Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

biran önce olsun diye öyle kendi kendine ilaç alma yoksa kist olur sonra kisti eritmek için en az bir ay korunmak zorunda kalırsın yani tedavini uzatmış olursun sen bu ay incir kürünü yap birde çatlasın diye havuç kürüde yapılıyormuş incirden sonra onuda araştır kendinin yapabileceğin şeyleri yap bu ay

o nasıl oluyormuş yaa katı meyve sıkıcağında sıkıp suyunumu içiyomuşuz:26: çok severim ben havuç suyunu ama sıkmak için olan robotum bozulduydu en son yaa oof off taze sıkılmış meyve suyu hastasıyım ben bide yaa katı sıkıcak bozulduğu için anca narenciyeyi kullanabiliyom şimdilik:26: bol bol portakal sıkıp içiyos bizde burda narenciyeden bol ne var zaten hayla yollayacam garantiye haa bide ilk kullanışımda bozulduu yada bozuk çıktı baktım azcık sıktı sonra sıkmaz olduydu bide komple set yaani yazık olcak

hııım bu saydığın kitapları okumadım ilk fırsatta alırım bende kayıp gül 2 yi aldım serdar özkanın bide isskender palanın şah sultan ve od isimli kitaplarını aldım en son

tatlım yumurtanın çatlamasına yakın incir kürünün içine bi iki tane havuç doğra havuç yumurtanın çatlamasına yarıyo

iyi aksamlar kızlar nerdesınız yaaaa bu arada hamıslerımız cogalıyo darısı bızlerın basına

canım benim ben girmiştim nete o ara biri geldi sonrada dışarı çıktım tatlım yeni gördüm mesajını. hamişlik bilmiyorum ki nasıl gidiyo garip bi duygu kendimde hiç bi değişikllik hissetmiyorum bu gün tekrar kat tahlili yaptırdım 198 den 535 e yükselmiş değer. bence eşine pekmez yerine suyunu kaynatıp içir o daha faydalıymış. yılmak yok yola devam canım. sen jeli araştırdınmı bu arada gitti gidiyorda satılıyor

slm kselcim cnmm.

işten yeni geldim soyundum

bi tüfekhaneye gidiyim üst başımı çıkarıyım.

görüşürüz cnm

hb cnm saol.28 yaşındayım.haziranda dr.a göründüğümde prolaktin yüksek çıktı.ilaç kullandım düştü ama ilacım bittiği için şuaralar ne durumda bilmiyorum.rahim filmi çekildim bu ay tüpler açık çok şükür.eşiminde sperm değerleri ne çok iyi ne çok kötü.ileri hızlımız %11 morfoloji %4.dilerim tez zamanda Rabbim yüzümüzü güldürür.

geldim cnm geldim ne var ne yok bakalım anlatın değişik bişi var mı?

belinaycım sen nasılsın cnm evinde misin

hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın. değişik bişey yok tatliş. oturduk kocişle tv izliyoruz bi yandanda burada sizinleyimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…