Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Nazo sen bakma bana ben işteydim cepten giriyorum ya biraz okuyorum sinir olup geri çıkıyorum. şimdi eve gidiyorum mucuk

bende diyorum 10 dk dır ne mesajı yazıyor diye bi baktımki çıkmışın
pazarlarıdamı çalışıyorsun sen ben seni evdesin sanıyodum
slm mood nasılsın

heyyy sayfa sana kalır sanma :)

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
sen kimsin hatuncummm gel seninle de oynıyalımmmm

karılar ben işten geldim şimdik kendime bi mevsim salata yaptım onu yiycem öptüm mucuk

kızlaar merhabalaar ben geldiiim gene misafirim vardıda şimdi gittii maaşallah bu aralar gelenim gidenim eksik olmadı neyse ee naapıyonuz kızlaar nassınız kimseler yok yine topikteee..

hiçte tavuklar gibide yatmadım 3 e geliyordu yattığım

kocan evdeykende gel görelim seni burada bende kocam geldimi hemen çıkıyorum burdan kocişimle ilgileniyorum

kız zaten dün kociş evdeydikii onu uyuttum biraz oyun oynadım sonrada bi kk ya bakiim dediydim öyle geldiydim sonyada elektiyikley gitti gene gecenin 2buçuğunda kocişi uyandırdım yatağa dittik gene uyuttum mum ışığında kitap okudum bu sefer bin muhteşem güneşi okuyom bakalım nasıl?

merhaba kızlar naslsınız?
serayım naptın erenay sen naptın canım?

iyiyim kuzucum kayinannemdeyim oturuoz misir yiyoz..sen nasilsinnn? nasil gidio bakalim

ohhh afiyet olsun canım kayınannen mi patlattı mısırları :)
iyiyim canım çok şükür şimdilik idare eder işte..
sen naptın yaptınmı süt olayını?

ohhh afiyet olsun canım kayınannen mi patlattı mısırları :)
iyiyim canım çok şükür şimdilik idare eder işte..
sen naptın yaptınmı süt olayını?

evet kayinannem patlatti :) ben daha yapmadim kocisim cuma gunu diyarbakira gitti dun aksam geldi yarin anca yaparimm...aslinda yapmasammi bu aydedim ama 1 kere yapcAm bakim.

evet kayinannem patlatti :) ben daha yapmadim kocisim cuma gunu diyarbakira gitti dun aksam geldi yarin anca yaparimm...aslinda yapmasammi bu aydedim ama 1 kere yapcAm bakim.

bi kere yap bakalım canım ben yaptım ama halvet yok bizde biliyosun ama iyi olduğunu düşünüyorum.. çünkü baya temizlendi gibime geliyor...

canım benim görmemişim sizi aşağıda nasılsın tatlım ?
nazoş ablam sen nasılsın?

iyiyim canım seni sormalı sen nasılsın bende açtım kk yı elimdeki işi bitireyimde öyle yazarım diye düşündüm

walla bende gormedimm.hosgeldin cnmmm..nazemirr sende hosgeldin ben yazarken gelen olduysa herkes hosgelmissss. :))

hoşbulduk canım nasılsın

bi kere yap bakalım canım ben yaptım ama halvet yok bizde biliyosun ama iyi olduğunu düşünüyorum.. çünkü baya temizlendi gibime geliyor...

cok sicak yapma dediler rahimde büzüşme olabilirmis ondan korktum ama deneyim bi kere..bizdede bisi yok bakalim gidince belki :)

iyiyim canım seni sormalı sen nasılsın bende açtım kk yı elimdeki işi bitireyimde öyle yazarım diye düşündüm

hoşbulduk canım nasılsın

bende iyiyim izin aldim ise gitmicem ya daha iyiyim hatta 31 ine kadar tatil:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…