Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bayanlar tecrübelisiniz, evlendikten ne kadar sonra çocuk ihtimali yüksek ve mantar gebeliğe engelmi?şu an korunuorum fakat 1 sene sonra düşünüyorum yeni evliyim, kayganlaştırma amacıyla tükürük ün zararı olurmu?

kuzu yarın gidicem kursa buralar fena soğuk kar tipii herşey warr korkuyorum yeni ileştim ya.....
bugün yine kntrolüm wardı yumurtam çatladımı die ama gitmicemm sıkıldım artıkkkk
bende geçen gün bebeğim olmuş gördüm yüzünü çok net gördüm hatta burnu büyükmüş biras erkekmiş ..sewiyorum öpüyorum doya doya kokluyorummm hasret kamışım sana diorum

cnm bende safım bu konularda mantar demek iltihap demek dimi. iltihap hamileliğe engel tabii ki . bu arada tükürük yerine kayganlaştırıcılar var tatlım ondan kullansanız.
neyle korunuyosunuz sen bişi kullanmıyosun dimi.
amin cnm olur inşallah zaten sen hamile kaldın geçen hain karıı yakında iyi haberi vercen bize merak etme. hem öyle sıkıldım falan deme .çok şükür halledilecek sorunlarımız var seve seve git kontrole

tatlım evlendikten hemen sonrada hamile kalabilirsin şansın yaver giderse ilk geceden bile kalabilme ihtimalin yüksek eğer korunmuyorsanız tabi.ancak mantar hamileliğe tam olarak engel olmasa bile hamile kalabilme şansını azaltır mutlaka tedavi olmalısın sık sık çamaşırını değişmelisin o bölgenin kuru kalması çok önemli mantar ıslak oramda daha çabuk ilerler bilgin olsun canım.tükürük konusuna gelince çocuk istiyorsanız sakın yapmayın çünkü tükürük spermlerin ölmesine sebeb oluyo haberin olsun canım illede kayganlaştırıcı kullanmak istiyosan doktorunla konuş bunun için daha uygun ilaçlar var onları kullanırsın. daha yeni evliyim diye korunacaksan eşin korunsun bana sorarsan çünkü sen ilaç alarak korunacaksan daha sonra çocuk istediğinde sorun olabiliyo kullandığın ilaçlar ama bunuda en iyi doktorun bilir eşinle beraber doktorunla konuşarak bi karar verin canım herşey gönlünce olsun

mood,
Patafix,
mor82,
sara,
basakss
HERKESE MERHABAAAAA
NAPIYOSUNUZ GÜZELLERİMMMMM
BAŞAK SEN İŞE GİTMİYONMU BUGÜN?:44:

hepimizi hamile olarak gör ne güzel olur dimi canım

bu arada geçmiş olsun kuzum kazada önemli bişey olmadı dimi :26::26::26::26::26::26:

merhaba cnm tşk tam atlatamadım ama geçti kötülüğüü....sen nasılsın cnm..

aminnnn cnm aminnnn

ben hastayım dişim ağrıyo sende unutmaya çalış geçmişi geçmişte bırakmalıyız önümüzde güzel günler var onları düşünmeliyiz tamam mı canım geçmişe mazi yenmişe kuzu derler taam mı canım menim

ALLAHA ŞÜKÜR ...tabiii ama içimden hiç geçmiyo bu ay hamiş kalıcağımmm 12 şubat kırmızı kart gelicek yine......
mood,
Patafix,
mor82,
sara,
basakss
HERKESE MERHABAAAAA

hşgldn kuzuuu oturuyorum cnm sıkılıyo ölee işte sen nasılsınnn

merhaba kızlar nasılsınız??????

hşgldn kuzuuuu sen nasılsınnn

mood,
Patafix,
mor82,
sara,
basakss
HERKESE MERHABAAAAA
bugün izin günüm tatlımmmmmm
merhaba kızlar nasılsınız??????
slm tatlım neyin var bakiiiiiiiiiimmmmmmmmm
hepimizi hamile olarak gör ne güzel olur dimi canım

bu arada geçmiş olsun kuzum kazada önemli bişey olmadı dimi :26::26::26::26::26::26:
sağol cnm yok ufak bi kazaydı yandaki arabada hasar vardı biras

ayyy cnmm geçmiş olsunnn bende çok çektim diş ağrısını yakından tanırım ama hallettim sorunları şuan bişey yok ....yeni bişey türemesse eğerr.....allah sabır selamet wersin cnmmmm .....
ya elimden geleni yapıyorum cnmmm ama bazen elimde olmuyo işte sıkıntıdan takıntı yaşıyorum işte...gülüm benimmmm

doktorum artık yapacak bişey yok tüp bebeğe geçin dedi eşimle çok kötü kavga ettik bebek falan istemiyorum dedi kaç gündür konuşmuyo benimle
aaaaaaaaaaa kuzum yaaaaaaa neden öyle dedi doktor hiç mi umut yok anlamadım tühh bu ay aşılama olmıyucakmıydı.
offff tüh kötü olmuşşşşş bırak sende konuşma ne var bunda tartışıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…