sağol cnm benm.
hatun saat kaç oldu kuzum yatsana kıyamam sanan uykusuz kalma hadi mercimekinde uyusunda büyüsün
kocan yatıyomu erkenden.
haa bu arada beebkin ikiz olursa birini bana verirmisin he hacı
hoşbuldum başks cım gece kuşu oldum uykular haram oldu bana bu gün daha iyiyim demek isterdim ama doktor moralimiz bozdu dün beni keyiflendirdiniz doktor sabah canımı sıktı ben yine akşama kadar salya sümükinşallah bakalım kselcim bi performansta senden bekliyorum
papatya kuzum hoş geldin nasılsı
canım hakkaten uyu hadi sen yat artık Allah rahatlık versin. mrk etme günün gelmeden gördün çift çizgiyi değerin ii çıkacak ALLAHın izniylesaol canım. o çift çizgiyi görmek için 9 aydır bekliyorum ben. çok şükür gördüm. ama kan testinide yaptırayımda içim rahat etsin.yüce rabbim herkesin gönlüne göre versin
vaaayyyyyyy ver miyosun yaniiiiii bebişini .uyku girmez ki benim gözüme kocişte uyanık soruyo bana kim ne yazmış diye deli benim kocam yaaaa. seninde olcak çok kısa zamanda bebişin ben buna inanıyorum. sende inan.
ben o doktorun saçını başını yolarımhoşbuldum başks cım gece kuşu oldum uykular haram oldu bana bu gün daha iyiyim demek isterdim ama doktor moralimiz bozdu dün beni keyiflendirdiniz doktor sabah canımı sıktı ben yine akşama kadar salya sümük
canım hakkaten uyu hadi sen yat artık Allah rahatlık versin. mrk etme günün gelmeden gördün çift çizgiyi değerin ii çıkacak ALLAHın izniyle
vaaayyyyyyy ver miyosun yaniiiiii bebişini .
iki tane olsa birini paylaşıver ne olur sanki.
ne bencil hatunsun. paylaşımcı ol azcık.bak iki tane biri sussa biri ağlar.
ben o doktorun saçını başını yolarım
o daha benm kim olduğumu bilmiyo
bir daha moralini bozarsa seni başaka söölerim de
üzülme kuzucum geçicek hepsi. sen devamlı takıl bize bak kseli nasıl neşeyle hamile bıraktık seni de halledicez sıkma sen tatlı canını.
çok tatlısın sen
bu arada bişşii düşündümde sennle paylaşmak istedim.
avatar kullamayı sevmiyormusun bilmiyorum ama avatar olarak b, papatya kullansan çok renk verirdi .
bi an düşündüm de
tamam bu konuyu yarın konuşurukben yatıyorum kuzucum iyi geceler tatlı rüyalar canım. (vermem kızım insan bebişini kimseyle paylaşamazki bak ben seninde olsun diye dua edeyim olmaz mı)
canım adamın da suçu yok aslında. gerçeklere ulaşmaya çalışıo ama benim de canım sıkıldı işte. bugün düşük nedenleri ne olabilir diye hematolog full kan taraması çeşitli testler istedi ne biliim tiroid gibi falan. ben de hocam sonuç temiz çıkarsa başka neden olur dedim genetikte temiz bnlarda değilse damar tıkanıklıkları yapıo düşük dedi. gebeliğin 5. ayındada olsa düşük olur dedi ben başladım ağlamaya. adam evham yapmayın diyo ama ben daha 8 ay önce kalbimden sıkıntı yaşadım anjiyo dediler gebelik düşünüorum diye gebelik sonrasına ertelendi. ben hamiş kalsamda düşürücem sağlıklı gebeliğim olmuycak diye sinirlerim bozuldu anlıycan. rabbim büyük yılmadan çabalamaya çalışıcam ama bugün artık döküldüm hüngür hüngür. bu kalp sıkıntımda cadı kaynanamın bebeğim olmadı diye beni bunaltması sonucu olmuştu.ben o doktorun saçını başını yolarım
o daha benm kim olduğumu bilmiyo
bir daha moralini bozarsa seni başaka söölerim de
üzülme kuzucum geçicek hepsi. sen devamlı takıl bize bak kseli nasıl neşeyle hamile bıraktık seni de halledicez sıkma sen tatlı canını.
çok tatlısın sen
bu arada bişşii düşündümde sennle paylaşmak istedim.
avatar kullamayı sevmiyormusun bilmiyorum ama avatar olarak b, papatya kullansan çok renk verirdi .
bi an düşündüm de
papoşum cnm sana da hayırlı geceler hayatım bende yatıyım seni seviyom
günaydın sabah şekerleriiiiiiiiiiiii
günaydınlarrr kısçelerrrrrrrrrrrrrr nassınız bakalım bugün iyimisiniz gününüz çooooooooooooooook güzel geçsin inşallahhürrem sultanınızdan kucak dolusu sevgiler
canım adamın da suçu yok aslında. gerçeklere ulaşmaya çalışıo ama benim de canım sıkıldı işte. bugün düşük nedenleri ne olabilir diye hematolog full kan taraması çeşitli testler istedi ne biliim tiroid gibi falan. ben de hocam sonuç temiz çıkarsa başka neden olur dedim genetikte temiz bnlarda değilse damar tıkanıklıkları yapıo düşük dedi. gebeliğin 5. ayındada olsa düşük olur dedi ben başladım ağlamaya. adam evham yapmayın diyo ama ben daha 8 ay önce kalbimden sıkıntı yaşadım anjiyo dediler gebelik düşünüorum diye gebelik sonrasına ertelendi. ben hamiş kalsamda düşürücem sağlıklı gebeliğim olmuycak diye sinirlerim bozuldu anlıycan. rabbim büyük yılmadan çabalamaya çalışıcam ama bugün artık döküldüm hüngür hüngür. bu kalp sıkıntımda cadı kaynanamın bebeğim olmadı diye beni bunaltması sonucu olmuştu.
günaydın hürremm sultanım nasılsın ben dün dişime dolgu yaptım bi tane 3 -4 tane daha varmış ooooof oooooof sonrada yirmilikleri çekecem
geçmiş olsun canım yaa diş dktrunu hiç sevmem bana hep soğuk gelir ama mecburuz gitmeye dimi allah yardım etsin çok zor :
bende sevmiyom ama ne yapacan mecbur
doğru sölüon cnm ne yapıcan sağlık açısından diyelim bende birazdan çıkıcam anneme gidicem perdelerini ütülücem ,temizlik falan işte yapıcam yarın günü vardaaa
günaydınlarrr kısçelerrrrrrrrrrrrrr nassınız bakalım bugün iyimisiniz gününüz çooooooooooooooook güzel geçsin inşallahhürrem sultanınızdan kucak dolusu sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?