Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım inşallah öyleyimdir diyorum ama kociş çeşit çeşit test almış hepsinde çıktı. yarın kan testtine gidicem bakalım

aaa kuzuuum sendemi hamilesiin ay yaa nekadar çok sevindiim tebrik ederim canım benim yaa :99: değmesin sizee bende bugün incir kürüne başladım bakalım hadi hayırlısı bu arada bu ay 16sında kociş muayeneye gidiyo bende ıspartaya 5gün 1hafta falan bende memleketime kaçıcam fırsat bulmuşken heheh özledim yaa memleketimi ama kocişten mecburen ayrı kalcam yaa özliycem keratayıı bu arada inşallah yumurtlama döneminden önce kocişe kavuşmuş olurumda yeniden başlayabiliriz çalışmalaraa

kızlaar alttasınız görüyorum sizi niye yazmıyosunuz leeeeyn süs diyemi duruyonuz ordaa hıh küstüm iştee

o kadar moralim bozuktu ki, bu başlığı görünce takıldım, okudukça umutlandım...daha önce tiroidim alında, geçen yıl çikolata kistim alındı, bir yıl korunduk ama şimdi diğer yumurtalığımda yeni bir kist oluşmuş..hamileliğe engel olacak mı bilmiyorum ama o kadar korkuyorum ki, ya olmazsa ne yaparım diyerek çocuk yapmaya çalışmadım bile...ne dersiniz umut var mı?

hoşgeldin canım benim aramıza neden umut olmasınki canım herzaman ufakda olsa bir umut vardır doktorlar aksini söylese bile allahın mucizeleri tükenmez ve bi bakmışsın hamiş kalmışsın katıl sende bize topikte birklikte hamiş kalalım canım benim allahın izniyle moralinide bozma sakın moral çok önemli korunmayıda bırak artık korunarak bebeğinin olup olmayacağını bilemezsin öyle değilmii

neey kız o progestanı bende kullanmıştım ama benimki hamiş kalabilmek içindii ve ben içmiştim alttan kullanılabildiğini bilmiyodum yaa şaşırdım şimdii

bengusucum bugün ibrahim saraçoğlundan duydum prolaktin hormonu yüksekse incir kürünü önermiyo senin ne alemde prolaktin eğer yüksek değilse çok iyiymiş erkek içinde keçi boynuzu kürü yada pekmezini öneriyor

neey kız o progestanı bende kullanmıştım ama benimki hamiş kalabilmek içindii ve ben içmiştim alttan kullanılabildiğini bilmiyodum yaa şaşırdım şimdii

canım progestanı düşük olmasın diyede veriyorlar banada vermişti dr ilk hamile kaldığımda ağızdan alıyordum
ama geçen sene aşılama yapılınca dr alttan verdi alttan daha etkiliymiş ağızdan alınınca uykudan başka bişey yapmaz dedi

slm bengicikkkkkkkkkkk

slm nazocaaaaaaaannnnnn

özlüyorum sizi valllahiiii

nazocum hani dün seninle konşmuştuk ya 2 kişi daha hamiş çıkıcak diye

rüyamda bir kişi daha hamiş çıkıyordu ama unuttum kim olduğunu hatırlayamıyorum.

hadi inşllaaaaaaaaahhhhhhhvvv

a.s canım hadi inşallah kim olduğunu önemli değil herkes peş peşe hamile kalsın yeter

ay hadi yaa bak bunu hiç bilmiyoduuum dur hemen bi bakayım kan sonuçlarıma
hah buldum prolaktinim 8.71 miş cannım o normal sanırım ama bunlar bu 6ay önceki sonucum falandı erkek için olanı biliyom canım kocişe bikere içirebildim keçi boynuzu pekmezini onunkine baktıramadık henüz bakalım bi ara onada baktıralım dşyoz bakalım kocişinkiler normalmi dün kızdırıyo beni masus bi tutturamadın diye bende diyom asıl sen yapamadın bi baktıran senin spermlere diye hamiiş bırakamıyon işte beni didim

slm kızlar nerelerde kaldınız gözlerim yollarda kaldı bugün yataktan zor öıktım valla yaa acıkmasam hiç kalkacağım yoktu valla ama mecbur çıktım mamamı yidim sobamı yaktım şimdi meyve yiycem duşa gçrcem vs saldım gene kendimi süslenmem lazım adet döneminde insan kendini kötü çirkin pis hissediyo yaa bi kendime geleyim dimi ama

senin prolaktin normal ben duydumda söyliyeyim dedim
ve ibrahim saraçaoğlu sipermlerin sayısı iyi olsada yumurtayı dölleyen bi sıvı varmış siperm sayısı iyi olsada o sıvının eksikliğinden dölleyemiyormuş ve keçi boynuzunda spermin o eksikliğini gideriyormuş

evet tabiiii haklısı ay yeni arkadaşlar gördüm bugün gelmişler tanıştınmı

ben geldiğimde gitmişlerdi tanışamadım

a.s ben gündüz burdaydım sonra yemek yapmak ve yemek yemek için çıktım sonra yine hemen geldim buraya

evet ya neden ööle bilmem insan kendini pislik gibi hissediyo

valla ben kendimi ööle hissediyorum

dumanım gelmiş yavvvvvvv

adaşımmmmm kız cadıııııııııııı benden önce doğurcan bebişiiiii:13:

bebişini eline alırsın inşallah canım benim, yeşil adet bitiminden sonrayı bende duymuştum sonra günaşırımı yaptın sen bacım
sağol canım benim darısı sana olsun inşallahhh..
yok canım ya bu sefer öyle olmadı çok az oldu ilişki ama olacağı varmış işte ama siz öyle yapın gün aşırı

daha önce bende öyle kullandım canım ama böyle hem daha etkiliymiş hemde çok halsiz bırakırmış yutunca alttan daha iyi dedi dr..sanada bebişin tutunsun diye vermiştir belkide

nazemir+,
basakss+,
duman85,
Bengisu87
kızlar iyi akşamlar nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…