Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydıııııın kızlar nasılsınız iyimisiniz bugün gününüz güzel geçsin inşallah hepinizi çokkkkkkkk seviyorum kendinize iyi bakın öptüm kocaman bu aralar pek giremedim çocuklar vardı ondan baktım eski syflara beni zaten unutmuşsunuz soran yokkineyse bi selam vereyim dedim kimse yok grşrz anne adayları bol hamişli günler sizinle olsun bu sene hayırlı gelsin umarım isteyenin gönlüne göre versin allah bebişleriniz gelirönce sonraherzamannazar değmesinnnn hiç kimseye[basakss bu sana ]

herkese günaydınnnn...nasılsınız kızlarr? hava çok kötü yaaa tam uyumalık çok uykum varrr

günaydın canlarımmm... bende bugün yataktan zor kalktım ama başardım ve kalkabildim. bu beby gece uyutmuyo gündüzde uykum geliyo.çok uyanıyorum bu aralar. bide ağrım var oda uyutmuyo off yaaa:120:

günaydın canlarımmm... bende bugün yataktan zor kalktım ama başardım ve kalkabildim. bu beby gece uyutmuyo gündüzde uykum geliyo.çok uyanıyorum bu aralar. bide ağrım var oda uyutmuyo off yaaa:120:

günaydınn cnm..aynen walla çok zor kalktım bende...hayyola annesi nie uyutmuo...kıpırtılar başladımı...en kısa zamanda iyileşmen dileğimle cnmm...buarada cinsiyeti belli olmusmuydu.?

günaydınn cnm..aynen walla çok zor kalktım bende...hayyola annesi nie uyutmuo...kıpırtılar başladımı...en kısa zamanda iyileşmen dileğimle cnmm...buarada cinsiyeti belli olmusmuydu.?

canım bu aralar sanki içimde kalp gibi atıyo hani bi çorba pişer de fokurdar ya aynı öyle oluyo dr yanılma payımda var ama erkek dedi.

maşallah size sara ablam ne güzel eğlenmişsinizzz...
ŞİMDİDEN DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN OZAAMAN..YENİ YAŞIN SANA SAĞLIK HUZUR VE BEBİŞ GETİRSİN İNSALLAH

sağol yeşilcimve dualarına amiiiiiiiiiin diyorum

oooooooo kuzucum sen bizi kıskandırıp duruyon ama olmuyo yaaaaaa.
Allah artırsın muhabbetinizi eksilmesin inşallahhhhhhh.
şimdiden iyiki doğdun saracımmmmm annene tşklerrrr

sağol başakcım teşekküy ediyoyum

tekrar iyiki doğdun saracımmmm....Allah ım sağlıklı mutlu huzurlu göbüşünde bebişli bir yıl nasip etsinnn...nice senelere...öptümmm

sen unutulurmusun hürrem sultanım nsılsın ne yapıyosun beni sorarsan yirmilik dişlerle başım belada çok ağrıyo yaaaaaaa

sağol canııııııım iyi yürekli arkadaşım dualarını Allah kabul etsin inşallah

aminnnn inşallah canım....benim kırmızılar gelio sanırım çok hafif ve azcık pembemsi leke geldi başlangıcı haber verio zannedersemmm...nese sağlık olsun...daha çok ay var önümde

aminnnn inşallah canım....benim kırmızılar gelio sanırım çok hafif ve azcık pembemsi leke geldi başlangıcı haber verio zannedersemmm...nese sağlık olsun...daha çok ay var önümde

üzülme canım inşallah yerleşme kanamasıdır da bebeğin seninledir

abowwww deli karıya bak hele. bana da dil çıkarmış.

bence sen çok seviyon beni hürrrrrrrrrrrrrrrr cümmmmmmmmm

çakma sexy karıııııııııı. bende seni çok seviyommmmm bi tanemmmmmmm

​nikolay cım sen nasıl oldun cnm. geçende yazdım sana bişiler ama bakmadın tatlım. bebekte sorun yok dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…