Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

öyle valla böyle gazlara gelmem ben yapan kendine yapar ben elimden geleni yapıyorum sevgimi ilgimi gösteriyorum yaparsada kendine yapar benimki geldi

selam hanımlaar nasılsınız bi bakem dedim kimsecikler yok gene yarın kocişim çalışıyo ozaman rahat rahat konuşuruz neyse hadi ben kapanışı yapiim gene heerkese iyi geceleer kocişlerimizin koynunda sıcak sıcak huzurla uyumalaar öpüldünüüz..

sağol bebeğim o zaman yarın gece göürüşüz ben buradayım ama başka topikteydim.
şimdi nazoo yeşilll moddd daha sayamadığım karılar ohhhhh mışıl mışıl uyuyolar.
tavuklar nolcaaaaakkkkkk

aynı zamanlarda evlenmişiz
ben korunuorum şimdiik harç borç ödeyelim 2 sene sonra felan istioz irazda gezelim diye düşünüom picos nedir pko hastalığımı? onnu tedavisi var ya korkma olur mutlaka da yumurtaıklarında tembellikmi varki 8 aydır olmamış.. gününü denk getiremiosunuz belki de umurtlamanı takip ediomusun adet düzenlimi ? bide bişi sorucam yumurtlama gününü test dışında nasıl anlarızki

tatlım bengicik gelen kadar kısaca ben yanıtlıyım. yumurtlamayı test dışında ateş ölçümüyle anlıyoruz bi de akıntının durumuna göre anlıyoruz.
sen korunuyorsun demek. peki 2 sene boyunca korunacakmısın.
bizde hemen çocuk olcak sandık korunduk başta ama maalesef dizilerdeki gibi hemen olmuyormuş

ayyyyy kimsecikler yokmuşşşşşş ohhhhh tek başımayımmmmm ohhhhhhhhh topik boşboşşşşşşşşşşşşşşşşş

ohhhhhh

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

heyyy sayfa sana kalır sanma :)

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:[/QUOTE]

merhaba kızlar benim adet geliyor size de haber edeyim dedim..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
acaba bu karanfilce hamile kalmış mıdır diye düşünmeyin istedim.
az bir dozla 2 yumurta oluştu progesteronum da 21,4 çıktı ama sonuç yine negatif. burdan anlaşılıyor ki eşimin değerleri umduğumuz kadar iyi değil sayı ne kadar yüksek olsa da çok düşük olan morfoloji ve hızı kurtarmıyor
artık ne yapacağımı hiç bilmiyorum biliyor musunuz
Rabbim büyük ondan yardım istiyorum..

evet yaa ne kaa uykucu bu hatunlar yaa hep geliyom gece topik bomboş oluyooo hıh topikte sana kaldın sanmışın ama kusura bakmaa kocişim yok bugün bende burdayııım la la laa laaaa :124::124::124:

valla bizimde çok borcumuz var yaa eşimin ailesinin durumu çok iyi olmadığı için her şeyini kredi falan çekti kendi yaptıı oyüzden bizde 2 kredi ödüyoruz şuanda maaşının 1000 tl si direk krediye gidiyo bu kirayla 1500 ü buluyoo anlıycağın bizde sıkışıyoz biraz ama bebişde istiyoz yaa :26: neyseki 700 liralık olan 1 yıla bitiyo çalışıyoz biz şimdiden bi kaç aya anca olsa bebişde doğana kadaar kredinin büyüğünü bitirir rahatlarız heralde bebiş kendi kısmetiyle gelir nasılsa daha bakalım olucakmı hemen başakın dediği doğru valla hoop deyince olmuyoki öyle birdeen bence sende 2 yıl bekleme okadarda borçlarının bitmesinden bi 9 ay önce falan çalışmalara başlayın anca olur evet tembel çıktı benim yumurtalıklar yaa hormon bozukluğu var sanırım off

canım ne dozu ne kullandınki eşindemi problem yoksa?kafam karıştı neyse üzülme canım Allahtan ümit kesilmez bidahaki aya kısmetse inşallah bende bu ay klomen kullandım ama benimde pek ümidim yok yumurtalarım ne durumda onada baktıramadınm çalışmalarda pek düzenli olamadı neyse kısmet yaa :44:

hiçte tavuklar gibide yatmadım 3 e geliyordu yattığım

evet yaa ne kaa uykucu bu hatunlar yaa hep geliyom gece topik bomboş oluyooo hıh topikte sana kaldın sanmışın ama kusura bakmaa kocişim yok bugün bende burdayııım la la laa laaaa :124::124::124:

kocan evdeykende gel görelim seni burada bende kocam geldimi hemen çıkıyorum burdan kocişimle ilgileniyorum

merhaba kızlar nasılsınız hafta sonunuz nasıl grçti benimki çok güzeldi

kayın validemledeydim yedik içtik eğlendik gece geç satlere kadar oturduk sohbet ettik şimdide eve geldim size bi bakayım dedim gidip yemek yapacam

oh ne güzel ALLAH muhabbetinizi mutluluğunuzu artırsın...benim herzamanki gibi evde geçti

canım menim çok teşekküy edeyim karşılıklı sevgi saygı var kayınvalidemlerle aramızda arada bizde anlaşamadığımız konular oluyo ama o kadar kusur olur dimi
ben pek iş yapmam kayınvaldemlerde görümcemler bırakmazlar ben bi bulaşık yıkarım oda bazen onada kır defa ellerine sağlık derler öyle yani kayınvalidem yavrum gel benle sen oturalım kızlar iş yapar der elleriyle bana meyva soyar ben böyle kaynanayı sevmezmiyim başımın üstünde taşırım valla

başakcım bide görümcem bana çok güzel bi yazma almış kenarına çok güzel bi oya yapmış hediye etti du gösterem

sağol canım sağlığım moralim iyi çok şükür şimdide kardeşimle yeğenimle kamera açtık görüşüyoruzbaşak kız cevap yazıyordun sonra kapatmışın
Nazo sen bakma bana ben işteydim cepten giriyorum ya biraz okuyorum sinir olup geri çıkıyorum. şimdi eve gidiyorum mucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…