Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hayııırrrr haftasonu tatil cnm bana gerçi bu pazar mesai var ama olsun genel olarak tatilim, sen işemi gitcen yoksa yarın tühhhh tühh vah vahhh
üzülme annem o kadar ben im tatilimde aynı iş günümde aynı benm için

3te gidiyorum işe

tatil günüm pazartesi ama hiç tatil olduğunu anlamıyorum

sindirella başak 12 yi bekliyor heralde gelmek için

bak ben bunu dedim sen gelmeyince

eroşta güldü

bak yukarıya senin dedikodunu yapmışmıyız

evet kk nın sayfasını değiştirenlere selam olsun güzel olmuş ve irileşmiş yazılar sankim.
gözüm gönlüm açıldı

bende şaşırdım ALLAH ALLAH diyorum bu sayfa böyleymiydi yoksa benmi yanlış görüyorum diye:44: ama değiştiğini anladım ama yukarıdan vidio ve resim eklediğimiz yerlerde değişmiş onu nasıl çözecez

üzülme annem o kadar ben im tatilimde aynı iş günümde aynı benm için

3te gidiyorum işe

tatil günüm pazartesi ama hiç tatil olduğunu anlamıyorum

kızzz evet duymuştum 3 te gidip 7 de dönüyomuşssun ne güzel iş o öyle eleman arıyomusunuz? benide alın kızlar alakasız bi sorum olacak siz kaç günde bir adet oluyosunuz???

kızzz evet duymuştum 3 te gidip 7 de dönüyomuşssun ne güzel iş o öyle eleman arıyomusunuz? benide alın kızlar alakasız bi sorum olacak siz kaç günde bir adet oluyosunuz???

ben 30 günde bir genelde bazen 1..2 erken yada geç olabiliyor neden sordun

bi de utanmadan gösteriyor yaptığı dedikoduyu

tamam şimdik içim rahat etti bende hiç dedikodum yapılmadı sandım

ama haklı bir dedi kodu olmş çünkü 12de geldim.
gerçekten de alakasız oldu bebeim nasıl geçtin ordan oraya

tatlım eleman aramıyos ben yetiyom oraya

ama ararsak seni çağırcam okiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ben 28 günde oluyorum

nazocdan sen ne çabuk yaptın ütünü.

2 gömlek var didin.
nasıl olsa baştan savma yapıyosun doğru ya

ama unutma gömleği gösteren ütü kadını gösteren ...dür

bende yalan yok hem ben saklasam sen bulup gözüme sokacan en iyisi baştan doğruyu söyliyim
bu arada eşim aradı geliyormuş ben heran kaçabilirim şimdiden iyi geceler

2 gömlek var didin.

ben baktım bitane buldum yarına giyecek gömlek ütülü vazgeçtim yarına yapacam ütüyü
dediğin ikiside var bendeama kocam çok takılmaz burası böyleymiş şurası olmamış demez ben özenirim daha iyi olsun diye

ben 30 günde bir genelde bazen 1..2 erken yada geç olabiliyor neden sordun

araştırma yapıyorum kızlar yaaa benim koca netten bi yerden okumuş erken menopoz belirtisi 21-23 gün içinde adet olmakmış, bende 21 günde bir oluyorum üzüldüm şimdi belirtilerde varmışda farketmemişim
tamam başak çağırmanı bekliyom ok

2 gömlek var didin.

hamarat kadın belli ediyo kendini diyelim bak nasıl da pratik hemen yapıverdi ütüleri

ahh cnm yaa siz tüp bebek yaptırcakmısınız

amaaaaaaaannnnnnnnnnn herkes gitmiş kız duman ışıkın yanıto annem nerdesin.
neyse yarın görüşürüz ben öğlen kalkarım sen kaçta kalkcan

ahh cnm yaa siz tüp bebek yaptırcakmısınız
cnm yaa henüz tam karar veremedik 1 kez daha mı kendimiz denesek diyoruz tüp bebek çok zor bi süre. maddi manevi yıpratır insanı... bilemiyorum yaa

amaaaaaaaannnnnnnnnnn herkes gitmiş kız duman ışıkın yanıto annem nerdesin.
neyse yarın görüşürüz ben öğlen kalkarım sen kaçta kalkcan
tatlım özür menopoz tüp bebek topiklerini araştırıyorum,çok boşladım bişiler yapmam bi karar vermem lazım fikir edinmeye çalışıyorum...yarın çok geç kalkmam görümcecimle alışverişe gidicezzz:)

Haklısın :) burdayım artık ben de, umarım herkes tek tek güzel haberi verir

günaydınnn hatunlar nassınız bakalım bugün gününüz güzel geçsin öptüm hepinizi kocamannnnnnnnnn

engellemez olurmu tabiki engelliyo.

kıyamaz eşin sana kuzucum..keşke söleseydinnn olacağı varmış deseydinn...teyzene sölemedinmi eşim bilmio ona göre sölemeyin yanında die...

bilmiyodumki teyzemin söyleyeceğini ama teyzem konuştu onunla oda dün aradı gönlümü aldı barıştık yani.

ya bişey söylüyecem bizim bu topige ne olmuş arka fonu pembe olmuş bide kalın farklı renk felan hiçbiri çıkmıyo burda yazamıyorum ne oluyoooo burayaaaa yetişinnnn:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…