slm ben kadınlar klubune yenı uye oldum bayanlar bende sizler gibi bebiş istiyorum ama olmuyo
inşallah devamı gelir bakalımşu bikaç senedir çıkıyor özellikle bebek gördüğümde illaki bi hamile haberi alırım
gel annem yaptırak sana bebekslm ben kadınlar klubune yenı uye oldum bayanlar bende sizler gibi bebiş istiyorum ama olmuyo
tşk.ederim hoşbulduk 2.5 senelık evlıyımm adet duzensızlıgım var 3ay once doktora gıttım ve duphaston verdı.3. ayım bu ay 3 aydır kullanıyorum ama hala bebiş yok
buarada 8 aydır ugrasıyoruz:)
2009un hangi ayında evlendin cnmtşk.ederim hoşbulduk 2.5 senelık evlıyımm adet duzensızlıgım var 3ay once doktora gıttım ve duphaston verdı.3. ayım bu ay 3 aydır kullanıyorum ama hala bebiş yok
bu test aynı benim testim gibi yaaaaaaaaaaaaaa
inşallah kuzum arkamızdan siz gelin hemencnnnmmmmmmmm çok sevnmdm bi tanem yaaaaaaaaaaaaaaa.
darısı diğer başaklaraaaaaa
slm ben kadınlar klubune yenı uye oldum bayanlar bende sizler gibi bebiş istiyorum ama olmuyo
tatlım en kolayı profilinde yazdığın cevaplara gir direk burası çıkar. daha sonra konuya abone olmayı öğrenirsn8 kasım cnm :) kızlar ben bu formu çözemedim çıkarsam buradan nasıl aynı konuyu bulucam:))))))
8 kasım cnm :) kızlar ben bu formu çözemedim çıkarsam buradan nasıl aynı konuyu bulucam:))))))
nazo ben hep abone olduklarıma kontrol panelinde bakıyordum değişik değişik yolllar varüstte yararlı linkler yazıyor orayı tıkla aboneliklerim çıkıyor orayada tıkla oradan bulabilirsin
amnnnn cnm sıkılıyo yaa bu akşma pek sohbet yok.
ksel nere gitmiş habersiz ce hain karı
nazo ve sara hürremi izliyortirbiyesizler.
evet ama bi gözümde burda niye canın sıkılıyo bakalım
nazo ben hep abone olduklarıma kontrol panelinde bakıyordum değişik değişik yolllar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?