tamam nazemir ablacım öyle yapıyım bari zaten korkuyodumda bu ay incir kürüne başladım ya oda ilaçla beraber içildimmi yumurtalarıma bişii yapmasa bari diyee fazla büyür falan aman eksik olsun :18: ooy oyy acele etmiycem ama yaa keyfim iyi böyle şimdilikama bi yandanda bebiş hasretiyle yanıyoom kararsız kaldım vallaa :26:
biran önce olsun diye öyle kendi kendine ilaç alma yoksa kist olur sonra kisti eritmek için en az bir ay korunmak zorunda kalırsın yani tedavini uzatmış olursun sen bu ay incir kürünü yap birde çatlasın diye havuç kürüde yapılıyormuş incirden sonra onuda araştır kendinin yapabileceğin şeyleri yap bu ay
aa ben kitap delisiyimdir güzel akıcı kitap buldummu kurtuluşu olmaz elimden bende okumadıysan
demet altınyeleklioğlundan moskof cariye hürrem'i
Khaled Hosseını'den Uçurtma avcısı ve Bin muhteşem güneş kitaplarını
tavsiye ederim son zamanlarda okuyupta beğendiğim kitaplardı bunlar iki yazarında anlatımları çok güzel mihrimahıda okudum ama hürremin devamı gidiydi o diğer kitaplarınıda bulursam okuycam mutlakaa
o nasıl oluyormuş yaa katı meyve sıkıcağında sıkıp suyunumu içiyomuşuz:26: çok severim ben havuç suyunu ama sıkmak için olan robotum bozulduydu en son yaaoof off taze sıkılmış meyve suyu hastasıyım ben bide yaa katı sıkıcak bozulduğu için anca narenciyeyi kullanabiliyom şimdilik:26: bol bol portakal sıkıp içiyos bizde burda narenciyeden bol ne var zaten hayla yollayacam garantiye haa bide ilk kullanışımda bozulduu yada bozuk çıktı baktım azcık sıktı sonra sıkmaz olduydu bide komple set yaani yazık olcak
aaa ciddimisin kimler hamile :) darısı başıma kızlar:)))))
aa ok anladım cnm saol sende bebek isteyenlerdensin dımı?
Ooo en taze hamişimizkselcim merabaa nasılsın canım nasıl gidiyo hamişlik topik uğurlu geldi sana desene bende benim kocişe bu sabah işe gitmeden 1 kaşık keçi boynuzu pekmezi içirdim didim bebiş olsun istiyosan tek benim uğraşmamla olmaz sende içcen gerekenleri didim
meraba goncecim hoş geldinnekadar tatlı avatarın var öylee yaşın kaç canımbu arada? üzülme canım 1 yıl oldukça normal bi zaman bende 8 aydır evliyim ve evlendiğimden beri çalışıyoruz henüz olmadı pko ver bendede sizde bi sorun yoksa merak etme en kısa zamanda gelecektir bebişin? hiç göründünüzmü peki doktora?
slm kselcim cnmm.
işten yeni geldim soyundum
bi tüfekhaneye gidiyim üst başımı çıkarıyım.
görüşürüz cnm
geldim cnm geldim ne var ne yok bakalım anlatın değişik bişi var mı?slm canım sen gelmişsin ben çıkmışım farketmedim bitanem. çabukkk gelllll.
geldim cnm geldim ne var ne yok bakalım anlatın değişik bişi var mı?
belinaycım sen nasılsın cnm evinde misin
laptop mu kullanıyosun ttalım eşinm bişi demiyo muhoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın. değişik bişey yok tatliş. oturduk kocişle tv izliyoruz bi yandanda burada sizinleyimmmm
laptop mu kullanıyosun ttalım eşinm bişi demiyo mu
geldim cnm geldim ne var ne yok bakalım anlatın değişik bişi var mı?
belinaycım sen nasılsın cnm evinde misin
kızııııımmmmmm biz her gece burdayık ama sen yoksunıyım tatlım sen nasılsın
evimdeyim annem tekım bugece gelın pıjama partısı yapak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?