sağol bebeğim o zaman yarın gece göürüşüz ben buradayım ama başka topikteydim.selam hanımlaar nasılsınız bi bakem dedim kimsecikler yok gene yarın kocişim çalışıyo ozaman rahat rahat konuşuruz neyse hadi ben kapanışı yapiim gene heerkese iyi geceleer kocişlerimizin koynunda sıcak sıcak huzurla uyumalaar öpüldünüüz..
mrb canım evet 87liyim 8 aydır evliyim evlendiğimizden beri çalışıyoz işte picos varda bende zor kalırım gibime geliyo bakalım ya senin ne zamandır evlisin çocuk falan varmı? seni daha önce görmemiştim bu topikte
tatlım bengicik gelen kadar kısaca ben yanıtlıyım. yumurtlamayı test dışında ateş ölçümüyle anlıyoruz bi de akıntının durumuna göre anlıyoruz.aynı zamanlarda evlenmişiz
ben korunuorum şimdiik harç borç ödeyelim 2 sene sonra felan istioz irazda gezelim diye düşünüompicos nedir pko hastalığımı? onnu tedavisi var ya korkma olur mutlaka da yumurtaıklarında tembellikmi varki 8 aydır olmamış.. gününü denk getiremiosunuz belki de umurtlamanı takip ediomusun adet düzenlimi ? bide bişi sorucam yumurtlama gününü test dışında nasıl anlarızki
ayyyyy kimsecikler yokmuşşşşşş ohhhhh tek başımayımmmmm ohhhhhhhhh topik boşboşşşşşşşşşşşşşşşşş
ohhhhhh
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
sağol bebeğim o zaman yarın gece göürüşüz ben buradayım ama başka topikteydim.
şimdi nazoo yeşilll moddd daha sayamadığım karılar ohhhhh mışıl mışıl uyuyolar.
tavuklar nolcaaaaakkkkkk
aynı zamanlarda evlenmişiz
ben korunuorum şimdiik harç borç ödeyelim 2 sene sonra felan istioz irazda gezelim diye düşünüompicos nedir pko hastalığımı? onnu tedavisi var ya korkma olur mutlaka da yumurtaıklarında tembellikmi varki 8 aydır olmamış.. gününü denk getiremiosunuz belki de umurtlamanı takip ediomusun adet düzenlimi ? bide bişi sorucam yumurtlama gününü test dışında nasıl anlarızki
merhaba kızlar benim adet geliyor size de haber edeyim dedim..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
acaba bu karanfilce hamile kalmış mıdır diye düşünmeyin istedim.
az bir dozla 2 yumurta oluştu progesteronum da 21,4 çıktı ama sonuç yine negatif. burdan anlaşılıyor ki eşimin değerleri umduğumuz kadar iyi değil sayı ne kadar yüksek olsa da çok düşük olan morfoloji ve hızı kurtarmıyor
artık ne yapacağımı hiç bilmiyorum biliyor musunuz
Rabbim büyük ondan yardım istiyorum..
sağol bebeğim o zaman yarın gece göürüşüz ben buradayım ama başka topikteydim.
şimdi nazoo yeşilll moddd daha sayamadığım karılar ohhhhh mışıl mışıl uyuyolar.
tavuklar nolcaaaaakkkkkk
evet yaa ne kaa uykucu bu hatunlar yaa hep geliyom gece topik bomboş oluyooohıh topikte sana kaldın sanmışın ama kusura bakmaa kocişim yok bugün bende burdayııım la la laa laaaa :124::124::124:
merhaba kızlar nasılsınız hafta sonunuz nasıl grçti benimki çok güzeldi
kayın validemledeydim yedik içtik eğlendik gece geç satlere kadar oturduk sohbet ettik şimdide eve geldim size bi bakayım dedim gidip yemek yapacam
Sara hatuncum az önce cevap yazmıştım mesajına fakat cep tlfu standardını aştığı için mesajım gözükmedi. çok hoşuma gitti eşinin ailesiyle diyalogun. bir iş olmadığı sürece kaynanaya keyif için gidilmesine alışkın değilim ya garipsyorum.ben de çok severim akraba ziyaretlerini fakat kafa dengi insanlar her zaman karşımıza çıkmıyor maalesef.çok şanslısın
oh ne güzel ALLAH muhabbetinizi mutluluğunuzu artırsın...benim herzamanki gibi evde geçti
amiiiiiiiiiin nazemircim nasılsın canım
Kuzum kusura bakma ben isteyim su an yazamıyorum. akşam bol bol konuşuruz oldu mu. sen de gece gelsene canım ya 11GibiBaşakcmmmm nasılsınnn görüşemedik
Nazo sen bakma bana ben işteydim cepten giriyorum ya biraz okuyorum sinir olup geri çıkıyorum. şimdi eve gidiyorum mucuksağol canım sağlığım moralim iyi çok şükür şimdide kardeşimle yeğenimle kamera açtık görüşüyoruzbaşak kız cevap yazıyordun sonra kapatmışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?