aaaaaaa çalıcan mıııı hemen hamile kalmam lazım senden önceee
inşallah nasib olur tatlım
inşallah bi tanemmmmmmmmm senin varmı planınahh canım ahh kısmet inşallah önümüzdeki aya yaparsın o planlarınıhayalin çok güzelmiş valla çok beğendimm mutlaka yapmalısın bu planı
annem dediğiniz cinstenmiş 9 kez hamile kalmış
neden zor tatlım ebebk malzemelerini almaya vaktin yokmu. ayrıca restorana gitmek şart değil.insallah cnm benden once kalirsin zaten bebeim merak etme bizse is yok..o kadarcikla kalirsam.surpriz olur..hem calimmi dedim ama ben uygulayamamki zorr ne ara alacam o bebek malzemelerini ..yemek isi kolay desem hemen gotururde garsonlarla konusup ayarlam da zor olur..ama super bisemis hamis kalirda solemeden durabilirsem uygulamaya calisicam..
sanırım negatif dimi ben pek anlamıyorum amameraba arkadaşım ben yeniyim burada,ama konuyla alakalı bi sorum var size cevap verirseniz çok sevinicem.bende bugün kan tahlili verdim aşılamanın 11.günüm sonuçta 0,27 çıktı bu negatifmi?BANA SÖYLERMİSİNİZ
çıkmazki daha adetine 3 ...4 gün kala olsa belki çıkar
ahh canım ahh kısmet inşallah önümüzdeki aya yaparsın o planlarınıhayalin çok güzelmiş valla çok beğendimm mutlaka yapmalısın bu planı
evet canım geldim mersinden gelmek zor oldu amabol bol bebiş sevdim herkes bana Allah sanada nasip etsin dedi acıyarak baktılar eve geldim annemlere alışmışım ya ev bomboş geldi sankiii
ayy ne güzelll kar yağmasada yapın ya parka gidin bizim buralarda yok öyle park falan gidilecekk...
a.s. canım hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsıınnn bebeğim ?
meraba arkadaşım ben yeniyim burada,ama konuyla alakalı bi sorum var size cevap verirseniz çok sevinicem.bende bugün kan tahlili verdim aşılamanın 11.günüm sonuçta 0,27 çıktı bu negatifmi?BANA SÖYLERMİSİNİZ
bende iiyim tatlm bizde eşşek şansı war kızım nerde bizde öle bi şanss ahhh ahhha.s canimmm iyiyimm sen nasilsinn?
ne bilem bole seleri bilmiolar bilmeden hamis oluola ya ondan dio heralde..ama onlarda durmadan yapiodur eminim.dun bi arkadas vardi dediki kadinin kocasi ayda bir gelip 3 gun kalip gidiomus ama kadin usaniomus artik gitse diomus yani vede ole 8. ye hamile kalmis :)) bole koca olursa eski karilar gibi bende olurum.demi ama
ayy öle deme be kuzumm ben sewerim misafiriiii ....saolsnlar beni özleyip gelmişlerrrAMAAAAAANNNNN NE MİSAFİRİ YAAAAAAAAA niye gelmişler
ahh canım ahh kısmet inşallah önümüzdeki aya yaparsın o planlarınıhayalin çok güzelmiş valla çok beğendimm mutlaka yapmalısın bu planı
evet canım geldim mersinden gelmek zor oldu amabol bol bebiş sevdim herkes bana Allah sanada nasip etsin dedi acıyarak baktılar eve geldim annemlere alışmışım ya ev bomboş geldi sankiii
ayy ne güzelll kar yağmasada yapın ya parka gidin bizim buralarda yok öyle park falan gidilecekk...
a.s. canım hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsıınnn bebeğim ?
neden zor tatlım ebebk malzemelerini almaya vaktin yokmu. ayrıca restorana gitmek şart değil.
kadının biri evde kocasına yemek hazırlyınca beebkin tabakını kaşığını önlüpğünü falan koymuş masaya.
o şekilde söylemiş
sanırım negatif dimi ben pek anlamıyorum ama
sevilen birisin dimekkiayy öle deme be kuzumm ben sewerim misafiriiii ....saolsnlar beni özleyip gelmişlerrr
hadi hayırlısı bebek gelsinde gerisi kolay annem gerekirse ben sana kargoyla yollarımcalisirken zor olur yaaa teee organizedeyim kocis benden once gelio ama c.tesi ogleden sonram varrrr superr o zaman halledebilirimmhadi bakalim gelsin 9 subat:)))
yaptirmayimmi yani nazcimmm ne dersin?
ohh ne guselll o bebisleri sevmek bana cok ii gelio sanasa gelmistir eminim..uzulme sakin tatlimm bak birsuru kisinin duasini almissin insallah hersey daha guzel olacak ve sende bebisine kavusacaksin en kisa zamnda insallah
olsun tatlım hislerime göre daha gençsinn eee anlatsana kendinisağol canım ya ,bi umut işte belki deyildir diye düşünmüştüm ama herzamaki 'yine ba hüsran'
merhaba canım... Negatif olması lazım dra sormadınızmı
yok canım ya hastane kalabalık diye benim tembel kocam eringenliyinden sormamış
olsun tatlım hislerime göre daha gençsinn eee anlatsana kendini
sevilen birisin dimekki
hadi hayırlısı bebek gelsinde gerisi kolay annem gerekirse ben sana kargoyla yollarım
sevilen birisin dimekki
hadi hayırlısı bebek gelsinde gerisi kolay annem gerekirse ben sana kargoyla yollarım
olsun tatlım hislerime göre daha gençsinn eee anlatsana kendini
ben plansızım valla canım ilk hamileliğimde dayanamyıp telefonda söylemiştim biliyordu test yapacağımı buna bi plan düşünebilirim olursa tabi bebiş :44:inşallah bi tanemmmmmmmmm senin varmı planın
çok iyi geldi ama kolları yoruluyor insanın yaaa antreman lazım banaohh ne guselll o bebisleri sevmek bana cok ii gelio sanasa gelmistir eminim..uzulme sakin tatlimm bak birsuru kisinin duasini almissin insallah hersey daha guzel olacak ve sende bebisine kavusacaksin en kisa zamnda insallah
hşbldm gülümmm bende iiyimm tş ederim nerelerdesinnn bebeğimmm öslettin kendinii
en azından drunu arayıp sonucu söylersin ona görede zaten yeni bir tedaviye başlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?