı bi raht vermiyonki
hıh çalışıyoda zten geç gelebileceği bir iş bulmş adamvalla yaparsa kendine yapar beni kandırdığını sanırken kendini kandırmış olur kaybeden kendi olur yani
hem çalışmasa para nerden kazanacak çalışıyorki kazanıyor
bay bay yarın görüşürüzbaşakcım ben çıkıyorum eli kulağında gelmek üzeredir pat diye kapatmayayım hadi iyi geceler sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?