dumancım yarın iş yokmu annem sen ne oturuyon daha
üzülme annem o kadar ben im tatilimde aynı iş günümde aynı benm içinhayııırrrr haftasonu tatil cnm bana gerçi bu pazar mesai var ama olsun genel olarak tatilim, sen işemi gitcen yoksa yarın tühhhh tühh vah vahhh
sindirella başak 12 yi bekliyor heralde gelmek için
eveeeeetttt hatunlarım benim hiç dedikodum yapılmamış sanırsam
nazonun kocası gelmeden yetişmeye çalştım valla temizlik yaptık kaynanala gecenin köründe
değüşük bişi var mııııııı özet geçin kızla
evet kk nın sayfasını değiştirenlere selam olsun güzel olmuş ve irileşmiş yazılar sankim.
gözüm gönlüm açıldı
üzülme annem o kadar ben im tatilimde aynı iş günümde aynı benm için
3te gidiyorum işe
tatil günüm pazartesi ama hiç tatil olduğunu anlamıyorum
kızzz evet duymuştum 3 te gidip 7 de dönüyomuşssun ne güzel iş o öyle eleman arıyomusunuz? benide alınkızlar alakasız bi sorum olacak siz kaç günde bir adet oluyosunuz???
bi de utanmadan gösteriyor yaptığı dedikoduyubak ben bunu dedim sen gelmeyince
eroşta güldü
bak yukarıya senin dedikodunu yapmışmıyız
bende şaşırdım ALLAH ALLAH diyorum bu sayfa böyleymiydi yoksa benmi yanlış görüyorum diye:44: ama değiştiğini anladım ama yukarıdan vidio ve resim eklediğimiz yerlerde değişmiş onu nasıl çözecez
gerçekten de alakasız oldu bebeim nasıl geçtin ordan orayakızzz evet duymuştum 3 te gidip 7 de dönüyomuşssun ne güzel iş o öyle eleman arıyomusunuz? benide alınkızlar alakasız bi sorum olacak siz kaç günde bir adet oluyosunuz???
bi de utanmadan gösteriyor yaptığı dedikoduyu
tamam şimdik içim rahat etti bende hiç dedikodum yapılmadı sandım
ama haklı bir dedi kodu olmş çünkü 12de geldim.
gerçekten de alakasız oldu bebeim nasıl geçtin ordan oraya
tatlım eleman aramıyos ben yetiyom oraya
ama ararsak seni çağırcam okiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben 28 günde oluyorum
nazocdan sen ne çabuk yaptın ütünü.
2 gömlek var didin.
nasıl olsa baştan savma yapıyosun doğru ya
ama unutma gömleği gösteren ütü kadını gösteren ...dür
eşin niye arıyor öncedenbende yalan yok hem ben saklasam sen bulup gözüme sokacan en iyisi baştan doğruyu söyliyim
bu arada eşim aradı geliyormuş ben heran kaçabilirim şimdiden iyi geceler
ben 30 günde bir genelde bazen 1..2 erken yada geç olabiliyor neden sordun
araştırma yapıyorum kızlar yaaa benim koca netten bi yerden okumuş erken menopoz belirtisi 21-23 gün içinde adet olmakmış, bende 21 günde bir oluyorum üzüldüm şimdi belirtilerde varmışda farketmemişimbi de utanmadan gösteriyor yaptığı dedikoduyu
tamam şimdik içim rahat etti bende hiç dedikodum yapılmadı sandım
ama haklı bir dedi kodu olmş çünkü 12de geldim.
gerçekten de alakasız oldu bebeim nasıl geçtin ordan oraya
tatlım eleman aramıyos ben yetiyom oraya
ama ararsak seni çağırcam okiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben 28 günde oluyorum
hamarat kadın belli ediyo kendini diyelim bak nasıl da pratik hemen yapıverdi ütülerinazocdan sen ne çabuk yaptın ütünü.
2 gömlek var didin.
nasıl olsa baştan savma yapıyosun doğru ya
ama unutma gömleği gösteren ütü kadını gösteren ...dür
ahh cnm yaa siz tüp bebek yaptırcakmısınızaraştırma yapıyorum kızlar yaaa benim koca netten bi yerden okumuş erken menopoz belirtisi 21-23 gün içinde adet olmakmış, bende 21 günde bir oluyorum üzüldüm şimdi belirtilerde varmışda farketmemişim
tamam başak çağırmanı bekliyom ok
hamarat kadın belli ediyo kendini diyelim bak nasıl da pratik hemen yapıverdi ütüleri
cnm yaa henüz tam karar veremedik 1 kez daha mı kendimiz denesek diyoruz tüp bebek çok zor bi süre. maddi manevi yıpratır insanı... bilemiyorum yaaahh cnm yaa siz tüp bebek yaptırcakmısınız
tatlım özür menopoz tüp bebek topiklerini araştırıyorum,çok boşladım bişiler yapmam bi karar vermem lazım fikir edinmeye çalışıyorum...yarın çok geç kalkmam görümcecimle alışverişe gidicezzz:)amaaaaaaaannnnnnnnnnn herkes gitmiş kız duman ışıkın yanıto annem nerdesin.
neyse yarın görüşürüz ben öğlen kalkarım sen kaçta kalkcan
hoşgeldin canım benim aramıza neden umut olmasınki canım herzaman ufakda olsa bir umut vardır doktorlar aksini söylese bile allahın mucizeleri tükenmez ve bi bakmışsın hamiş kalmışsın katıl sende bize topikte birklikte hamiş kalalım canım benim allahın izniyle moralinide bozma sakın moral çok önemli korunmayıda bırak artık korunarak bebeğinin olup olmayacağını bilemezsin öyle değilmii
Allahın izniyle bişeycik olmaz bebişine canımoynamaya başlıyor desene bizim sıpacık :)canım folicasit içiyodum zaten devam ediyorum şimdi ama bu verdiği düşük önleyici bebiş iyice tutunsun diye ben folic asitin düşük engellediğini hiç duymamıştım canım...
kıyamaz eşin sana kuzucum..keşke söleseydinnn olacağı varmış deseydinn...teyzene sölemedinmi eşim bilmio ona göre sölemeyin yanında die...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?