canım inşallah öyleyimdir diyorum ama kociş çeşit çeşit test almış hepsinde çıktı. yarın kan testtine gidicem bakalım
o kadar moralim bozuktu ki, bu başlığı görünce takıldım, okudukça umutlandım...daha önce tiroidim alında, geçen yıl çikolata kistim alındı, bir yıl korunduk ama şimdi diğer yumurtalığımda yeni bir kist oluşmuş..hamileliğe engel olacak mı bilmiyorum ama o kadar korkuyorum ki, ya olmazsa ne yaparım diyerek çocuk yapmaya çalışmadım bile...ne dersiniz umut var mı?
al kocişinden arada bebeğimnasıl rahat hissedeceksen öyle yap tatlım bencede inşallah güzel haberlerini alacaz seninde
nikolayım gittim şekerim minicik kesemi gördüm dr sık sık görüşelim dedi haftaya tekrar gidecem kese büyümüşmü diiye sonra da Allah kısmet ederse kalp atışlarını duymak için gidecem öyle işte... progestan verdi düşük önleyici sanırsam alttan kullan dedi bakalım canım hayırlısı. sen nasıl oldun canım bebişimiz nasıl?
ben sana dün demiştimmmm aynı benim testim gibi diyee hayırlı olsun tatlım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah kısss beraber doğurcaz inşallahhhhh
hala iyilişmedin mi hatuncum hayırdır ya neden uzun sürdü bu kadar yoksam doktora gitmedin minasılsınız kızlar ben hala gribimm
aaa kuzuuum sendemi hamilesiin ay yaa nekadar çok sevindiim tebrik ederim canım benim yaa :99:değmesin sizee bende bugün incir kürüne başladım bakalım hadi hayırlısı bu arada bu ay 16sında kociş muayeneye gidiyo bende ıspartaya 5gün 1hafta falan bende memleketime kaçıcam fırsat bulmuşken heheh özledim yaa memleketimi ama kocişten mecburen ayrı kalcam yaa özliycem keratayıı bu arada inşallah yumurtlama döneminden önce kocişe kavuşmuş olurumda yeniden başlayabiliriz çalışmalaraa
neey kız o progestanı bende kullanmıştım ama benimki hamiş kalabilmek içindii ve ben içmiştim alttan kullanılabildiğini bilmiyodum yaa şaşırdım şimdii
slm bengicikkkkkkkkkkk
slm nazocaaaaaaaannnnnn
özlüyorum sizi valllahiiii
nazocum hani dün seninle konşmuştuk ya 2 kişi daha hamiş çıkıcak diye
rüyamda bir kişi daha hamiş çıkıyordu ama unuttum kim olduğunu hatırlayamıyorum.
hadi inşllaaaaaaaaahhhhhhhvvv
bengusucum bugün ibrahim saraçoğlundan duydum prolaktin hormonu yüksekse incir kürünü önermiyo senin ne alemde prolaktin eğer yüksek değilse çok iyiymiş erkek içinde keçi boynuzu kürü yada pekmezini öneriyor
canım progestanı düşük olmasın diyede veriyorlar banada vermişti dr ilk hamile kaldığımda ağızdan alıyordum
ama geçen sene aşılama yapılınca dr alttan verdi alttan daha etkiliymiş ağızdan alınınca uykudan başka bişey yapmaz dedi
evet tabiiii haklısı ay yeni arkadaşlar gördüm bugün gelmişler tanıştınmıa.s canım hadi inşallah kim olduğunu önemli değil herkes peş peşe hamile kalsın yeter
slm bengicikkkkkkkkkkk
slm nazocaaaaaaaannnnnn
özlüyorum sizi valllahiiii
nazocum hani dün seninle konşmuştuk ya 2 kişi daha hamiş çıkıcak diye
rüyamda bir kişi daha hamiş çıkıyordu ama unuttum kim olduğunu hatırlayamıyorum.
hadi inşllaaaaaaaaahhhhhhhvvv
ay hadi yaa bak bunu hiç bilmiyoduuum dur hemen bi bakayım kan sonuçlarıma
hah buldum prolaktinim 8.71 miş cannım o normal sanırım ama bunlar bu 6ay önceki sonucum falandı erkek için olanı biliyom canım kocişe bikere içirebildim keçi boynuzu pekmezini onunkine baktıramadık henüz bakalım bi ara onada baktıralım dşyoz bakalım kocişinkiler normalmi dün kızdırıyo beni masus bi tutturamadın diye bende diyom asıl sen yapamadın bi baktıran senin spermlere diye hamiiş bırakamıyon işte beni didim
evet tabiiii haklısı ay yeni arkadaşlar gördüm bugün gelmişler tanıştınmı
slm kızlarnerelerde kaldınız gözlerim yollarda kaldı bugün yataktan zor öıktım valla yaa acıkmasam hiç kalkacağım yoktu valla ama mecbur çıktım mamamı yidim sobamı yaktım şimdi meyve yiycem duşa gçrcem vs saldım gene kendimi süslenmem lazım adet döneminde insan kendini kötü çirkin pis hissediyo yaa bi kendime geleyim dimi ama
evet ya neden ööle bilmem insan kendini pislik gibi hissediyoslm kızlarnerelerde kaldınız gözlerim yollarda kaldı bugün yataktan zor öıktım valla yaa acıkmasam hiç kalkacağım yoktu valla ama mecbur çıktım mamamı yidim sobamı yaktım şimdi meyve yiycem duşa gçrcem vs saldım gene kendimi süslenmem lazım adet döneminde insan kendini kötü çirkin pis hissediyo yaa bi kendime geleyim dimi ama
sağol canım benim darısı sana olsun inşallahhh..bebişini eline alırsın inşallah canım benim, yeşil adet bitiminden sonrayı bende duymuştum sonra günaşırımı yaptın sen bacım
neey kız o progestanı bende kullanmıştım ama benimki hamiş kalabilmek içindii ve ben içmiştim alttan kullanılabildiğini bilmiyodum yaa şaşırdım şimdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?