aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa unutmuşum nazo iyiki didin annembuda bizim listemiz yeni gelen arkadaşlar ve bizi daha iyi tanımaları için
başak listeyi güncellememişin hamilelerimizi yazmamışın
tamam tatlımmmmmm mucuk seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzkizlarr ben yatarrr..sabah erken kalkacam kayinanneme kahvaltiya gidicem son gunum yarin sali isbasi yapiom(( hic istemiom calismayi yaww..benim internet gitti demin cvp yazamadiklarim varsa kusura bakmasin..cepten bilgisayardaki gibi olmuo..sizleri seviyorummm..iyi geceler tatli ruyalarrrr..uyuyamazsam bakarim yine size..
evet gençsin tabii bak nazomuza bizim annemiz oooo. oyyyyyyyyyyyy kıyamam ona nazomda daha gençgençmi! Kendimi 50 gibi hissediyom okadar umutsuzum şu an
kuzu burdayım hep kocişi yatırdım we sayfayı güncellemessem göremiyorum cwpları bende bekliyorum saf saf
n
umudun bitmesine izin verme bol bol dua et elbet bizimde olacak bigün demekki daha zamanı gelmemiş
şşşşşşşşşişşşşşşştttt kızdırma beni umut hiçbizaman bitmez. nefes aldığımız sürece umut vardır.zor yollardan geçiyoruz sadece bunuda aşıcaz.senin benim herkesin yüzü gülecek.
iyi geceler canlarım herkese tatlı rüyalar şimdidennn
görüşürüz...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa unutmuşum nazo iyiki didin annem
tamam tatlımmmmmm mucuk seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzz
evet gençsin tabii bak nazomuza bizim annemiz oooo. oyyyyyyyyyyyy kıyamam ona nazomda daha genç
inşaallah en kısa zamanda zamanımızı dolduruz hayırlısıyla iyi geceler canım
ksel cim şimdi ne faslına geçicen .
bu arada nickinin anlamı ne annem aklımda tutamıyom
ksel cim şimdi ne faslına geçicen .
bu arada nickinin anlamı ne annem aklımda tutamıyom
bilemedim ki ne faslına geçsem bugün geç uyandım uykumda yok. karnım acıktı sanki yemekle yememek arasında gidip geliyorum.
maşallah okadar çekirdekten sonra hala ne yesemmi diyemi düşünüyosun
aaaaaaaaa çekirdeklerinimi saydın kadının aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamaşallah okadar çekirdekten sonra hala ne yesemmi diyemi düşünüyosun
evet hala düşünüyorum içimde canavar var galiba dünden beri yediklerimi saysam aklın şaşar.yiyiyorum ama doymuyorum bugünlerde.
aaaaaaaaa çekirdeklerinimi saydın kadının aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
adet zamanımı yada yakınmı ozamanlarda insanın iştahı açık oluyor
karılar eşim yatıyo bende kalkmam heralde bu saatten sonra yada blli olmaz işim canım çekirdek istiyordu kalkar çitlerim.
karılar eşim yatıyo bende kalkmam heralde bu saatten sonra yada blli olmaz işim canım çekirdek istiyordu kalkar çitlerim.
10 gün var daha adetime.hem ben adet olmayacağım bu ay hamile olacağım :)))) inşallahhhh.
ooo güzel telkin bende geçen ay yapmıştım bunu en fazla 4 gün gecikmeli kırmızı kartı yedim ama olsun menopoza girmediğimiz sürece umut vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?