Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bence ksel in kocası bi çuval test getirdi.
ksel şimdik tek tek onları yapıyor

işi zor kselin ..

annem yarınısınıda bana yolla yardım ediyim sana birazınıda ben yapıym

banada birazını yollasın bende yardım edeyim derdim amaa artıkın gerek kalmadı ne yazıkkii buda gol diil ceza yidik gene yidik kırmızı kartı yaa yaz annem 8 şubatta kırmızı kart yidim ve bi süreliğine oyun dışı oldum emme sevgililer gününe deplasmana çıkmış olurum en azından ozaman tekrar gole gidicek paslara başlarım

işi zor kselin ..

kızın hayallerini suyamı düşürecen

haa doğru ya sen 3 veya 5 iş birden yapmayı beceriyodun

evet tek bişey sıkıyor beni bikaç işle uğraşmam lazım

Oooh maaşallah bensiz toplanmışsınız yinee ne kaynatıyonuz bakem varmı değişik haberler bendede var bi haber son umudumda kana bulandı ne yazıkkii.. size haber vereyim diye geldim

olsun canım ne diyoruz önümüzdeki maçlara bakıyoruz

çok tşk. ederim kızlar öğrendim:)ben simdi cıkıyorm daha sonra sohbetlerınıze katılmayı cok ısterım ii geceler!

iyi geceler canım bekleriz

Oooh maaşallah bensiz toplanmışsınız yinee ne kaynatıyonuz bakem varmı değişik haberler bendede var bi haber son umudumda kana bulandı ne yazıkkii.. size haber vereyim diye geldim
cnm ya kıyamam tatlım üzülme bebişim daha çok genciz yavvvvvv

sara canım hiç sesin çıkmıyor ne yapıyorsun
hürremşi izliyo

cnm ya kıyamam tatlım üzülme bebişim daha çok genciz yavvvvvv

hürremşi izliyo

bende kaçıyom hanımlar öyle canım tabi acelem yok benim daha yolun başındayım hayırlısı olsun herşeyin çok öpüyorum sizi kızlar ben kaçtım kocişin yanına gidem beni uyut didiydi giderken

canım inşallah öyleyimdir diyorum ama kociş çeşit çeşit test almış hepsinde çıktı. yarın kan testtine gidicem bakalım

amnnnn cnm sıkılıyo yaa bu akşma pek sohbet yok.
ksel nere gitmiş habersiz ce hain karı
nazo ve sara hürremi izliyor tirbiyesizler.

canım habersiz gitmek zorunda kaldım arkadaşlar geldi.aniden çıkmak zorunda kaldım. ben hain deilim ama. kuzummm kızma sen

işi zor kselin ..

koca zoruyla testlerin hepsici yapıldı canım. gitmiş birsürü değişik marka almış.hepside çift çizgi çıktı.hamilemiyimdir gızzzzz.siz beni burda mutlu ettiniz yaaa benim kafa bu ay çok rahattı. siz bana ii geldiniz canlarımmm

canım habersiz gitmek zorunda kaldım arkadaşlar geldi.aniden çıkmak zorunda kaldım. ben hain deilim ama. kuzummm kızma sen
tamam seni affettim yeni hamiş olduğun için
evet tatlım biliyorum en çokta ben iyi geldim.
mutlu ettim neşeyle yumurtlattım seni

tamam seni affettim yeni hamiş olduğun için

evet tatlım biliyorum en çokta ben iyi geldim.
mutlu ettim neşeyle yumurtlattım seni

o zaman bu ayda ben seni mutlu edip neşeyle yumurtlatırım canımm.. yaa inşallah kandada çıkar kaç tane test yaptım hala inanasım gelmiyo yaaa

ksel hamilemisin geçmişe gidemedim çook akmış. günün geçtimi:?

inşallah öyleyimdir canım 6 değişik marka test yaptım hepsi çift çıktı. bide yumurtlama testi yaptım oda kopkoyu 2 çizgi çıktı canım. günüm geçmedi 8-10 şubat aralığında olmam lazımdı.ama test yapasım geldi yaptım ve şokkk oldummm. yarında kan testi yaptırıcam

canım sonuç malum ama sen yine de bildir MAAAŞALLAHHHHHH tekrar. çok öpüorummmmm

o zaman bu ayda ben seni mutlu edip neşeyle yumurtlatırım canımm.. yaa inşallah kandada çıkar kaç tane test yaptım hala inanasım gelmiyo yaaa
inşallah bakalım kselcim bi performansta senden bekliyorum

papatya kuzum hoş geldin nasılsı

canım MAAAŞALLAH şimdiden tebrik ederim. bence hamilesin o testlerde çift çizgiyi görmek ne zordur ki görmüşsün

saol canım. o çift çizgiyi görmek için 9 aydır bekliyorum ben. çok şükür gördüm. ama kan testinide yaptırayımda içim rahat etsin.yüce rabbim herkesin gönlüne göre versin

ben senin hamile olduğunu duymadan içim rahat etmeyecek benim zatenn.
sağol cnm benm.

hatun saat kaç oldu kuzum yatsana kıyamam sanan uykusuz kalma hadi mercimekinde uyusunda büyüsün

kocan yatıyomu erkenden.

haa bu arada beebkin ikiz olursa birini bana verirmisin he hacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…