Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ev hanımıyım, 30 yaşındayım, 9 yıllık evliyim ,infertilite diyo dr.lar yani bi sorun yok ama olmuyo işte.
hmm anladım cnm o zaman senin bebk zamnını bekliyor daha zamanı gelmemiş. zamanı gelmeyen bir şeyi zorla getiremeyizki. hayırlısı olsun yaşında daha genç olsun.

napalim yesilimm hersey bebis icin olsun hele o zamanda zor bulurlar bizi:))

moooooddddddd kuzum sen niye mesajlara 100 saat sona cvp veriyon hangi topiklerde fink atıyon bakim

buda bizim listemiz yeni gelen arkadaşlar ve bizi daha iyi tanımaları için
başak listeyi güncellememişin hamilelerimizi yazmamışın

Son düzenleme:
kizlarr ben yatarrr..sabah erken kalkacam kayinanneme kahvaltiya gidicem son gunum yarin sali isbasi yapiom (( hic istemiom calismayi yaww..benim internet gitti demin cvp yazamadiklarim varsa kusura bakmasin..cepten bilgisayardaki gibi olmuo..sizleri seviyorummm..iyi geceler tatli ruyalarrrr..uyuyamazsam bakarim yine size..

iyi geceler canım tatlı rüyalar

napalim yesilimm hersey bebis icin olsun hele o zamanda zor bulurlar bizi:))

iyi geceler tatlım Allah rahatlık versin öpüldün kocamannn

moooooddddddd kuzum sen niye mesajlara 100 saat sona cvp veriyon hangi topiklerde fink atıyon bakim
kuzu burdayım hep kocişi yatırdım we sayfayı güncellemessem göremiyorum cwpları bende bekliyorum saf saf

bende iyim kuzummm ...tabii öle oluyoo iyi yapmışsın bi değişiklik olmuştur senin içinnn

çekirdek yeme faslınıda geçtim.çayımıda içtim.biraz fazla yemişim galiba miğdem bulandı

allah hepimizin yardıncısı olsun canım,benim artık umudum bitiyo ama

şşşşşşşşşişşşşşşştttt kızdırma beni umut hiçbizaman bitmez. nefes aldığımız sürece umut vardır.zor yollardan geçiyoruz sadece bunuda aşıcaz.senin benim herkesin yüzü gülecek.

iyi geceler canlarım herkese tatlı rüyalar şimdidennn
görüşürüz...

sağol canım ya bugünü bi atlatırsam düzelicem inşaallah, iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…