Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende bakıyorum hep ama nasıl gelir diyede düşünüyorum

ya bende hamiş olmak istiyorum çalışıyorum ama olmuyo hamiş olanlara hayran hayran bakıyorum bazen gözlerim doluyo
herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsin isteyenlre.size çok özendim. =(

amin canım elbet bir gün bizimde olur ümidini kaybetme hiç

ne kadar şanslısın kıymetini bil

çok saol canım benimmm...walla allah razı olsun her kötü anımdada iyi anımdada yanımda oldu...oruçlu oruçlu hastanede kaldı benle hep nasıl öderim hakkını onun canım benim yaa...ne bu kıskançlık kaynanalardaki anlamıom...oğullarını kıskanıolar dicem ama benim kocam tek erkek...kıskansa o kıskanırdı...demekki klasik kaynana olmak hoşlarına gidio...halbuki ne güzel anlaşsalar kötümü olur ...oğluyla ömür geçiriosun...bırak karışma mutlu et...karı koca onlarda mutlu olsun demi ama...

sağol bebeğim darısı sana olsun inşallahhh
ağrıyacak canım bunlar hamileliğin cilveleri sende sonuna kadar tadını çıkar heleki kocaya karşı nazını
öyle zaten canım nazımı yapıyorum zaten dr da dedi şımartacaz dedi seni eşini yorma dedi şımart dedi
benim hala belim ağrıyo yeşilcim,hele döngü zamanlarımda hala korkuyorum,o derece yani
bazı kişilerde olabiliyomuş,endişelenme
hadi yaaa belim kasıklarım ara ara da ağrıyor işte.. inşallah canım bişey olmaz hahkkımızda hayırlısı olsun

maşallah canım size ne güzel ilişkiniz değerini bil bak herkesin eline geçmiyor böyleee
sende iyki varsın serayım seviyorum seniii

bende bakıyorum hep ama nasıl gelir diyede düşünüyorum

amin canım elbet bir gün bizimde olur ümidini kaybetme hiç

ne kadar şanslısın kıymetini bil

BEN ÇOK ALDIM KENDİME LİMANGODAN MARKAFONİDEN..KİRLİ SEPETİ VE BARDAK ALMIŞTIM ÇEYİZİME MARKAFONİDEN...SONRACIMA LİMANGODAN KAZAK HIRKA SPOR AYAKKABI FALAN ALDIM..BEBİŞ KIYAFETİDE UNNADODAN ALDIM HEPSİDE İİ ÇIKTI WALLA...KIYMETLERİNİ BİLİOM CANIMM ÇOK SAOL ALLAH HERKESE NASİP ETSİN ÖYLE AİLEYİ..

Son düzenleme:

saol yeşilimmmm...buarada çizelgende neden annen seni bekliyor yazıo annesinin kızımı olacak yoksaaa...aaa kız yazdım walla yeşil kızınmı olacak acep BENDE SENİ SEVİYORUMM KUZUCUMM

Son düzenleme:

oh iyi olmuş dr da eşinin yanında söylemesi ama naz yapıyorum derken bıktıracak kadar da olmasın dengeyi iyi sağla

saol yeşilimmmm...buarada çizelgende neden annen seni bekliyor yazıo annesinin kızımı olacak yoksaaa...aaa kız yazdım walla yeşil kızınmı olacak acep BENDE SENİ SEVİYORUMM KUZUCUMM

anne olucam ya Allah kısmet ederse inşallah ondan yazdım bebikim :)
kısmet canım çin takvimine baktım kız yazıyor ama işte kısmet

anne olucam ya allah kısmet ederse inşallah ondan yazdım bebikim :)
kısmet canım çin takvimine baktım Kız yazıyor ama işte kısmet

ay ayyy walla hiç kız erkek farketmez diodum hep ilk hamileliğimde...şimdi kızım olsun istiyom...sanki hamile kalırsamda kızım olacak gibi gelio...kısmet bakalımm

Kızlar şu çin takviminden anlayan varsa nolur yardım etsin bana . 2 gündür kafayı yicem. Ben 1978 Kasım doğumluyum. Yaş 34 görünüyo ama daha girmedim. Şimdi 33 yani ama bazı sitelerde normal yaşına 1 eklemek gerekiyomuş öle diyo. Bilen varsa bakıversin bi sevabına:))) Kız istiyorum. Hangi ayda hamile kalmam lazım?:18:

kızlar ben niye alışveriş yapamadığımı buldum sanırım
ay gülmeyin amaaaaaaaa
üye olmadan alışverişe kalkmışım sanırım
ben gülim ama siz gülmeyin

78 doğumlular iki yaş ekliyo benim bildiğim kadarıyla,yani 36 yaşa bakmalısın takvimde

senin batın ne zamandı
gülüm bata 2 gün kaldı geçen ay erken oldu ya 27.gününde geldi bende 27 günden hesaplıyorum işte bugün 25.gün yapsam mı acaba
hem olursa çıkıyo zaten bukadar belirtiye de warsa eğer çıkar zaten dimi ama ayy bilemedim yawww

ahh ahhh sorma cnm yaa hele geçen gün bi akrabasıyla arası açılmış onun dedikodusunu yapıyordu bende dedimki barışırsınız yazın unutulur boşwer takma dedim oda bana patlattı gözünü yanında eltimde oturuyordu aaa dedi sen benim paparamı yemedin dahaa inadımı bilmiyorsunnn bak eltin bilir beni o çok yedi paparamı diyi werdii ayyyy ağzımı açsaydım kesin kawga çıkıcaktı bide kandil günü yaniii sustum hep susuyorum ama bende bigün bi taşıcak görücek gününü gıcık sanki benimle bi derdi war içini kemiren bişey war resmen bende o yüzden hep mesafeliyim artık gıcıkkkkkk

amaa bu topiktekilerin hepsiniii çok sewiyorummmmmmm

ayyyy boşver kuzucummm eltin alışmış paparasını yemeye demekki...sen savun kendini aman yedirtme kendine laf...bende hepinizi çok seviyorummmmm

bence gününü bekle ne bileyim benim 6 gün geçtiği halde silik ikince çizgi çıkmıştı onun için günüm geçse bile hemen yapmıyorum ama günün gelsin yaparsın
kaynanada bildiğin klasik kaynana işte çok beklentin olmasın en azından fazla üzülmezsin

oh iyi olmuş dr da eşinin yanında söylemesi ama naz yapıyorum derken bıktıracak kadar da olmasın dengeyi iyi sağla
evet nazoşum çok iyi oldu
ay ayyy walla hiç kız erkek farketmez diodum hep ilk hamileliğimde...şimdi kızım olsun istiyom...sanki hamile kalırsamda kızım olacak gibi gelio...kısmet bakalımm
benimde gönlümden hep kız geçer ama farketmez olsunda dünyaya gelsinde erkek kız farketmiyor Allah gönlüne göre versin bebişimmm
78 doğumlular iki yaş ekliyo benim bildiğim kadarıyla,yani 36 yaşa bakmalısın takvimde
kıs 84 doğumlular nasıl bakıyor yanlış baktım öleysem ben

tatlım belirtilerin varmı? benimde 27 günde bi oluyodu

kızlar yaptım testi sonuç aydı koskoca bi tek çizgii yani kırmızıları görücem yinee
wardır bundada bi hayır elbettttt

kızlar yaptım testi sonuç aydı koskoca bi tek çizgii yani kırmızıları görücem yinee

modcummmmm daha görmedin kırmızılarıııı....hemen nie efkara başlıonnn...2 günün yokmu senin daha?geçsin bakalım öle yap bidaha test...

ne diyoruz önümüzdeki maçlara bakıyoruz üzülmek yok hatta ben artık yumurtlama günü falan hesaplamıyorum bu ay ne zaman istersek ozaman sanki hesaplayınca oluyormu zamanı gelince olacak boşuna kendimizi yıpratıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…