Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bengisuuuuu sordum ben zeytinyagi olayini azcik ilitip pamugu batir sonrada rahime koy fazla sokmuyormus zaten azcik iteklemen yeter dedi tutup cikarabilecegin bi yerini birak ayagini havaya dik 2 saat oyle dur sonrada calisma yap..hadi bakalim..

S.A.kızlarr napıynzz
a.s kuzum napak laflıyok parti iptal oldu pijamalarla takılıyos. sen naptın dün birden sattın bizi
7 de yattım 12 de kalktım zil çaldı yoksa daha uyurdum

a.s sen nasılsın uykunu alabildinmi
12demi kalktın erken kalkmşın valla ben 4gibi yattım dimi tam hatırlamıyorum.
1e kadar uyudum

bengisuuuuu sordum ben zeytinyagi olayini azcik ilitip pamugu batir sonrada rahime koy fazla sokmuyormus zaten azcik iteklemen yeter dedi tutup cikarabilecegin bi yerini birak ayagini havaya dik 2 saat oyle dur sonrada calisma yap..hadi bakalim..
bu ne kızzzzzz yeni yöntemmi.

zeytin yağımı hamile bırakcak bizi. bende deniyim

yok cnm ya ben 2.30da kalktım ama hastayım ya fenayım yine

hb cnm buralardyım kuzuuu

ben hastayım yatıyorum bolbollll

gecmis olsun canimmmm cok iyi bak kendine bol bol c vitamini al..

aaaa saolsun o zaman iyiki basmis..bizde unutmusuz gecende kestiler otomatik odemeye verdik tekrar...bakalim umarim otomatik odemede de unutulmaz..

a.s kuzum napak laflıyok parti iptal oldu pijamalarla takılıyos. sen naptın dün birden sattın bizi

12demi kalktın erken kalkmşın valla ben 4gibi yattım dimi tam hatırlamıyorum.
1e kadar uyudum

bende uyurdum 1..2 ye kadarda işte öyle bi talihsizlik oldu birde benim tam yatacam şarzım bitti bende telefonun birini açık bıraktım eşimde kapalı telefonu aramış kontürü olmadığı için ne evi nede diğer telefonu arayabilmiş delirmiş en son 9 da 8 liralık yüklettirmiş aradı beni nasıl merak etmiş ulaşamayınca gitmeden bide kombiden zehirlenen birinden konuşmuştuk bende cevap vermeyince iyice telaş yapmış
arkadaşlarının telinden arasada beni ara dese olacak yok ama numaramı görürler falan olurmu öyle panik yapar işte akıllı

aaa ne olcak sanki ayol daha sonra numaranı siler kimden aradıys Allahallah ilginç kocan var kuzum

neey 2 saatmii kim yatcak öyle ayaklar havada 2 saat yaa ben ilişkiden sonra yarım saati zor yatıyom vallaa ayrıca bi zararı olmasın sonraa bide adama ne diyceez ilişkiden sonra oda yağlı yağlı olcek bune demezmii

iyi geceler kızlar

hoşgeldin canım nerelerde kaldın yine misafirmi vardı

yani dimi insan 12de zile basarmı hiççç

nazoooooo intikam zamanı sende ziline bas o karının

intikam soğuk yenen yemektir soğumasını bekliyorum

gecmis olsun canimmmm cok iyi bak kendine bol bol c vitamini al..

aaaa saolsun o zaman iyiki basmis..bizde unutmusuz gecende kestiler otomatik odemeye verdik tekrar...bakalim umarim otomatik odemede de unutulmaz..

evet canım iyiki haber verdi bende herkesin elektriği kesik sanıyorum bekler dururdum artık sonrada çok geç olurdu bu bizim 2. ye geldi başımıza bir dahakine kontorol edecem çekmişlermi parayı diye

Son düzenleme:
kızlar süper bi kar yağıyoooooooo burda tutmuş bileee harika bi görüntüüüüüüüüüüüüüüüü
ya hasta olmasaydım şuan dışarıda olurdummmm

bu ne kızzzzzz yeni yöntemmi.

zeytin yağımı hamile bırakcak bizi. bende deniyim

kiss gorumceme kayinannesi solemis spirali cikartali8 ay olmustu ..bunu yapmis hamile kalmis..artik bundanmi oldu olacagimi vardi billemem denemekte fayda var saf zeytinyagi olacak ama..bi zarari olmaz zeytinyaginin yumusacik yapar ne gusel :)))

soğuma dımı daha ssabahtan beriiiiii

kiss gorumceme kayinannesi solemis spirali cikartali8 ay olmustu ..bunu yapmis hamile kalmis..artik bundanmi oldu olacagimi vardi billemem denemekte fayda var saf zeytinyagi olacak ama..bi zarari olmaz zeytinyaginin yumusacik yapar ne gusel :)))
töööööbeeeeeeeeeeeeeeeeeee yapmadığımız şey kalmıycak

başımıza bi iş gelmesinde

aaa ne olcak sanki ayol daha sonra numaranı siler kimden aradıys Allahallah ilginç kocan var kuzum

aklına gelmemiştirki silmek akıllı işte öyle merak eder hem numaramı almak isteseler arkadaşlarına hiç vermeyecek telefonu bazen bedavaları oldumu arkadaşları konuşur sanki ozaman alamayacaklar numarayı tam bulunmaz hint kumaşı

kızlar süper bi kar yağıyoooooooo burda tutmuş bileee harika bi görüntüüüüüüüüüüüüüüüü
ya hasta olmasaydım şuan dışarıda olurdummmm

bizimde yarından itibaren karlı burası

heheh benimkide öyle çok merak eder yalnızım ya evde telden ulaşamasın hemen damlar eve hele bi kere nişanlıyken ben öğretmenlik yapıyodum o günde lisedeydim bana 1- ders ulaşamış kısıktı sesi telin bakmamışımda kaaç kere aramış var yaa telii baktı telden ulaşamıyo okulu aramış müdür yardımcısını bende nöbetçiydim zemin katta öğrenci geldi hocam müdür yardımcısı sizi arıyo diye neyse gittim yanına işte sizi nişanlınız aradı ulaşamamış size bi dönücekmişiniz demezmi kıp kırmızı olmuştum :26: kızdım niye okulu arıyon ayıp diyee bi alem benimki yaa

neey 2 saatmii kim yatcak öyle ayaklar havada 2 saat yaa ben ilişkiden sonra yarım saati zor yatıyom vallaa ayrıca bi zararı olmasın sonraa bide adama ne diyceez ilişkiden sonra oda yağlı yağlı olcek bune demezmii

dogru soluon bende zor yatiom yarim saat walla ama napcan hersey bebis icin ne dicen kiss adama sole bilsin nolcakki? haa kizar bisi der diosan üsütmüsum sanci giriodu de bunu biliodum bunu yaptim de zeytinyagi surdum de nolcak farketmez bileme hem daha kolay olur :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…