mood canım msn ne mesaj atmıştım aldınmı çıkmadan sorayım dedim
mood canım msn ne mesaj atmıştım aldınmı çıkmadan sorayım dedim
aman napayım umut dünyası be arkadaşım. şimdiden niye moralimi bozayım inanmak başarmanın yarısıdır demişler benimkide o hesap. nasıl olsa kırmızı kart yemeye alışkınım.
çok saoll bebeğimm allah kabul etsinn tüm dualarımızı ..inşallahhhh ...
günaydıııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaar
herkese sağlıklı ağrısız sızısız bir hafta diliyorum
amin inş bide bebişli olsun.
olsun valla ama benim umut yine bi dahaki aya kaldı ben bu ayda 2 gün önceden yedim kırmızı kartı gerçi bu ay üzülmedim neden dersen dişim çokağrıyo önce onu tedavi edecem hamilelikte diş ağrısı çok zor olur dimi nikocum
evet teyzem 9 ay çekmiş en kötüsü çektiremiyosun bile dişini bendede bu aralar fırçalarken kanama var eskidende kanardı ama bu kadar diil bide sanki alt diş etlerim şişmiş aman inş daha fazla bişi olmaz.
günaydın canlarım valla ben az önce kalktım yatmışımmm ohhhhh bugünkahvaltıda hazırlamdım eşime yattımm ama kalktığımda başım ağrıyodu
siz napıyosunuzzz yine nerelerdesinizz
herkese sağlıklı mutlu umutlu huzurlu bebişli bir hafta diliyorummmmmmm
-slm hatuncummmmmmmmm sen gece nereye kaçtınmerhaba arkadaşlarr başakkkk hoşgeldinnnn
hepinize mutlu huzurlu sağlıklı bebeişli bi hafta dilerim
-slm hatuncummmmmmmmm sen gece nereye kaçtın
günaydın canlarım valla ben az önce kalktım yatmışımmm ohhhhh bugünkahvaltıda hazırlamdım eşime yattımm ama kalktığımda başım ağrıyodu
siz napıyosunuzzz yine nerelerdesinizz
herkese sağlıklı mutlu umutlu huzurlu bebişli bir hafta diliyorummmmmmm
iyiyim bebisimmm cok uyudugundan basin agriodur..ben cok uyuyunca agrir genelde..sanada mutlu bebisli saglikli haftalarr..tabiki heekeseee..optumm
.
günaydın demek çok mu yersiz olur acaba bilmiyorum ama ben yeni kalktığım için içimden günaydın demek geliyor.
canlarımm hayırlı haftalar olsun inşallah.
nazooooooooooo seni rüyamda hamile olarak gördüm inşallah gerçek olurrrrrrr
merhaba arkadaşlarr başakkkk hoşgeldinnnn
hepinize mutlu huzurlu sağlıklı bebeişli bi hafta dilerim
kkız sende gittin bi yerlere bende sıkıldımkuzu yazdım ya yatmaya gidiyorum die .....
sen nerelerde geziyon ayollll
valla saracım inşallah görürüm. benm bazı rüyalarım aynen çıkıyor çok şaşırıyorum.
benide rüyanda hamile olarak görsene noooooluuuuur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?