yeşil hamile canım 2. çizgiyi bu sabah net olarak görmüşş kusura bakma tatlım önceki yazını görmedimiyi geceler,kimse cevap vermedi bana sanırım kimse hamile diil küstüm bende gidiyorumiyi geceler kızlar...
o tarihi unutmadınmı kzım sen daha yaa
kaç sene geçti üstünden
senin beni kanama olarak değil kanka olarak hatırlamanı isterdim
neyse ben seni hep hatırlıyommmmm seni başka şeylerle hatırlamak yerine hiç unutmuyorummm
evet tatlım yaaaaa korkunç Allah sabır versin inşallahhhhhhhh.kolay değil hele de bu soğuktA
kızlar ben bugün arısütü-bal-polen karışımı kullanmaya başladım her derde deva:) ben yumurtalarım sağlıklı olsun diye başladım ama hamile kalmayı da kolaylaştırıyomuş yardımcı oluyomuş,şiddetle tavsiye ediyorummm...
kıyamam ya özür dilerim. bence ay sonunu düşün ve mutlu ol. gelsin paracıklar Allah huzurla yemeyi nasip etsin:119:çökerttin beni kız gece gece hadi iyi gecelerr çıkım da uyuyum hemen
bu ne sevgi gösterileri bööle kanka borç mu istiycen benden
olsun kankam yaaa seni bööle eğlenceli bişile hatırlarım. tatlım .
o günü nasıl unutabilirim. çok korkmuştum ve anneme söölememiştim.
hem de 6 ay boyunca
olum sen kolay bişimi sanıyon söölemeyi daha çocukum aklım çıktı ben senin gibi rahat utanmaz diilimyoo kızım sana iyi davranmak için illa menfaatim mi olmalı?
nede eğlenceliymiiiiişşş
korkudan 6 ay anana diyememişin pek eğlenceliymiş
kızlar benim başım hafif hafif ağrıyor çıkayımda yatayım bugün çok heycanladndım kasıldım sanırsam dinleneyim bari hepinizi öptüm kocaman Allaha emanet olsunn iyi geceler tatlı rüyalarrr
iyi geceler,kimse cevap vermedi bana sanırım kimse hamile diil küstüm bende gidiyorumiyi geceler kızlar...
olum sen kolay bişimi sanıyon söölemeyi daha çocukum aklım çıktı ben senin gibi rahat utanmaz diilim
bakalım sen benm doğum günümü aklında tutabilcenmi eğer 2013te hatırlamazsan darılırım.peki bunu neresi eğlencelii gayet korkutucuymuş senin için bununlamı hatırlıcan sen beniii
ayrıca bitek senin başınada gelmedi
hepimizin başından geçti yaniiii
def ol kanka:88:kızlar çıkmam gereeeeek çok işim vaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
biri beni kovalasınn
def ol kanka:88:
ya da bi kaaave yapta içek
çokmu dağınık ne varki toplanackyapiimmii?
kızım işim varrr
evimi toplamam gerekk
çokmu dağınık ne varki toplanack
kanka biras çıkmam gerek sen de çık hadi yarım saate gelcemeşim gececi
yatak odam toplanacak,çamaşır atıcam makineye ,mutfakım biraz dağınık,banyomu ovucam filan işteee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?