aynen canım bizde pijama partiisi yapardık canımhoş geldin canım evet parti hayal oldu yattı yaanihiç parti havamda diildim zaten pijamalarımla iyiyim ben böylee
ne partisi annem yaa sayfa düşme partisimi yapcaz. düşürmüşler sayfaları 4000 partisi yapcaktık
hiç hoşuma kaçmadı bu.
sen nasılsın tatlım annnler ordamı hala
herkese selammm nasilsiniz kizlarrrr? parti noldu yaaa nasil sayfa dusuruolar ??
nasıl uykum varya yatıp uyusammı neEki Görüntüle 334162
herkese selammm nasilsiniz kizlarrrr? parti noldu yaaa nasil sayfa dusuruolar ??
kaçta yattın sabahnasıl uykum varya yatıp uyusammı neEki Görüntüle 334162
iyi yaptın cnm tatil boyunca kalıcaklar sanırım ohhhhh ne güzelllll.aynen canım bizde pijama partiisi yapardık canım
benimde hoşuma gitmedi moral olcaktı bize....
evet canım burdalar tv izliyolar bende bakayım biraz dedim sizlere
sen naptın kuzum ?
slm tatlım nasılsın bakalım sen artık gündüzleri girmiyorsunherkese selammm nasilsiniz kizlarrrr? parti noldu yaaa nasil sayfa dusuruolar ??
bu akşam kocişini beklemiyonmu nazemir abla?
aynen canım bizde pijama partiisi yapardık canım
benimde hoşuma gitmedi moral olcaktı bize....
evet canım burdalar tv izliyolar bende bakayım biraz dedim sizlere
sen naptın kuzum ?
iyi akşamlar canlarım partiye geldiydim ama düşürmüşler sayfayı sizde partiden vazgeçtiniz heralde :44:
neyse napıyosunuz bakalım ne var ne yok?
gözlerim kapanıyor çok uykum var sabah 7 de yattım kaç kez uyandım 12 de de kalktım uykumu alamadım
bilmiyorum belki kestiririm biraz
kaçta yattın sabah
iyi yaptın cnm tatil boyunca kalıcaklar sanırım ohhhhh ne güzelllll.
mısır patlatın çekirdek çitleyinnnnnnn
slm tatlım nasılsın bakalım sen artık gündüzleri girmiyorsun
S.A.kızlarr napıynzz
hmm yat ozaman canım dinlen bööyle uykusuz gözlerle karşılama kocişini
ben iyiyim kizlar bas agrisi disinda .. basakcim gunduzleri giremedim evet misafirlerim vardi ya bugun. onceki gunde temizlik vsvs..ondan yani insallah yarin girebilirim hava guzel olursa gezmeye gidecem olmazsa evdeyim haberin ola...nazemircim nie uykun var senin?
S.A.kızlarr napıynzz
gece uyumadım sabah yattımda ondan sonrada komşu zile bastı uyandırdı beni
yok cnm ya ben 2.30da kalktım ama hastayım ya fenayım yine7 de yattım 12 de kalktım zil çaldı yoksa daha uyurdum
a.s sen nasılsın uykunu alabildinmi
hb cnm buralardyım kuzuuuslm canım hoş geldinnerelerdeydin kız
A.S canmm iyiyim sen nassinnn
abooo simdide sen git o komsunun ziline bas uyandir :))) yat canim biraz istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?