canım sosyal güvenceniz varmı bilmiorum ama devlette bi arkadaş yaptırdı 700 lira verdi ve tuttu onun. ankara zübeyde hanım kadın doğum hastanesinde. 3 hak verio devlet bildiğim. bende devlette deniycem Allah kısmet ederse.
ağlamaktan gözlerim şiştiii sizi buldum nefes alabiliorum rahatladım biraz ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN göbişleriniz bebiş dolsunnnnnnn
iyi geceler kızlarr nasılsınız görüşmeyeliiii
benim başım büyük dertte kızlar yaa afedersiniz ama 1 haftadır kabızlık çekiyorum yani tık yok hala karnımı görseniz 7 aylık hamiş gibiyimm
aşırı sancı çekiyorum ilaç içiyorum fayda da etmiyoo napicamı şaşırdımmmmm
anında işe yarıyacak bi çözüm bilen warmı acabaaa nolur yardım edinnnnnnn
küçük bi hatamı kızım küçük müüüüüüüüüüüüüüüü?
adam hediye almadıııııııııııı
ama benim cezam küçükkkkk
ay çok güldüm yaa süper fikirmiş kafasını klozete sokmak benim niye aklıma gelmedikiihah şöyle yaa kendine heel biz kadınlarda hep bi şeytanlık vardır arada çıkarmak lazım aklını kullan kapat çenesini sonra bak nasıl rahatlıyacaksın resmen kadın sizi kullanmış bide laf sokmuş yaa hak etmiş güzel bi cezayı bırak sen üzülme yaa intikamını al bak nasıl rahatlayacan bizede anlat haa naaptığını karıya merak ederim ben bi güzel ağzının payını alsıın sanada bidaa bulaşamasıın
nazemir cim hangi tüp bebek merkezinde yaptırmıştın?
kızlar ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN gerçekten nefes alabilmeye başladım. benide alın topiğinizee. listeye eklermisiniz beni
iyi geceler kızlarr nasılsınız görüşmeyeliiii
benim başım büyük dertte kızlar yaa afedersiniz ama 1 haftadır kabızlık çekiyorum yani tık yok hala karnımı görseniz 7 aylık hamiş gibiyimm
aşırı sancı çekiyorum ilaç içiyorum fayda da etmiyoo napicamı şaşırdımmmmm
anında işe yarıyacak bi çözüm bilen warmı acabaaa nolur yardım edinnnnnnn
kızlar ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN gerçekten nefes alabilmeye başladım. benide alın topiğinizee. listeye eklermisiniz beni
bide eşine sor bakalım o cezayı küçükmü buluyor
artık müdaviminizimsen uğra o zaman sık sk buraya acaip neşeliyizdirrrr normaldee
çok eğleniriz açılırsın sende
3 aşılam kalktı 2 aşılama canım. onuda devlette 30 liraya yaptırtıyosun aşılamayı. bazı özeller anlaşmalıyız deyip yine de yoluyor. ama devlette çok güvenilir tüp bebek merkezleri var. dediğim fiatda ilaç dahil fiat. hiç alakası yok erkek kadın faktörünün koşullar şölesosyal güvencemiz varda 3 aşılama istiyor ve erkekte sorun olduğunda rapor almak daha kolaymış diye duydum araştıracam bizede rapor verirlermi diyeama 700 iyiymiş ben raporlada olsa bi 3000 gidiyor diye duymuştum
iyiki söyledin bi ara bursada yaptırmaya karar vermiştim. pembe mavi diolar jimer çok araştırdım bursayı.ben bursada art tüp bebek merkezine gitmiştim
sen bilgilerini yaz yaş kaç, kaç senelik evlisin ne zamandır bebek için uğraşıyorsun başak gelince ekler seni listeye
eeee öyle büyük suçun böyle küçük cezası olurrrr dimi ama..........
artık müdaviminizim
3 aşılam kalktı 2 aşılama canım. onuda devlette 30 liraya yaptırtıyosun aşılamayı. bazı özeller anlaşmalıyız deyip yine de yoluyor. ama devlette çok güvenilir tüp bebek merkezleri var. dediğim fiatda ilaç dahil fiat. hiç alakası yok erkek kadın faktörünün koşullar şöle
1) en az 3 sene evli olmak
2)sosyal güvence en az 5 senelik çalışıo olmak
3)2 negatif aşılama
4)rahim filmi
5)senin hormon tahlillerin
6)eşinin sperm tahlilleri
bu kadar ben bunla çıkartıcam bu hafta ve hiç de koşturmuosun taş çatlasın 1 hafta o da bebiş olsunda ne demek.
iyiki söyledin bi ara bursada yaptırmaya karar vermiştim. pembe mavi diolar jimer çok araştırdım bursayı.
yaş 30 yazın:)
5 senedir evliyim 3 senedir bebiş istiyoruzz ekle beni başak
:hıh şööle gel otur ay veremmi içermisin?:
rahatladınmı annem?
artık müdaviminizim
3 aşılam kalktı 2 aşılama canım. onuda devlette 30 liraya yaptırtıyosun aşılamayı. bazı özeller anlaşmalıyız deyip yine de yoluyor. ama devlette çok güvenilir tüp bebek merkezleri var. dediğim fiatda ilaç dahil fiat. hiç alakası yok erkek kadın faktörünün koşullar şöle
1) en az 3 sene evli olmak
2)sosyal güvence en az 5 senelik çalışıo olmak
3)2 negatif aşılama
4)rahim filmi
5)senin hormon tahlillerin
6)eşinin sperm tahlilleri
bu kadar ben bunla çıkartıcam bu hafta ve hiç de koşturmuosun taş çatlasın 1 hafta o da bebiş olsunda ne demek.
iyiki söyledin bi ara bursada yaptırmaya karar vermiştim. pembe mavi diolar jimer çok araştırdım bursayı.
yaş 30 yazın:)
5 senedir evliyim 3 senedir bebiş istiyoruzz ekle beni başak
ewet caydırıcı bi cezaaaaayani ama eşine iyi ders olmuştur bir daha asla unutmaz
selam kızlarrrr
noluyonuz,kim kimin kafasını klozete sokuyo,kum kume kırıldı,bi deyin hele
selam kızlarrrr
noluyonuz,kim kimin kafasını klozete sokuyo,kum kume kırıldı,bi deyin hele
ewet caydırıcı bi cezaaaaa
papatya arkadaşının kafasını sokuyo klozete
laf sokuyomuş durmadan bebekle ilgili kısaca böleeee
a.s canım hoşgeldin papatya haddini bilmez bi arkadaşının kafasını klozete sokuyor aklı başına gelir belki
çok iyi oldu bunları yazdığın araştıralım bizde bizim geçen seneki aşılama nerdeyse 2500e mal oldu çünkü tüp diye başlanmıştı erken çatlamayla aşılamaya dönülmüştü
peki rahim filmi nekadar önce çekilmiş olacak benim 3 sene olacak çektireli
elime düşecek o. gerçekten haşlayınca rahatlıycam onu ve benzerlerini:103::103::103::103::103:anlatmam mı büyyyük bi keyifle anlatırım inşallaaah kızlar:82:
Benim yerimede soksun o zaman,sinir oluyorum öylelerine
kendi becerileri sanıyolar hamile kalmayı
heheh merakla bekliyo olucamHa şööylee kendine gel bi rahatlaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?