Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aaaaaaa çalıcan mıııı hemen hamile kalmam lazım senden önceee
inşallah nasib olur tatlım

insallah cnm benden once kalirsin zaten bebeim merak etme bizse is yok..o kadarcikla kalirsam.surpriz olur..hem calimmi dedim ama ben uygulayamamki zorr ne ara alacam o bebek malzemelerini ..yemek isi kolay desem hemen gotururde garsonlarla konusup ayarlam da zor olur..ama super bisemis hamis kalirda solemeden durabilirsem uygulamaya calisicam..

neden zor tatlım ebebk malzemelerini almaya vaktin yokmu. ayrıca restorana gitmek şart değil.
kadının biri evde kocasına yemek hazırlyınca beebkin tabakını kaşığını önlüpğünü falan koymuş masaya.
o şekilde söylemiş

sanırım negatif dimi ben pek anlamıyorum ama

çıkmazki daha adetine 3 ...4 gün kala olsa belki çıkar

yaptirmayimmi yani nazcimmm ne dersin?

ohh ne guselll o bebisleri sevmek bana cok ii gelio sanasa gelmistir eminim..uzulme sakin tatlimm bak birsuru kisinin duasini almissin insallah hersey daha guzel olacak ve sende bebisine kavusacaksin en kisa zamnda insallah

merhaba canım... negatif olması lazım dra sormadınızmı

bende iiyim tatlm bizde eşşek şansı war kızım nerde bizde öle bi şanss ahhh ahhh

AMAAAAAANNNNN NE MİSAFİRİ YAAAAAAAAA niye gelmişler
ayy öle deme be kuzumm ben sewerim misafiriiii ....saolsnlar beni özleyip gelmişlerrr

hşbldm gülümmm bende iiyimm tş ederim nerelerdesinnn bebeğimmm öslettin kendinii

calisirken zor olur yaaa teee organizedeyim kocis benden once gelio ama c.tesi ogleden sonram varrrr superr o zaman halledebilirimm hadi bakalim gelsin 9 subat:)))

ayy öle deme be kuzumm ben sewerim misafiriiii ....saolsnlar beni özleyip gelmişlerrr
sevilen birisin dimekki
calisirken zor olur yaaa teee organizedeyim kocis benden once gelio ama c.tesi ogleden sonram varrrr superr o zaman halledebilirimm hadi bakalim gelsin 9 subat:)))
hadi hayırlısı bebek gelsinde gerisi kolay annem gerekirse ben sana kargoyla yollarım

canım boşuna yaptırmış olursun en azından yumurtlamandan sonra 10 geçmesi lazım boşuna kendini üzersin

inşallah bi tanemmmmmmmmm senin varmı planın

ben plansızım valla canım ilk hamileliğimde dayanamyıp telefonda söylemiştim biliyordu test yapacağımı buna bi plan düşünebilirim olursa tabi bebiş :44:
ohh ne guselll o bebisleri sevmek bana cok ii gelio sanasa gelmistir eminim..uzulme sakin tatlimm bak birsuru kisinin duasini almissin insallah hersey daha guzel olacak ve sende bebisine kavusacaksin en kisa zamnda insallah
çok iyi geldi ama kolları yoruluyor insanın yaaa antreman lazım bana bugün kollarım ağrıyor valla ben dönecem diye hep bana sevdirdiler baktırdılar bebişi oda ne tatlıydı yaa eşşek miniminicik zaten 7 aylık doğdu... inşallah canım bigün bizde kavuşuruz bebişlerimize bu kocişlere rağmen bebiş istiyoz yaaa
hşbldm gülümmm bende iiyimm tş ederim nerelerdesinnn bebeğimmm öslettin kendinii

mersindeydim şekerim giremedim pek 2 günde herkesi görmek isteyip hemde gezmek isteyince öyle oldu
bende özledim tatlım sen napıyosun bakemmm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…