al kocişinden arada bebeğimnasıl rahat hissedeceksen öyle yap tatlım bencede inşallah güzel haberlerini alacaz seninde
nikolayım gittim şekerim minicik kesemi gördüm dr sık sık görüşelim dedi haftaya tekrar gidecem kese büyümüşmü diiye sonra da Allah kısmet ederse kalp atışlarını duymak için gidecem öyle işte... progestan verdi düşük önleyici sanırsam alttan kullan dedi bakalım canım hayırlısı. sen nasıl oldun canım bebişimiz nasıl?
ben sana dün demiştimmmm aynı benim testim gibi diyee hayırlı olsun tatlım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah kısss beraber doğurcaz inşallahhhhh
inşallah yeşilimmmm...nasılsın tatlımmm...kselde hamileee çok sevindim yaaa...darısı bütün olmayanlara isteyenlere olsunn...aminnnnnnn
günaydın kızlar kan testi yaptırdım pugün 198.18 POZ yazıyo yani şimcik ben hamilemiyim
bu arada ksel hayırlı uğurlu olsun umarım sorunsuz bi hamilelik geçirirsin. ALLAH olmayan diğer arkadaşlarımıza versin.
heyyyy nolmuş yafffff
gene biri hamişmiymiş
maşallah maşallah çoğalıyoz ha günden güne inşallah
darısı diğer arkadaşlara
kselcim rabbim sağlıklı bi şekilde hamileliğinin devam etmesini nasib etsin canım,çok sevindim
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
nazemir,
yesil33+,
kardelen5233,
mood,
sara_28+
selam kızlar nasılsınız bakalım
canım bu topic kurulduğunda ben hamiştim ama faydası olmuş mudur dersincanım çok tebrik ederim ALLAH kavuştursun hayırlısıyla sağlıkla inşallah
ve41keremaşallah
amin...
amin canım sen ayağını sürüdün gerisi geliyor ALLAH ın izniyle
nazemir,
yesil33+,
kardelen5233,
mood,
sara_28+
seraaaaaaaaaay avatarındaki bebeğe bayıldım öyle bi bebeğin olur inşallah
iyiyim canım belim ağrıyo biraz işte yatıyom bol bol işte
sen nasılsın serayımmmamin canım darısı sizlere olsun
nazemir,
yesil33+,
kardelen5233,
mood,
sara_28+
iyiyim canım sen nasılsın
nazemir,
yesil33+,
kardelen5233,
mood,
sara_28+
canım bu topic kurulduğunda ben hamiştim ama faydası olmuş mudur dersin
selam canım
netten alışveriş yapmaya çalışıyom,kabul etmiyo nidense
benim az belimağrıyor ama iyiyim nazoşum sen nasılsın?
slm cnmmm kara kış geldi yine oturuyorum öle hamişlerde çoğaldııı bende test aldımm ama yapmadım kararsızımmm ya pufffff
kselcimmmm gözün aydınnnn
yeşilcimmmmmm seninde cnm gözün aydınnn gülümmmmm
tüm haişlerin allah tamamına erdirsinnnn
geçmiş olsun tatlım üzülme canım yaaa kıyamam ben sanaaaminn canım...geçmiş olsunnn...iyi bak kendine cici anneiyi sayılır başım çok ağrıo..işyerinde sıkıldım bide sabah sabah azar işittim salağın biri dediğim şeyi kıçıyla dinlemiş bana öle dedi aysun dio..bende idda ediom demedim die...azar yedik sabah sabah...kayınannem aradı sabah...salı günü oraya gitcektik adet olunca kötü oldum gitmeyelim dedim eşime...dün gittin karnım ağrıodu eşimde halısaha maçına gitcekti beni eve götür dedim...sabah aradı canınmı sıkkındı senin dün die...zor konuştum 7 sinde geldiler dedim...anladı örnekler verdi üzülme dedi...üzülürsen bidaha döverim seni bu sefer dedi...öle iştee..amannnnn ağladım bugün anlıcann...dolmuşum bayağ...
olmuştur tabi sen bizim nazar boncuğumuzsun
ben hiç netten alışveriş yapmadım orda göründüğü gibi çıkıyormu ürünler
ağrıyacak canım bunlar hamileliğin cilveleri sende sonuna kadar tadını çıkar heleki kocaya karşı nazını
benim az belimağrıyor ama iyiyim nazoşum sen nasılsın?
aminnnnnnnnnn saracımmmm hepimiz öle bi bebişi olsun inşallaaahhhhhh...nasılsınn?
aminn canım...geçmiş olsunnn...iyi bak kendine cici anneiyi sayılır başım çok ağrıo..işyerinde sıkıldım bide sabah sabah azar işittim salağın biri dediğim şeyi kıçıyla dinlemiş bana öle dedi aysun dio..bende idda ediom demedim die...azar yedik sabah sabah...kayınannem aradı sabah...salı günü oraya gitcektik adet olunca kötü oldum gitmeyelim dedim eşime...dün gittin karnım ağrıodu eşimde halısaha maçına gitcekti beni eve götür dedim...sabah aradı canınmı sıkkındı senin dün die...zor konuştum 7 sinde geldiler dedim...anladı örnekler verdi üzülme dedi...üzülürsen bidaha döverim seni bu sefer dedi...öle iştee..amannnnn ağladım bugün anlıcann...dolmuşum bayağ...
geçmiş olsun tatlım üzülme canım yaaa kıyamam ben sanaa
boşver pis nolacak bidaha kıçınla dinleme beni deseydinnn
bak kayınannende seni seviyor demekki moral vermeye çalışmış yazıkkk
neyse en azından ağlayıp içindekini atmışsındır yoksa daha çok başın ağrırdı ama yeter daha fazla ağlamak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?