üzülme canım inşallah yerleşme kanamasıdır da bebeğin seninledir
serayım sevdicekim dün bana pas vermedin tatlım nasılsınnnnnnn tatil bittimi
tatlım merak etme ondan bişi olmaz evlendiğimden beri bende kaç defa oldu. daha senn ilk galiba inşallah bi daha olmaz ama ilişki sırasında tezmilğe önem vermediğimiz için olabiliyormuş.iyi değildim dün yaaa...okumuşsundur belki vajinamda çok kötü kaşıntı vardı ağlıcaktım nerdeyse...okuodum sadece yazdıklarınızı...sırf unutmak için kaşıntımı...bide zaten önceki gece hep bebeğimi doğurduğum anı görüp görüp uyanıodum hayrola dedim...hiç aklımdan çıkmadı...bugün daha iyiyim ama...dünkü gibi bunalım değilim...tatil bitti kuzucum 31 inde iş başı yaptım...kırmızılarım gelio heralde erken ama bakalım daha tam bişi yok..sen nasılsın cnmm
tatlım merak etme ondan bişi olmaz evlendiğimden beri bende kaç defa oldu. daha senn ilk galiba inşallah bi daha olmaz ama ilişki sırasında tezmilğe önem vermediğimiz için olabiliyormuş.
yani erkeğin penisi öncelikle yıkaması gerekiyormuş falan.ondan oluyo diye biliyorum.
ben bir kaç defasında doktrsuz geçirdim. ama en son olduğumda doktora gittim. merhem fitil falan verdi çok şükür hemen atlattım.
tavsiyem doktora git tatlım çok zor bir kaşıntı bilirim.
kaşıdıkça kaşıyasın geliyor
kızlar mrb nasılsınız hepınızı coook ozledım fazla gıremıyorum
merhaba iyiyim ben sen nasılsın...hayrola nie giremiosunn?
bende ıyım cnm esım gece calısıyuo bende kaynanamlarda kalıyorum haftada 1 eve cıkı bılıryorum
aaaa haftanın 6 günümü kayınvaldendesin..nese yalnız kalmaktan iyidir...iyi anlaşabiliomusun bari
hemen hemen kac haftadr ordayız annemlerdede kalıyorz tabıı sayılır bıldıgın kayınvalıde
selam kızlar nasılsınız
hmmmm walla ben benimkini çok ii bilirimaaaa bak hatta başak benim kayınannem içinde güzel şeler yazacaktı 1. sayfaya yazmadı hala...çalışmalar nasıl gidio bu durumda..
selam kızlar nasılsınız
ben iyi sayılır kaşıntım dısındaneseki dünkü gibi deil ama sanırım yavaştan artmaya başlıcak...sen nasılsın cnmmm..nazocummm sen buharı sütle yapınca mantar yapmıştı sanırım...peki yaptıktan sonra hemenmi yaptı?
calısmalara bugun baslayacagım allah ın ıznı ıle dun bıttı kırmızılaarr temzılaendım leke gelmıs bugu n tekrar
dus alıp aksama halvet baslıyoo
slmmm ıyımmm sen nasılsın
sağol canım iyiyim... kaynananları alıştırma çok baksana evine gelemiyon öyle bebek nasıl olacak
calısmalara bugun baslayacagım allah ın ıznı ıle dun bıttı kırmızılaarr temzılaendım leke gelmıs bugu n tekrar
dus alıp aksama halvet baslıyoo
slmmm ıyımmm sen nasılsın
yok canım ben bi arkadaştan duydum süt mantar yapıyormuş diye ben normal suyla maydonoz yapmıştım ama ban evlendiğimden beri ara sıra olur fitilsizde geçmez yada adet olunca rahatlıyor insan biraz olsun... ve ben toplu yerlerde girilen wcye giremem hemen azar ...ben adetliyken maydonoz suyu içiyorum 1 hafta 10 gün falan iltihap varsa temizlensin diye ve sürekli kuru tutmak gerekiyor ve benim dediğim krem gerçekten çok iyi geliyor kaşıntısını gideriyor en azından
günaydıııııın kızlar nasılsınız iyimisiniz bugün gününüz güzel geçsin inşallah hepinizi çokkkkkkkk seviyorum kendinize iyi bakın öptüm kocamanbu aralar pek giremedim çocuklar vardı ondan baktım eski syflara beni zaten unutmuşsunuz soran yokki neyse bi selam vereyim dedim kimse yok grşrz anne adayları bol hamişli günler sizinle olsun bu sene hayırlı gelsin umarım isteyenin gönlüne göre versin allah bebişleriniz gelirönce sonra herzaman nazar değmesinnnn hiç kimseye [basakss bu sana ]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?