Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aman napayım umut dünyası be arkadaşım. şimdiden niye moralimi bozayım inanmak başarmanın yarısıdır demişler benimkide o hesap. nasıl olsa kırmızı kart yemeye alışkınım.

öyle herzaman söylediğim laftır inanmak başarmanın yarısıdır ne güzel umut dolu bi söz

çok saoll bebeğimm allah kabul etsinn tüm dualarımızı ..inşallahhhh ...

amin inşallah kabul olacak ALLAH ın izniyle

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler. yarın görüşmek üzere öptüm sizleri

günaydıııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaar
herkese sağlıklı ağrısız sızısız bir hafta diliyorum

amin inş bide bebişli olsun.

olsun valla ama benim umut yine bi dahaki aya kaldı ben bu ayda 2 gün önceden yedim kırmızı kartı gerçi bu ay üzülmedim neden dersen dişim çokağrıyo önce onu tedavi edecem hamilelikte diş ağrısı çok zor olur dimi nikocum

evet teyzem 9 ay çekmiş en kötüsü çektiremiyosun bile dişini bendede bu aralar fırçalarken kanama var eskidende kanardı ama bu kadar diil bide sanki alt diş etlerim şişmiş aman inş daha fazla bişi olmaz.

düzenli fırçala canım fırçalamaya ara verirsen bi iki gün mesela tekrar fırçaladığında kanayabiliyo korkma inşallah bişey olmaz canım

günaydın canlarım valla ben az önce kalktım yatmışımmm ohhhhh bugünkahvaltıda hazırlamdım eşime yattımm ama kalktığımda başım ağrıyodu
siz napıyosunuzzz yine nerelerdesinizz
herkese sağlıklı mutlu umutlu huzurlu bebişli bir hafta diliyorummmmmmm

iyiyim bebisimmm cok uyudugundan basin agriodur..ben cok uyuyunca agrir genelde..sanada mutlu bebisli saglikli haftalarr..tabiki heekeseee..optumm

.
günaydın demek çok mu yersiz olur acaba bilmiyorum ama ben yeni kalktığım için içimden günaydın demek geliyor.

canlarımm hayırlı haftalar olsun inşallah.

nazooooooooooo seni rüyamda hamile olarak gördüm inşallah gerçek olurrrrrrr

sanada sağlıklı mutlu ve bol bebişli bi haft olsun canım

iyiyim bebisimmm cok uyudugundan basin agriodur..ben cok uyuyunca agrir genelde..sanada mutlu bebisli saglikli haftalarr..tabiki heekeseee..optumm

selam seraycım nasılsın canım

benide rüyanda hamile olarak görsene noooooluuuuur

kuzu yazdım ya yatmaya gidiyorum die .....
sen nerelerde geziyon ayollll
kkız sende gittin bi yerlere bende sıkıldım
ee ne yapıyosun şimdik kuzum kursun yokmu senin

benide rüyanda hamile olarak görsene noooooluuuuur
valla saracım inşallah görürüm. benm bazı rüyalarım aynen çıkıyor çok şaşırıyorum.
geçenlerden rüyamda arabada kaza yaptığımızı görmüştüm. o gün arabayla kaza yaptık

yani bazen böyle rüyamın aynısı çıkıyo. inşalllah bu rüyamda çıkar. ve nazo hamile olur.
sonra da seni görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…