Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

eee bebiş yoksa neden benim öle baş dönmelerim oldu peki yawww çünkü normal bi baş dönmesi değildi resmen beynim sartıntı yaşıyordu alla allaaaa aklım takıldı şimdii :44::44::44:

84 ü bilmiyorum yeşilcim
çin takvimi yaz google teyzeye,orda çin yaşı hesaplama çıkar üstte,orayı tıkla,ordan hesapla canım

modcummmmm daha görmedin kırmızılarıııı....hemen nie efkara başlıonnn...2 günün yokmu senin daha?geçsin bakalım öle yap bidaha test...
yok gülüm yok gördüm tek çizgiyi oturdum aşşaa 2 gün sonrada kırmızıları görürüm olur biterrr .......

bende bu ay hesaplamadım cnm biliyosun ya konuşmuştuk ondan sonra hiç hesap kitap kapmadım eskisi gibi aslında her şerde wardır bi hayırr

ama senin başdönmen oluyodu demi...kırmızıyı görsende onun için bi doktora git emi...bişi olmaz kuzucum bende aynen öle yapcam kür yok yumurtlama takibi yok ne zaman istersem ozaman yapcam...verecek olan allah ım nasılsa...ne yaparsak yapalımm..

Son düzenleme:
kızlar yaptım testi sonuç aydı koskoca bi tek çizgii yani kırmızıları görücem yinee
wardır bundada bi hayır elbettttt
hayırlısı olsun tatlım hen daha adet olmadın bekle bakalım
bencede yumurtlamayı falan tutmayın ben bu ay tutmadım oldu bak birde hemen adet bitimine halvetlenin benden tavsiye
84 ü bilmiyorum yeşilcim
çin takvimi yaz google teyzeye,orda çin yaşı hesaplama çıkar üstte,orayı tıkla,ordan hesapla canım

sağol tatlım öyle yaparım bi bakalım

zaten biz adete birkaç gün kala bırakıyoruz halveti hamilelik olmuşsa zarar gelmesin diye öyle duymuştum sonrada 6 günde adet sürüyor zaten haliyle isteyerek oluyor çocuk falan düşünmeden

zaten biz adete birkaç gün kala bırakıyoruz halveti hamilelik olmuşsa zarar gelmesin diye öyle duymuştum sonrada 6 günde adet sürüyor zaten haliyle isteyerek oluyor çocuk falan düşünmeden

evet bencede hem bebek oluşursa süpermenler zarar veriyomuş bebişe
olsun olsun hemen bebişiniz olsunnnnn

nazeminamin canım elbet bir gün bizimde olur ümidini kaybetme)

tedavi görüyorüm ama olmuyor evde tek kalmaktan bıktım yeni üye oldum bu siteye beniim gibi derdi olanları gördüm samimiyet hisssettim
o yüzden yazdm hepimizin bebişi olur inşallah:)
cevap yazdığin içiçn saol

Son düzenleme:

gel canım herzaman bekleriz bende aynı sürekli evdeyim ama kk ye takıldığımdan beri hiç canım sıkılmıyor ve insan kendi durumundaki insanlarla daha çok şey paylaşabiliyor tek olmadığını biliyorsun...kaç senelik evlisin ne zamandır çocuk istiyorsun

rica ederim başakcımmm...kız nekadar çok çene yapıonuz yaaa okuyamadım bugün fazlaaa...ama çok sevindim bi hamiş daha varmışşş hadi darısı bizleree..kovalasınlar napim onlar kovalamasa ben çıkcam zaten az kaldııı ....

şu bikaç senedir çıkıyor özellikle bebek gördüğümde illaki bi hamile haberi alırım

ayyy gelecek ayda gör nazcımmm daha fazla gör herkes hamiş olsun inşallahhhhh öptüm hepiniziiiii....az kaynatın okuması zor oluo...yada bana özet geçin özelden msj atınnn...mesela papatyac a kim öle demiş çok merak ediommm...çokmu yakını acaba..hala aklımda yaa aklıma geldikçe sinirlerim bozuluo...dövcem wallaa

evlerine sürekli gelip giden bi arkadaşı söylemiş ne kadar arkadaş denirse öylesine tamam canım biz sana özet geçeriz son dakika olaylarını
ve ben sürekli rüya görürüm ama ne zaman bebek rüyası görsem gerçekten hamile haberi aldım geneldede rüyalarım çıkar hele bir tane rüyam var yıllar geçti unutamam

ayyyy anlatsanaaaaaa çabuk ama 6 da çıkıommmm arkadaşımı görüşüomu halaaa...banada hastaneden çıktığım gün kayınbabam taze antepfıstığı getirmişti bilio çok severimm..hamileykende alırdı hep...biri dediki onu yerken gördüğün göreceğin bu hamilelikten sonra...ne dicemi şaşmıştımm...babam hamile olmasamda alırki dedim...ama eşimin bayağ içine batmış sonra anlatmıştı...

evet okumuştum senin antep fıstık hikayeni densiz de gitsin bende çok severim antep fıstığını hatta sen o olayı yazdığında eşim bir akşam öncesi getirmişti banada sürekli alır seni kıskandığından söylemiştir o lafı
yarın anlatırım zaten çıkıcan şimdi

artık neyden sölediyseee...kendine kalmışşş düşünmeden konuşuolar işte halbuki çok severim onu oda beni sever ama patavatsızlığına geldi sanırımm...tmmm canım unutma ama gündüz burdayım zaten anlatırsınnn şimdiden ii akşamlarrrr...öptümm...herkese benden selammmmmmmm

tamam canım yarına anlatırım
hadi görüşürüz çok öpüyorum bende

nasılsınız kızlar ben hala gribimm

kızlar hepinize çok teşekkür ederim. ilk defa sayenizde bu kadar rahat 1 ay geçirdim.allah sizinde gönlünüze göre versin. dualarım hep sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…