Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inşallah yeşilimmmm...nasılsın tatlımmm...kselde hamileee çok sevindim yaaa...darısı bütün olmayanlara isteyenlere olsunn...aminnnnnnn

seraaaaaaaaaay avatarındaki bebeğe bayıldım öyle bi bebeğin olur inşallah

inşallah yeşilimmmm...nasılsın tatlımmm...kselde hamileee çok sevindim yaaa...darısı bütün olmayanlara isteyenlere olsunn...aminnnnnnn

iyiyim canım belim ağrıyo biraz işte yatıyom bol bol işte
sen nasılsın serayımmm amin canım darısı sizlere olsun

günaydın kızlar kan testi yaptırdım pugün 198.18 POZ yazıyo yani şimcik ben hamilemiyim

canım çok tebrik ederim ALLAH kavuştursun hayırlısıyla sağlıkla inşallah
ve41keremaşallah

bu arada ksel hayırlı uğurlu olsun umarım sorunsuz bi hamilelik geçirirsin. ALLAH olmayan diğer arkadaşlarımıza versin.

amin...

amin canım sen ayağını sürüdün gerisi geliyor ALLAH ın izniyle

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

nazemir,
yesil33+,
kardelen5233,
mood,
sara_28+

selam kızlar nasılsınız bakalım

canım çok tebrik ederim ALLAH kavuştursun hayırlısıyla sağlıkla inşallah
ve41keremaşallah

amin...

amin canım sen ayağını sürüdün gerisi geliyor ALLAH ın izniyle
canım bu topic kurulduğunda ben hamiştim ama faydası olmuş mudur dersin

nazemir,
yesil33+,
kardelen5233,
mood,
sara_28+

selam canım
netten alışveriş yapmaya çalışıyom,kabul etmiyo nidense

aminnnnnnnnnn saracımmmm hepimiz öle bi bebişi olsun inşallaaahhhhhh...nasılsınn?

iyiyim canım belim ağrıyo biraz işte yatıyom bol bol işte
sen nasılsın serayımmm amin canım darısı sizlere olsun

aminn canım...geçmiş olsunnn...iyi bak kendine cici anne iyi sayılır başım çok ağrıo..işyerinde sıkıldım bide sabah sabah azar işittim salağın biri dediğim şeyi kıçıyla dinlemiş bana öle dedi aysun dio..bende idda ediom demedim die...azar yedik sabah sabah...kayınannem aradı sabah...salı günü oraya gitcektik adet olunca kötü oldum gitmeyelim dedim eşime...dün gittin karnım ağrıodu eşimde halısaha maçına gitcekti beni eve götür dedim...sabah aradı canınmı sıkkındı senin dün die...zor konuştum 7 sinde geldiler dedim...anladı örnekler verdi üzülme dedi...üzülürsen bidaha döverim seni bu sefer dedi...öle iştee..amannnnn ağladım bugün anlıcann...dolmuşum bayağ...

nazemir,
yesil33+,
kardelen5233,
mood,
sara_28+

slm cnmmm kara kış geldi yine oturuyorum öle hamişlerde çoğaldııı bende test aldımm ama yapmadım kararsızımmm ya pufffff

kselcimmmm gözün aydınnnn
yeşilcimmmmmm seninde cnm gözün aydınnn gülümmmmm
tüm haişlerin allah tamamına erdirsinnnn

canım bu topic kurulduğunda ben hamiştim ama faydası olmuş mudur dersin

selam canım
netten alışveriş yapmaya çalışıyom,kabul etmiyo nidense

olmuştur tabi sen bizim nazar boncuğumuzsun
ben hiç netten alışveriş yapmadım orda göründüğü gibi çıkıyormu ürünler

benim az belimağrıyor ama iyiyim nazoşum sen nasılsın?

ağrıyacak canım bunlar hamileliğin cilveleri sende sonuna kadar tadını çıkar heleki kocaya karşı nazını

senin batın ne zamandı

geçmiş olsun tatlım üzülme canım yaaa kıyamam ben sanaa
boşver pis nolacak bidaha kıçınla dinleme beni deseydinnn
bak kayınannende seni seviyor demekki moral vermeye çalışmış yazıkkk
neyse en azından ağlayıp içindekini atmışsındır yoksa daha çok başın ağrırdı ama yeter daha fazla ağlamak yok

slm nazcımmmm...nasılsınnn...ben yaptım geçende unnadodan görümcemin bebişine bişiler aldım...bugün eline geçmiş...çok hoşuna gitmiş internette gördüğümüz gibiydi dio..bazen site yoğun olunca hata verebilio kardelencimm...

ya bende hamiş olmak istiyorum çalışıyorum ama olmuyo hamiş olanlara hayran hayran bakıyorum bazen gözlerim doluyo
herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsin isteyenlre.size çok özendim. =(

ağlama kuzummmm ağlama benide ağlatıcaksın bakk
hem negüsel kayınwalidenle aran iyi sanırım bana öle annelik yapmıyo kayınwalidemm bende çok özeniyorum gelinini kızı gibi görenleriiibenimki hep bi kaçağımı arıyo bi hatamı arayo hiç öle arayıp sormaz beni nasılsın iyimisin diye hiçççç hastalandım yinede aramadı nasılsın kızım die o bitek oğlunu arar dedikodu yapmak için ahhhh ahhhhh ne kayınwalideler warrrr .......maşallahhhh size allah bozmasın gülümmmmm

yok bundan sonra telefon görüşmesi yok maille haberleşecez...kayıtlı olacak herşey..evet çok sevio beniii...dün gittiğimde içeri girmeden önce kahkaları geliodu girdim eşim dediki ben geldiğimde öle oturuolardı suratları kırk karış sen geldin güller açtı yüzlerinde dedi...kayınannemde gelinim geldi güller açtı evimizde dedi çok seviolar beni...canlarım benimmm....ağlamıom sustum demin artık...saol cnmmm iyiki varsınızzz yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…