engellemez olurmu tabiki engelliyo.
bakınız bu kadın da görümcecim diyor demekki bunun görümcesi de iyi biricnm yaa henüz tam karar veremedik 1 kez daha mı kendimiz denesek diyoruz tüp bebek çok zor bi süre. maddi manevi yıpratır insanı... bilemiyorum yaa
tatlım özür menopoz tüp bebek topiklerini araştırıyorum,çok boşladım bişiler yapmam bi karar vermem lazım fikir edinmeye çalışıyorum...yarın çok geç kalkmam görümcecimle alışverişe gidicezzz:)
tatlım sanırım kk pro üyesi dışındakiler yazılarını değişremesinler diye yapmş olabilirler.ya bişey söylüyecem bizim bu topige ne olmuş arka fonu pembe olmuş bide kalın farklı renk felan hiçbiri çıkmıyo burda yazamıyorum ne oluyoooo burayaaaa yetişinnnn:18:
eşin niye arıyor önceden
araştırma yapıyorum kızlar yaaa benim koca netten bi yerden okumuş erken menopoz belirtisi 21-23 gün içinde adet olmakmış, bende 21 günde bir oluyorum üzüldüm şimdi belirtilerde varmışda farketmemişim
tamam başak çağırmanı bekliyom ok
hamarat kadın belli ediyo kendini diyelim bak nasıl da pratik hemen yapıverdi ütüleri
günaydınnn hatunlar nassınız bakalımbugün gününüz güzel geçsin öptüm hepinizi kocamannnnnnnnnn
ya bişey söylüyecem bizim bu topige ne olmuş arka fonu pembe olmuş bide kalın farklı renk felan hiçbiri çıkmıyo burda yazamıyorum ne oluyoooo burayaaaa yetişinnnn:18:
Günaydın güzel topiğimizin güzel hanımlarııı güneşli bir hafta sonundan herkese merhabaa...
Gece kitabımı okuduktan sonra 2buçuk gibi yattım ve sabah 7buçukta uyandım 1saate yakın yatakda oyalandım sonra kahvaltı hazırlayıp kocişi uyandırdım kahvaştı yaptık 10a doğru onu işe uğurladım son okuduğum kitap olan serenadı bitirdim ve yine livanelinin kitabı olan mutluluk kitabına başladım biraz ara virip didim bi kızlara bakayım didim aaa baktımki kimseler yok topikte herkesler sanırım hafta sonu keyfi yapıyo eşleriyle çocuklarıyla vs. sanırım bi ben yalnız kaldımbu arada 15inde kocişim genel muayeneye gidicek 5gün 1 hafta falan sürecek sanırım bu arada bende memleketime kaçıcam fırsat bulmuşken ösledim vallaa ama bu seferde kocişin hasreti olucak içimde ösliycem keratayı ama bi yöndende iyi olucak böyle küçük ayrılıklar öslesin beni daha iyi ben ailemle oyalanıcam nasılsa orda heheh buarada çarşamba gitmeyi düşünüyodum ama salı gene kar geliyomuş tırstım vallaa yollar ne durumda olur kimbilir :18:
bengicimmmmmmm tatlım gece burdasın gündüz burda maaşallah kız sen ne ara uyuyosun canım benm şeker pembem
Eheheh uyuduğumu kim söyledikuzum buluyoz bi ara işte uyuycak zaman genelde kocişimle beraber uyuyoz onu bekliyom uyumak için o dışarda nöbet tutuyo bende evde evimizi koruyom bende
tünaydın canım gittiğin yerde net yokmu sanada güzel güneşli hafta sonu olsun
var canım baba evimde olmazmı fırsat buldukça gelirim ben gene topiğe
merhaba kızlaaaaar herkesler iyidir inşallah
bengicim ne güzel kitap okuyosun bende kitap okumayı seviyorum bende serdar özkanın kayıp gülünü okuyorum okumadıysan tavsiye ederim
eşin dışarda sen evde sonra nöbet bitince beraber uyuyonuz ne güzel
ozaman ayrı kalmayacaz demekki
ben sizlerden hiç ayrı kalırmıyım biraz giremesem özlüyomivet kocişimle uyunak istiyom bekliyom bazen uyumadan gelmesini ertesi sabah beraber uyuyos ama bu aralar uykucu oldum biras son 2-3 gündür başımı zor kaldırır olduydum adetim diyemi acaba? bu arada incir kürüne başladım bu 3. günüm adetiminde 4.günü sayılır ben şimdi yarın gene klomene başlayım dimi kızlar? bu arada 15inde memlekete gidicem en fazla 1 hafta falan sürer umarım yumurtlama dönemimden önce kavuşmuş oluruz aşkitomla
dra gitmeden yumurtalarına bakmadan içilmez o belki kist falan olmuştur öyle kendi kendine içebileceğin bi ilaç değil o sakın
tamda yumurtlama zamanı gidiyon kaç günde bir adet oluyodun sen adetinin ilk gününden hesaplayacaksın
selam kızlarr.bende 1 yıldır sabırla bekliyorum bebeğimin olmasını.1,5 yıldır evliyiz.hiç gebelik olmadı.artık çok endişelenmeye başladım.bazen ümitlerimi tamamen yitiriyorum.
28-30 günde bi falan işte geçen ay 33 günde oldum ama :26: bi sorun olmamıştır umarım yaa uff kim gidicek şimdi yarın doktora yaa beldeden taa alanyayaakullanmayımmı ben bu ay ozaman :26:
2 gün falan çalışma şansınız olacak ozaman kaçırmamış olacan yumurtlamanı
ve dra gitmeden sakın klomen içme gidemiyorsan dra bir sonraki ay git ve yumurta takibi yapılsın ve dr verirse iç kendi kendine içme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?