Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

error error error errrrrrr

Son düzenleme:
buda bizim listemiz yeni gelen arkadaşlar ve bizi daha iyi tanımaları için
başak listeyi güncellememişin hamilelerimizi yazmamışın
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa unutmuşum nazo iyiki didin annem
tamam tatlımmmmmm mucuk seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzz
gençmi! Kendimi 50 gibi hissediyom okadar umutsuzum şu an
evet gençsin tabii bak nazomuza bizim annemiz oooo. oyyyyyyyyyyyy kıyamam ona nazomda daha genç
kuzu burdayım hep kocişi yatırdım we sayfayı güncellemessem göremiyorum cwpları bende bekliyorum saf saf
n

ksel cim şimdi ne faslına geçicen .

bu arada nickinin anlamı ne annem aklımda tutamıyom

çok güzel söyledin

iyi geceler canlarım herkese tatlı rüyalar şimdidennn
görüşürüz...

iyi geceler

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa unutmuşum nazo iyiki didin annem

tamam tatlımmmmmm mucuk seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzz

evet gençsin tabii bak nazomuza bizim annemiz oooo. oyyyyyyyyyyyy kıyamam ona nazomda daha genç

gencim tabi yaş 36 olabilir ama ben kendimi 26 hissediyorum

inşaallah en kısa zamanda zamanımızı dolduruz hayırlısıyla iyi geceler canım

hayırlı geceler yine gel dertleşiriz yerine göre ağlar yerine göre güleriz ama asla umudumuzu kaybetmeyiz

karılar eşim yatıyo bende kalkmam heralde bu saatten sonra yada blli olmaz işim canım çekirdek istiyordu kalkar çitlerim.

karılar eşim yatıyo bende kalkmam heralde bu saatten sonra yada blli olmaz işim canım çekirdek istiyordu kalkar çitlerim.

iyi geceler canım bende çıkıcam eşim gelmek üzeredir meyva hazırlıyım bende ekşi ekşi portakal yiyimcanım çekti

10 gün var daha adetime.hem ben adet olmayacağım bu ay hamile olacağım :)))) inşallahhhh.

ooo güzel telkin bende geçen ay yapmıştım bunu en fazla 4 gün gecikmeli kırmızı kartı yedim ama olsun menopoza girmediğimiz sürece umut vardır

mood canım msn ne mesaj atmıştım aldınmı çıkmadan sorayım dedim

ooo güzel telkin bende geçen ay yapmıştım bunu en fazla 4 gün gecikmeli kırmızı kartı yedim ama olsun menopoza girmediğimiz sürece umut vardır

aman napayım umut dünyası be arkadaşım. şimdiden niye moralimi bozayım inanmak başarmanın yarısıdır demişler benimkide o hesap. nasıl olsa kırmızı kart yemeye alışkınım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…