allaha şükür ...tabiii ama içimden hiç geçmiyo bu ay hamiş kalıcağımmm 12 şubat kırmızı kart gelicek yine......
Hşgldn kuzuuu oturuyorum cnm sıkılıyo ölee işte sen nasılsınnn
ben pek iyi değilim. çünkü artık neşeyle hamile kalamıyorum
sen napıyosun hatunn yol yorgunluğu geçtimiCewocum ne bu umutsuzluk ama yaaa kalacaksın allahın izniyle burası neşeyle yumurtlayıp hamile kalma yeri bak başak görmesin Demekki doğru zamanı bekliyor bebişin sağlıkla gelsinde bekle canım azcık daha umutsuz olmaaa sakın
aaaaaaaaaaa kuzum yaaaaaaa neden öyle dedi doktor hiç mi umut yok anlamadım tühh bu ay aşılama olmıyucakmıydı.
offff tüh kötü olmuşşşşş bırak sende konuşma ne var bunda tartışıcak
Cewocum ne bu umutsuzluk ama yaaa kalacaksın allahın izniyle burası neşeyle yumurtlayıp hamile kalma yeri bak başak görmesin Demekki doğru zamanı bekliyor bebişin sağlıkla gelsinde bekle canım azcık daha umutsuz olmaaa sakın
ohh sefannn olsun bugün topik coşacak desene
Bugün izin günüm tatlımmmmmm
doktorum artık yapacak bişey yok tüp bebeğe geçin dediEşimle çok kötü kavga ettik bebek falan istemiyorum dedi Kaç gündür konuşmuyo benimle
doğru tatlım kolay bişey değil yaşayan bilir ancak. inşallah tez zamanda atlatırsınız bu stresi. birlikte aşmanız gerekiyor birbirinize destek olarak. yoksa nasıl aşılır bu sorunlar.evet canım doktor aşılama yapmıcaz boşuna yapmış oluruz dedi. bugün tüp bebek merkezini arayacaktım ama aramıcam. başka konudan tartıştık ama ikimizde çok stresliyiz konu dönüp dolaşıp bebek konusuna geliyo
geçmiş olsun canım. iyiyim demeyi çok isterdim ama diyemiyorum malesef.
merhaba cewocum hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın tatlım?
iyi olmaya çalışıyorum evde bisürü iş var yapılacak ama benim başım ağrıyo:2: Sara ablam sen napıyosun ?
bugün izin günüm tatlımmmmmm
slm tatlım neyin var bakiiiiiiiiiimmmmmmmmm
sağol cnm yok ufak bi kazaydı yandaki arabada hasar vardı biras
ayyy cnmm geçmiş olsunnn bende çok çektim diş ağrısını yakından tanırım ama hallettim sorunları şuan bişey yok ....yeni bişey türemesse eğerr.....allah sabır selamet wersin cnmmmm .....
ya elimden geleni yapıyorum cnmmm ama bazen elimde olmuyo işte sıkıntıdan takıntı yaşıyorum işte...gülüm benimmmm
doktorum artık yapacak bişey yok tüp bebeğe geçin dedieşimle çok kötü kavga ettik bebek falan istemiyorum dedi kaç gündür konuşmuyo benimle
birazdan çıkıcam ama yine gelirim cnm. hatta fazla değil birazdan gelicemmmmmohh sefannn olsun bugün topik coşacak desene
senin dişin nasıl cnm ağrıyomu:26:ucuz atlatmışsınız yani bişeyinizin olmamasına sevindim
doktorum artık yapacak bişey yok tüp bebeğe geçin dedieşimle çok kötü kavga ettik bebek falan istemiyorum dedi kaç gündür konuşmuyo benimle
ohh sefannn olsun bugün topik coşacak desene
nasıl ya artık yapacak bişey yok :44:sen aşılama yaptırmamışmıydın?
Eşinle neden kavga ettiniz ki neden istemiyorOlsunda tüp bebek olsun canım nolacak
biraz sakin olmaya çalışın tatlım herşey düzelecek gör bak
doğru tatlım kolay bişey değil yaşayan bilir ancak. inşallah tez zamanda atlatırsınız bu stresi. birlikte aşmanız gerekiyor birbirinize destek olarak. yoksa nasıl aşılır bu sorunlar.
geçicek inşallah cnm. biraz dinlenin bence hemen arama tüpbebek merkezini. kafanızı toplayın ne yapacağınıza karar verin birlikte arayın.
yıpratmayın birbirinizi. az önce sende konşma demiştim ama yazık gönlünü al bence barışın
sağol canım menim sende kendini bırakma unutma güneşli günler hep fırtınanın ardından gelir
unutmaya çalış unutmak insanlara verilmiş en güzel özellik artık iyi düşünkü iyi olsun canım
erkekler bu konuda daha hassas oluyolar cevocum biraz alttan al üstüne gitme bak gör düzelecek herşey
cnmmm allah yardımcın olsunnnnn
YOL YORGUNLUĞU geçtide canım başım ağrıyor yaa çok uyumaktan herhalsen napıyosun hatunn yol yorgunluğu geçtimi
canım dediğim gibi sakin olmaya çalışın bencede arama birlikte ararsınız kocişinle düzelecek herşey ikiniz için de sıkıntılı bi dönem birbirinizi kırmayın alttan alın... herşey düzelecek inşallahhhh umutlu cewomuz geri gelecek yakındırrah canım inşallah demeyi çok istiyorum. şuan belirsizlerdeyim valla ne olacak hiç kestiremiyorum
tatlım ben işteyim ama dişim ağrıyo sende kendini yormadan yavaş yavaş yap işlerini acelen ne
birazdan çıkıcam ama yine gelirim cnm. hatta fazla değil birazdan gelicemmmmm
canım dediğim gibi sakin olmaya çalışın bencede arama birlikte ararsınız kocişinle düzelecek herşey ikiniz için de sıkıntılı bi dönem birbirinizi kırmayın alttan alın... herşey düzelecek inşallahhhh umutlu cewomuz geri gelecek yakındırr
aşılama yaptırmıştım ama tutmadı. şubatta gene yapılacaktı ama yumurtalar çatlamayıp kiste dönüştüğü için doktor yapamayız yapacak bişey yok aşılamayla zaman kaybetmeyin çünkü yumurtlamanda problem var dedi. sakin olamıyorum işte. evlendiğimden beri herşey üstüste geldi bu da böyle olunca doğal olarak hem o hemde ben hemen patlıyoruz.
inşallah atlatırız canım. aramıcam zaten şuan aramayı düşünmüyorum. onunla adam gibi konuşup ondan sonra arıcam ama biraz kendimi toplamam lazım.
inşallah tatlım benim. herşey hepimiz için çok güzel olur.
senin dişin nasıl cnm ağrıyomu:26:
YOL YORGUNLUĞU geçtide canım başım ağrıyor yaa çok uyumaktan herhal
canım dediğim gibi sakin olmaya çalışın bencede arama birlikte ararsınız kocişinle düzelecek herşey ikiniz için de sıkıntılı bi dönem birbirinizi kırmayın alttan alın... herşey düzelecek inşallahhhh umutlu cewomuz geri gelecek yakındırr
çok geçmiş olsun benimde gitmem lazım dişçiye dolgularım eskidi heralde ara ara sızı yapıyor...yok yapmıyorum iş falan açtım klimayı aldım minibooku kahve yaptım oturup sizinle yazışıyom kendime tatil verdim
nereye çabukkk gellllllllllllltamam bekliyozz seniiii...
uyu yeşilcim uyu ohhhhhhhhh
kız çok uyudum dediğinde 11e kadar dimi çok değilki o. valla ben 11de daha uykumu yarılamş oluyorum.
ben çıkıyım şimdik siz devam edin birasdan gelicem öptüm kuzularım
canım benim eğer imkanınız varsa beklemezsiniz işte tüp bebiş yaparsanız belki hemen tutunur bebişlerin
hem her şerde bi hayır vardır belki böylesi daha hayırlı olacak sizin için...
yumurtlamayla zaman kaybetmezsin hep hemenolur bebişin inşallah üzme sen kendini bizde öyle bisürü sorunla uğraşıyoruz evlendiğimizden beri ama sabır canım düzelecek inşallahhh...
siz bikaçgüne sürmez toplarsınız kendiniziböyle olursunuz bak
Sus kıs ne öyle nerden biliyosun kırmızı kart yiyeceğini çalış sen bol bol umudunuda yitirme kıs ben ne diyorum sana düşüğün arkası gelir hemen gör bakkk Hadi sıkma canını ben sen den umutluyum valla
Cewocum ne bu umutsuzluk ama yaaa kalacaksın allahın izniyle burası neşeyle yumurtlayıp hamile kalma yeri bak başak görmesin Demekki doğru zamanı bekliyor bebişin sağlıkla gelsinde bekle canım azcık daha umutsuz olmaaa sakın
sağol canım menim sende kendini bırakma unutma güneşli günler hep fırtınanın ardından gelir
tatlım ben işteyim ama dişim ağrıyo sende kendini yormadan yavaş yavaş yap işlerini acelen ne
ucuz atlatmışsınız yani bişeyinizin olmamasına sevindim
unutmaya çalış unutmak insanlara verilmiş en güzel özellik artık iyi düşünkü iyi olsun canım
erkekler bu konuda daha hassas oluyolar cevocum biraz alttan al üstüne gitme bak gör düzelecek herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?