evet canım bebiş için bende pınarcımdan duymuştum sonra araştırdım yapan çokmuş
1 lt süte yarım demet maydonoz kayup kaynatıyosun buharına oturuyosun ama çok sıcak olmasın
pınar yaptı hamiş kaldı vesile oldu belkide bilmiyom... ama iltihap falanda varsa atıyormuş
adet bittikten sonra 3 gün yapmak gerekiyomuş ve yaptığın günler halvet öneriyolar ben yapmadım halvet ama sen yap
böyle canımcım
lan deli karı eroş
pis karııııııııııııı.
evini temizledinmiiii
pislikkkkkkkkkkkk
inşallah canım nasip olur kendi evinede
bizimde köydeki evin parkeleri açık renk çok ferah aydınlık oluyor
kız valla 11miş haaa özellikle yapmadım valla ama doğru kakılmşlık yaptım yine mutfağı toparladım süpürge falan yaptım işte anca.sende saat 11 dedin 11 de geldin nerde kaldın kakılmışlık görevinmi bitmedi yoksa misafirmi vardı
yok kuzum nerdeeeeeeeeecanım kendi evin değilmiydi zaten :44:
ohh bende çok severim açık renkleri benimde yerler krem temizliği gıcık oluyor ama nokta kadar bişi düşse görünüyor ama ferah oluyor gerçekten.. koltukların ne renkti kıs daha iyi tertemiz koyarsın evine gelince
lan deli karı eroş
pis karııııııııııııı.
evini temizledinmiiii
pislikkkkkkkkkkkk
amin allah herkese nasip etsinnn kendi evi olmasını
bide mobilyam kahve krem koltuklar açık renkk
ortaya çok aydınlık bi ev çıktııı
inanamadım bu evde ben oturduğuma bana evim çok mütevazı gelirdi ama şimdi daha modern gelmeye başladı
amin allah herkese nasip etsinnn kendi evi olmasını
bide mobilyam kahve krem koltuklar açık renkk
ortaya çok aydınlık bi ev çıktııı
inanamadım bu evde ben oturduğuma bana evim çok mütevazı gelirdi ama şimdi daha modern gelmeye başladı
2 ay oldu siperişi vereli valla.vay kim gelmişş
karı hani yardıma gelcektin?
tek başıma temizlemek zorunda kaldım evimi ayy çok yoruldum ama bitti
yarın mutfak ve banyoyu halledicem ohh salı günüde koltuklarım gelcek (inşallah bu sefer gelcek)
kız valla 11miş haaa özellikle yapmadım valla ama doğru kakılmşlık yaptım yine mutfağı toparladım süpürge falan yaptım işte anca.
kız nazo sen dün gece3te yattında madem niye gelmedin ben tek başıma cirit attım burda
yok kuzum nerdeeeeeeeee
kirada oturuyorum benn malesef
ama ev sahibim sağolsun kendi evimmiş gibi yaptırmama izin veriyoooo
kollar beyaz derii kumaş yerleride nubuk ve morr
yakışacak inşallah tüllerimde beyaz, şeker pembe karışık
sağolasın canım nassın sen bakiiim?amin canım hayırlı olsun güzel günlerde kullan evini
darısı bizim eve ozaman bende eşyalarımı değiştirmek istiyorum ama dr lardan bi fırsat olmadı... ama yeni halı almıştım tam senin koltuklarının rengi kahve ve krem rengi
kızlar avatarımdaki resim
köye aldığımız yeni köpeğimizzz çok tatlıııııııııı
2 ay oldu siperişi vereli valla.
neyse canım temzliğe gelemedim ama parkeleri pisletmeye koltukları çökertmeye gelirim kuzum
kızlar bi gün gidelim eroşaaaaa gül e güle kullanaaa
yok kuzum nerdeeeeeeeee
kirada oturuyorum benn malesef
ama ev sahibim sağolsun kendi evimmiş gibi yaptırmama izin veriyoooo
kollar beyaz derii kumaş yerleride nubuk ve morr
yakışacak inşallah tüllerimde beyaz, şeker pembe karışık
vay kim gelmişş
karı hani yardıma gelcektin?
tek başıma temizlemek zorunda kaldım evimi ayy çok yoruldum ama bitti
yarın mutfak ve banyoyu halledicem ohh salı günüde koltuklarım gelcek (inşallah bu sefer gelcek)
sağolasın canım nassın sen bakiiim?
ben ne zamandır uzak kaldım burdan yaaa
inşallahhh nasip etsinn
bende doktora başşlamadan önce evimi yeniledimm
artık bakalım yeni ve temiz eşyalarıma bi bebek yakışır inşllah bundan sonraki masrafları ona yaparızzz
tamam yolla halıyı bana bari benim eşyalar yenilendi halı da senin hediyen olsun
tmm cnm benm hamile olduğunu düşünmeyiz. ama hiç gelmiyosun bak hatta şu an online sın ama burda diilsinnnnnnnn.merhaba kızlar benim adet geliyor size de haber edeyim dedim..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
acaba bu karanfilce hamile kalmış mıdır diye düşünmeyin istedim.
az bir dozla 2 yumurta oluştu progesteronum da 21,4 çıktı ama sonuç yine negatif. burdan anlaşılıyor ki eşimin değerleri umduğumuz kadar iyi değil sayı ne kadar yüksek olsa da çok düşük olan morfoloji ve hızı kurtarmıyor
artık ne yapacağımı hiç bilmiyorum biliyor musunuz
Rabbim büyük ondan yardım istiyorum..
gelin kızımm çökertin nolcekk sizden kıymetlimi2 ay oldu siperişi vereli valla.
neyse canım temzliğe gelemedim ama parkeleri pisletmeye koltukları çökertmeye gelirim kuzum
kızlar bi gün gidelim eroşaaaaa gül e güle kullanaaa
ev sahibim iyidiiirranladım canım ne iyi ev sahibiymiş öyle
bizimde ev sahibi iyi ama bukadarda değil yani :)
benimde koltuklarım mor ama kolları arkası siyah deri çok iyi bir seçim morrr çok sevrim beyazada bayılırımm
ohh iç açıcı olacakn desene
pabuçları dama attırmadı ama yedi..yani sizin papucunuzu çöpe attıran köpek
tamam gidelim zaten sanada banada aynı uzaklıkta sayılır diğelerini bilmiyorum
ney ney ney neeey buharınamı oturuyooon o nasıl oluyo yaa ay hiç gülüceğim yoktu yaakociş beni öyle yaparken görse ölürdü gülmekteeen yav buna çıklanıpta oturuyoz dimi e nasıl oluyo o iş öyle yaahuu kaç dakka oturmak gerekiyo osütü neye koyupta üstüne nasıl oturuyokkii?
oooooo çok güzel canım yaaa görümceye bakk keşkem tamamını açsaysın yazmanın güle güle kullan canım benimcanım menim çok teşekküy edeyim karşılıklı sevgi saygı var kayınvalidemlerle aramızda arada bizde anlaşamadığımız konular oluyo ama o kadar kusur olur dimi
ben pek iş yapmam kayınvaldemlerde görümcemler bırakmazlar ben bi bulaşık yıkarım oda bazen onada kır defa ellerine sağlık derler öyle yani kayınvalidem yavrum gel benle sen oturalım kızlar iş yapar der elleriyle bana meyva soyar ben böyle kaynanayı sevmezmiyim başımın üstünde taşırım valla
başakcım bide görümcem bana çok güzel bi yazma almış kenarına çok güzel bi oya yapmış hediye etti du gösterem
Eki Görüntüle 331462
yok kızz kiradan düşüyozzcanım iyide kendi evin diil madem o yapılan işlemlerin parasını kim veriyoo ev sahibinse ne güzel yaptırt tabiama tutupta kendin veriyosan yazık parana niye elin evine masraf ediyon?
tamam canım göndereyim sen adresi verEki Görüntüle 331693
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?