a.s kuzum napak laflıyok parti iptal oldu pijamalarla takılıyos. sen naptın dün birden sattın biziS.A.kızlarr napıynzz
12demi kalktın erken kalkmşın valla ben 4gibi yattım dimi tam hatırlamıyorum.7 de yattım 12 de kalktım zil çaldı yoksa daha uyurdum
a.s sen nasılsın uykunu alabildinmi
abooo simdide sen git o komsunun ziline bas uyandir :))) yat canim biraz istersen.
bu ne kızzzzzz yeni yöntemmi.bengisuuuuu sordum ben zeytinyagi olayini azcik ilitip pamugu batir sonrada rahime koy fazla sokmuyormus zaten azcik iteklemen yeter dedi tutup cikarabilecegin bi yerini birak ayagini havaya dik 2 saat oyle dur sonrada calisma yap..hadi bakalim..
yani dimi insan 12de zile basarmı hiçççheheh iyi fikirmiş intikam zamanııı
nerde kaldın yaaaaa valla parti olaydı zılgıtı yimiştin benden ama Allah'tan psrti iptal olduiyi geceler kızlar
yok cnm ya ben 2.30da kalktım ama hastayım ya fenayım yine
hb cnm buralardyım kuzuuu
ben hastayım yatıyorum bolbollll
benim iyiliğim için basmıştı zile elektriğimizi kesmişler onu haber verdi bende gittim yatırdım açtırdım biz otomatik ödemeyle ödüyoruz bazen
bankadan çekilmemiş bizimde haberimiz yok tabi neyseki hallodu ...
zaten benim komşu geceyarısına kadar uyumazki sabahta erkenden kalkar ne zaman uyuyup kalkıyor anlamıyorum bile
a.s kuzum napak laflıyok parti iptal oldu pijamalarla takılıyos. sen naptın dün birden sattın bizi
12demi kalktın erken kalkmşın valla ben 4gibi yattım dimi tam hatırlamıyorum.
1e kadar uyudum
iyi geceler kızlar
aaa ne olcak sanki ayol daha sonra numaranı siler kimden aradıys Allahallah ilginç kocan var kuzumbende uyurdum 1..2 ye kadarda işte öyle bi talihsizlik oldu birde benim tam yatacam şarzım bitti bende telefonun birini açık bıraktım eşimde kapalı telefonu aramış kontürü olmadığı için ne evi nede diğer telefonu arayabilmiş delirmiş en son 9 da 8 liralık yüklettirmiş aradı beni nasıl merak etmiş ulaşamayınca gitmeden bide kombiden zehirlenen birinden konuşmuştuk bende cevap vermeyince iyice telaş yapmış
arkadaşlarının telinden arasada beni ara dese olacak yok ama numaramı görürler falan olurmu öyle panik yapar işte akıllı
bengisuuuuu sordum ben zeytinyagi olayini azcik ilitip pamugu batir sonrada rahime koy fazla sokmuyormus zaten azcik iteklemen yeter dedi tutup cikarabilecegin bi yerini birak ayagini havaya dik 2 saat oyle dur sonrada calisma yap..hadi bakalim..
iyi geceler kızlar
yani dimi insan 12de zile basarmı hiççç
nazoooooo intikam zamanı sende ziline bas o karının
gecmis olsun canimmmm cok iyi bak kendine bol bol c vitamini al..
aaaa saolsun o zaman iyiki basmis..bizde unutmusuz gecende kestiler otomatik odemeye verdik tekrar...bakalim umarim otomatik odemede de unutulmaz..
bu ne kızzzzzz yeni yöntemmi.
zeytin yağımı hamile bırakcak bizi. bende deniyim
soğuma dımı daha ssabahtan beriiiiiihoşgeldin canım nerelerde kaldın yine misafirmi vardı
intikam soğuk yenen yemektir soğumasını bekliyorum
evet canım iyiki haber verdi bende herkesin elektriği kesik sanıyorum bekler dururdum artık sonrada çok geç olurdu bu bizim 2. ye geldi başımıza bir dahakine kontorol edecem çekmişlermi parayı diye
töööööbeeeeeeeeeeeeeeeeeee yapmadığımız şey kalmıycakkiss gorumceme kayinannesi solemis spirali cikartali8 ay olmustu ..bunu yapmis hamile kalmis..artik bundanmi oldu olacagimi vardi billemem denemekte fayda var saf zeytinyagi olacak ama..bi zarari olmaz zeytinyaginin yumusacik yapar ne gusel :)))
aaa ne olcak sanki ayol daha sonra numaranı siler kimden aradıys Allahallah ilginç kocan var kuzum
kızlar süper bi kar yağıyoooooooo burda tutmuş bileee harika bi görüntüüüüüüüüüüüüüüüü
ya hasta olmasaydım şuan dışarıda olurdummmm
bende uyurdum 1..2 ye kadarda işte öyle bi talihsizlik oldu birde benim tam yatacam şarzım bitti bende telefonun birini açık bıraktım eşimde kapalı telefonu aramış kontürü olmadığı için ne evi nede diğer telefonu arayabilmiş delirmiş en son 9 da 8 liralık yüklettirmiş aradı beni nasıl merak etmiş ulaşamayınca gitmeden bide kombiden zehirlenen birinden konuşmuştuk bende cevap vermeyince iyice telaş yapmış
arkadaşlarının telinden arasada beni ara dese olacak yok ama numaramı görürler falan olurmu öyle panik yapar işte akıllı
neey 2 saatmii kim yatcak öyle ayaklar havada 2 saat yaa ben ilişkiden sonra yarım saati zor yatıyom vallaa ayrıca bi zararı olmasın sonraa bide adama ne diyceez ilişkiden sonra oda yağlı yağlı olcek bune demezmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?