bence ksel in kocası bi çuval test getirdi.
ksel şimdik tek tek onları yapıyor
işi zor kselin ..
annem yarınısınıda bana yolla yardım ediyim sana birazınıda ben yapıym
işi zor kselin ..
haa doğru ya sen 3 veya 5 iş birden yapmayı beceriyodun
Oooh maaşallah bensiz toplanmışsınız yinee ne kaynatıyonuz bakem varmı değişik haberler bendede var bi haber son umudumda kana bulandı ne yazıkkii..size haber vereyim diye geldim
çok tşk. ederim kızlar öğrendim:)ben simdi cıkıyorm daha sonra sohbetlerınıze katılmayı cok ısterım ii geceler!
cnm ya kıyamam tatlım üzülme bebişim daha çok genciz yavvvvvvOooh maaşallah bensiz toplanmışsınız yinee ne kaynatıyonuz bakem varmı değişik haberler bendede var bi haber son umudumda kana bulandı ne yazıkkii..size haber vereyim diye geldim
banada birazını yollasın bende yardım edeyim derdim amaa artıkın gerek kalmadı ne yazıkkii buda gol diil ceza yidik gene yidik kırmızı kartı yaayaz annem 8 şubatta kırmızı kart yidim ve bi süreliğine oyun dışı oldum emme sevgililer gününe deplasmana çıkmış olurum en azından ozaman tekrar gole gidicek paslara başlarım
hürremşi izliyosara canım hiç sesin çıkmıyor ne yapıyorsun
cnm ya kıyamam tatlım üzülme bebişim daha çok genciz yavvvvvv
hürremşi izliyo
bende kaçıyom hanımlar öyle canım tabi acelem yok benim daha yolun başındayım hayırlısı olsun herşeyin çok öpüyorum sizi kızlar ben kaçtım kocişin yanına gidem beni uyut didiydi giderken
bu test aynı benim testim gibi yaaaaaaaaaaaaaahamilesin şeker gözün aydıııııııınnnnnnn
inşallah kuzum arkamızdan siz gelin hemen
hoşgeldin canım sen bu topiğe takılgör bak sende hamiş kalırsın burası bi başkaaaaa
amnnnn cnm sıkılıyo yaa bu akşma pek sohbet yok.
ksel nere gitmiş habersiz ce hain karı
nazo ve sara hürremi izliyortirbiyesizler.
işi zor kselin ..
tamam seni affettim yeni hamiş olduğun içincanım habersiz gitmek zorunda kaldım arkadaşlar geldi.aniden çıkmak zorunda kaldım. ben hain deilim ama. kuzummm kızma sen
evet tatlım biliyorum en çokta ben iyi geldim.koca zoruyla testlerin hepsici yapıldı canım. gitmiş birsürü değişik marka almış.hepside çift çizgi çıktı.hamilemiyimdir gızzzzz.siz beni burda mutlu ettiniz yaaa benim kafa bu ay çok rahattı. siz bana ii geldiniz canlarımmm
tamam seni affettim yeni hamiş olduğun için
evet tatlım biliyorum en çokta ben iyi geldim.
mutlu ettim neşeyle yumurtlattım seni
o zaman bu ayda ben seni mutlu edip neşeyle yumurtlatırım canımm.. yaa inşallah kandada çıkar kaç tane test yaptım hala inanasım gelmiyo yaaa
ksel hamilemisin geçmişe gidemedim çook akmış.günün geçtimi:?
inşallah öyleyimdir canım 6 değişik marka test yaptım hepsi çift çıktı. bide yumurtlama testi yaptım oda kopkoyu 2 çizgi çıktı canım. günüm geçmedi 8-10 şubat aralığında olmam lazımdı.ama test yapasım geldi yaptım ve şokkk oldummm. yarında kan testi yaptırıcam
inşallah bakalım kselcim bi performansta senden bekliyorumo zaman bu ayda ben seni mutlu edip neşeyle yumurtlatırım canımm.. yaa inşallah kandada çıkar kaç tane test yaptım hala inanasım gelmiyo yaaa
inşallah bakalım kselcim bi performansta senden bekliyorum
papatya kuzum hoş geldin nasılsı
canım MAAAŞALLAHşimdiden tebrik ederim. bence hamilesin o testlerde çift çizgiyi görmek ne zordur ki görmüşsün
sağol cnm benm.ben senin hamile olduğunu duymadan içim rahat etmeyecek benim zatenn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?