Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

cok sicak yapma dediler rahimde büzüşme olabilirmis ondan korktum ama deneyim bi kere..bizdede bisi yok bakalim gidince belki :)

bende iyiyim izin aldim ise gitmicem ya daha iyiyim hatta 31 ine kadar tatil:))

oh maşallah tadını çıkar tatilin

cok sicak yapma dediler rahimde büzüşme olabilirmis ondan korktum ama deneyim bi kere..bizdede bisi yok bakalim gidince belki :)

yok canım zaten çok sıcak olmuyor döküp getirene kadar soğuyor havalar o kadar soğukki bizde kalörifer yok hattı var petekleri yaptırmıyor ev sahibi oturmaodası dişında hep soğuk odalar yani.. o yüzden soğumuştu zaten:)
dikkatli yap sende

ama az önce var görünmüyodunkii neyse meraba canım nasılsın?
iyiyim tatlım geç kaldı cevabım kusura bakma yaaaa
merhaba kızlar naslsınız?
serayım naptın erenay sen naptın canım?

temizlik yaptım kuzummm nassınız özledim sizi yav
dün parkelerim yapıldı,bugün ev yerleştirdim uğraşıyom yaniii

temizlik yaptım kuzummm nassınız özledim sizi yav
dün parkelerim yapıldı,bugün ev yerleştirdim uğraşıyom yaniii

bizde seni özledik canım yaa
hayırlı olsun canım parkelerin ne güzel olmuştur ohh mis gibi..
koltukların noldu ne zaman gelecekler...

walla bende gormedimm.hosgeldin cnmmm..nazemirr sende hosgeldin ben yazarken gelen olduysa herkes hosgelmissss. :))

canım benim görmemişim sizi aşağıda nasılsın tatlım ?
nazoş ablam sen nasılsın?

meraba kızlar hoş buldum ama yaa merak ettim şu süt olayı ne oluyo yaa bebiş olması içinse banada anlatsanızaa? :26:

ördüğüm yelek umutsuz ev kadınlarındaki elifin üzerindeki hırkanın renginden ve ipinden

iyi günlerde kullan canım bittimi işlerin
bitti sayılır yerleştirdim ama mutfak ve banyo kaldı,
sağol yaa bigün kendi evime de yaptırmak nsip olur inşllahhh....
bizde seni özledik canım yaa
hayırlı olsun canım parkelerin ne güzel olmuştur ohh mis gibi..
koltukların noldu ne zaman gelecekler...

güzel oldu valla açık renk yaptırdık , evim zaten güneş alıyodu aydınlıktı şimdi hepten ferah oldu,
koltuklarımı hiç sorma yaa 3 haftadır gelecekler hala ortaada yok bu salı teslim alcaz inşallahhhh
temiz eve gelecekler en azındann

meraba kızlar hoş buldum ama yaa merak ettim şu süt olayı ne oluyo yaa bebiş olması içinse banada anlatsanızaa? :26:

evet canım bebiş için bende pınarcımdan duymuştum sonra araştırdım yapan çokmuş
1 lt süte yarım demet maydonoz kayup kaynatıyosun buharına oturuyosun ama çok sıcak olmasın
pınar yaptı hamiş kaldı vesile oldu belkide bilmiyom... ama iltihap falanda varsa atıyormuş
adet bittikten sonra 3 gün yapmak gerekiyomuş ve yaptığın günler halvet öneriyolar ben yapmadım halvet ama sen yap
böyle canımcım

inşallah canım nasip olur kendi evinede
bizimde köydeki evin parkeleri açık renk çok ferah aydınlık oluyor

canım kendi evin değilmiydi zaten :44:
ohh bende çok severim açık renkleri benimde yerler krem temizliği gıcık oluyor ama nokta kadar bişi düşse görünüyor ama ferah oluyor gerçekten.. koltukların ne renkti kıs daha iyi tertemiz koyarsın evine gelince

lan deli karı eroş
pis karııııııııııııı.
evini temizledinmiiii
pislikkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…