Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

serayım sevdicekim dün bana pas vermedin tatlım nasılsınnnnnnn tatil bittimi

serayım sevdicekim dün bana pas vermedin tatlım nasılsınnnnnnn tatil bittimi

iyi değildim dün yaaa...okumuşsundur belki vajinamda çok kötü kaşıntı vardı ağlıcaktım nerdeyse...okuodum sadece yazdıklarınızı...sırf unutmak için kaşıntımı...bide zaten önceki gece hep bebeğimi doğurduğum anı görüp görüp uyanıodum hayrola dedim...hiç aklımdan çıkmadı...bugün daha iyiyim ama...dünkü gibi bunalım değilim...tatil bitti kuzucum 31 inde iş başı yaptım...kırmızılarım gelio heralde erken ama bakalım daha tam bişi yok..sen nasılsın cnmm

tatlım merak etme ondan bişi olmaz evlendiğimden beri bende kaç defa oldu. daha senn ilk galiba inşallah bi daha olmaz ama ilişki sırasında tezmilğe önem vermediğimiz için olabiliyormuş.
yani erkeğin penisi öncelikle yıkaması gerekiyormuş falan.ondan oluyo diye biliyorum.
ben bir kaç defasında doktrsuz geçirdim. ama en son olduğumda doktora gittim. merhem fitil falan verdi çok şükür hemen atlattım.
tavsiyem doktora git tatlım çok zor bir kaşıntı bilirim.
kaşıdıkça kaşıyasın geliyor

Son düzenleme:

o kadarda önem verrim temizliğe ama neden oldu bilmiom...acaba süt buharı yaptım ondanmı dedim ama 2 hafta oldu yapalı...doktor için izin alamam şuanda..onedenle gidemiom...bakalım çaresine bakcam hasta olmazsam tabi..evde kantron yağı var eski kocakarı ilaçlarından herşeye iyi gelio ondan sürecem...aynen kaşıntısı mahvedio walla...parçalıyası gelio insanın..

hemen hemen kac haftadr ordayız annemlerdede kalıyorz tabıı sayılır bıldıgın kayınvalıde

hmmmm walla ben benimkini çok ii bilirim aaaa bak hatta başak benim kayınannem içinde güzel şeler yazacaktı 1. sayfaya yazmadı hala...çalışmalar nasıl gidio bu durumda..

selam kızlar nasılsınız

ben iyi sayılır kaşıntım dısında neseki dünkü gibi deil ama sanırım yavaştan artmaya başlıcak...sen nasılsın cnmmm..nazocummm sen buharı sütle yapınca mantar yapmıştı sanırım...peki yaptıktan sonra hemenmi yaptı?

hmmmm walla ben benimkini çok ii bilirim aaaa bak hatta başak benim kayınannem içinde güzel şeler yazacaktı 1. sayfaya yazmadı hala...çalışmalar nasıl gidio bu durumda..

calısmalara bugun baslayacagım allah ın ıznı ıle dun bıttı kırmızılaarr temzılaendım leke gelmıs bugu n tekrar
dus alıp aksama halvet baslıyoo

selam kızlar nasılsınız

slmmm ıyımmm sen nasılsın

yok canım ben bi arkadaştan duydum süt mantar yapıyormuş diye ben normal suyla maydonoz yapmıştım ama ban evlendiğimden beri ara sıra olur fitilsizde geçmez yada adet olunca rahatlıyor insan biraz olsun... ve ben toplu yerlerde girilen wcye giremem hemen azar ...ben adetliyken maydonoz suyu içiyorum 1 hafta 10 gün falan iltihap varsa temizlensin diye ve sürekli kuru tutmak gerekiyor ve benim dediğim krem gerçekten çok iyi geliyor kaşıntısını gideriyor en azından

calısmalara bugun baslayacagım allah ın ıznı ıle dun bıttı kırmızılaarr temzılaendım leke gelmıs bugu n tekrar

sağol canım iyiyim... kaynananları alıştırma çok baksana evine gelemiyon öyle bebek nasıl olacak

sağol canım iyiyim... kaynananları alıştırma çok baksana evine gelemiyon öyle bebek nasıl olacak

sormayın ya evde tek kalamıyorum yapacak bısey yok kac gundur annemlerdeyım eve cıktım arıyolar laf sokuyolarrr sankı goren yıllardr gtmıyorumm
gecen ay dogru durust ılıskıye gıremedımmmm

ooohhhh hadi bakalımmm hayırlısı olsun cnmm....ama böle haftada 1 kereyle kalmayın yaa

bende bölesi ilk defa oluo...alcam o ilaçtan akşam ama sanırım adet oluyom accık bi pembemsi leke geldi sabah bidahada bişi gelmedi ama sinyalleri verio sanırımm..kısmet bakimm..

hürrem sultanım seni unuturmuyzzzgeçen hafta ben sordum nerde dedim benim sultan
özledik bacım gel artıkkkk

belinaycım merhaba nasılsın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…