Kuzum kusura bakma ben isteyim su an yazamıyorum. akşam bol bol konuşuruz oldu mu. sen de gece gelsene canım ya 11Gibi
Nazo sen bakma bana ben işteydim cepten giriyorum ya biraz okuyorum sinir olup geri çıkıyorum. şimdi eve gidiyorum mucuk
sen kimsin hatuncummm gel seninle de oynıyalımmmmheyyy sayfa sana kalır sanma :)
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
kızlaar merhabalaar ben geldiiim gene misafirim vardıda şimdi gittii maaşallah bu aralar gelenim gidenim eksik olmadıneyse ee naapıyonuz kızlaar nassınız kimseler yok yine topikteee..
hiçte tavuklar gibide yatmadım 3 e geliyordu yattığım
kocan evdeykende gel görelim seni burada bende kocam geldimi hemen çıkıyorum burdan kocişimle ilgileniyorum
[SUP][/SUP]
ben varım ya kız??
merhaba kızlar naslsınız?
serayım naptın erenay sen naptın canım?
merhaba kızlar naslsınız?
serayım naptın erenay sen naptın canım?
iyiyim kuzucum kayinannemdeyim oturuoz misir yiyoz..sen nasilsinnn? nasil gidio bakalim
meraba kızlar hoş geldiniizama bize selam veren yok bakıyoomdaa
ohhh afiyet olsun canım kayınannen mi patlattı mısırları :)
iyiyim canım çok şükür şimdilik idare eder işte..
sen naptın yaptınmı süt olayını?
evet kayinannem patlatti :) ben daha yapmadim kocisim cuma gunu diyarbakira gitti dun aksam geldi yarin anca yaparimm...aslinda yapmasammi bu aydedim ama 1 kere yapcAm bakim.
canım benim görmemişim sizi aşağıda nasılsın tatlım ?
nazoş ablam sen nasılsın?
walla bende gormedimm.hosgeldin cnmmm..nazemirr sende hosgeldin ben yazarken gelen olduysa herkes hosgelmissss. :))
bi kere yap bakalım canım ben yaptım ama halvet yok bizde biliyosun ama iyi olduğunu düşünüyorum.. çünkü baya temizlendi gibime geliyor...
iyiyim canım seni sormalı sen nasılsın bende açtım kk yı elimdeki işi bitireyimde öyle yazarım diye düşündüm
hoşbulduk canım nasılsın
iyiyim canım seni sormalı sen nasılsın bende açtım kk yı elimdeki işi bitireyimde öyle yazarım diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?