ıyım tatlım sen nasılsın
evimdeyim annem tekım bugece gelın pıjama partısı yapak
kızııııımmmmmm biz her gece burdayık ama sen yoksun
doğum gününmü senin yarın kuzum.pijama partisini boşverin bana doğum günü partisi yapalım gece 24.00 da olmazmı :))
doğum gününmü senin yarın kuzum.
ay bu ay ne çok doğum günü olan varmış ayol
tamam bi tanem inşallah geceye doğru kalabalıklaşırız.
kaç oluyodu yaşın kuzum 38 miydi:44::44::44::44:
kuzum ne oldu bu aralar sana anlamadım normalde evinde duran bi hatundun kış dolayısıyla mı gidiyosunuz kaynanayatatlım gıremıyorum bu aralarrrr evde olsamda kocıs erken den yatıyo benıde yatryoo zaten evde dogru durust olamıyorım kı
partı olsundaa
kac yasına gırıyosun cnmmm
bende evden cıkmak ıstemıyorum ama gıtmeyınce surat yapıyolar canım yaa mecbur gıdıyorum bugun evımde tekım rahat rahat oturuyorum yaaa saclarıma bakım yaptım evımız temızledım dusumu aldımmm ohhhhhhhhhhhhhhkuzum ne oldu bu aralar sana anlamadım normalde evinde duran bi hatundun kış dolayısıyla mı gidiyosunuz kaynanaya
32 yaşına giriyorum canım. yaşlanıyom artıkkkkk. ama yıllandıkça güzelleşiyorum deyippp iğrenç bi espri yaparmışım :)
32 yaşına giriyorum canım. yaşlanıyom artıkkkkk. ama yıllandıkça güzelleşiyorum deyippp iğrenç bi espri yaparmışım :)
üfff çok saçma yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabende evden cıkmak ıstemıyorum ama gıtmeyınce surat yapıyolar canım yaa mecbur gıdıyorum bugun evımde tekım rahat rahat oturuyorum yaaa saclarıma bakım yaptım evımız temızledım dusumu aldımmm ohhhhhhhhhhhhhh
nıye ıgrenc espırı olsun ayyy bız zaman gectıkce güzellesıyoruzzz
üfff çok saçma yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yaparlarsa yapsınlar hayatınızı onlara göre mi yaşıyosunuz. haksızmıyım belinayımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
evet garip bence de sanki dağ başında yaşıyorsun da korkcaksın.haklısın hayatımmm yaa evde tek kalamsınlar dıyolar ya ben korkmuyorummm kendıme guvenıyorum kocam ızın verıyoo ee daha nee
haklısın hayatımmm yaa evde tek kalamsınlar dıyolar ya ben korkmuyorummm kendıme guvenıyorum kocam ızın verıyoo ee daha nee
aaaaaaaa karıya bakkkkkkkkkkocan nerde kız niye yanlız kalıyon bakayim. biz evliyken benim kociş askere gitmişti kısa dönem bizim ailelerde beni çok sıkmıştı ikidebir çağırıyolardı bende bu durumdan çok sıkılıp ben evimde kalıcam dedim. tabi bunlar aaa olmaz kalamazsın falan filan dediler bana bende isteyen gelsin bende kalsın dedim ben evimde daha mutluyum didim onalara sonra benle baş edemeyeceklerini anladılar ve evimde tek kaldım.
kocan nerde kız niye yanlız kalıyon bakayim. biz evliyken benim kociş askere gitmişti kısa dönem bizim ailelerde beni çok sıkmıştı ikidebir çağırıyolardı bende bu durumdan çok sıkılıp ben evimde kalıcam dedim. tabi bunlar aaa olmaz kalamazsın falan filan dediler bana bende isteyen gelsin bende kalsın dedim ben evimde daha mutluyum didim onalara sonra benle baş edemeyeceklerini anladılar ve evimde tek kaldım.
evet garip bence de sanki dağ başında yaşıyorsun da korkcaksın.
hem ben gördüm resmini hiçte ööle korkacak bi karıya benzemiyon yaniiii
aslan gibi karısın..
kız beebk çalşmaları nasıl gidiyor annem neler yapıyorsun
iyi akşamlar canlarımnasılsınız bakem ?
korkma yavrum biz burdayız alırız senin kötü düiüncelerini.işte tatlım gece calısıyoo aynı banada baskı yapıyolar yaaaa bende evimde mutluyummmmm ılla gel gel ne sankııııı bırakında evımde rahat rahat oturayımm
6 bıttı adetım canımm iştee ayın 20 kadarr son gaz devam etcezzzz su gece ısı bıraz endel oluyo yaa
heheh aklıma kotu seyler gelmezse korkkamam annemmmm kız gelmeyecem dedım ya bak hıc aramadılar hemen tavırr yapıyolarrr
abooooooooooo kim gelmişiyi akşamlar canlarımnasılsınız bakem ?
aaaaaaaa karıya bakkkkkkkkk
vaybeeeeeee kız hayatını yaşamışındır var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa offffffffffff
kocacın izin vermiş tek durmana demekki sorun yok bence de
iyi akşamlar canlarımnasılsınız bakem ?
ah canımmmmmmmmmmm bence çok zor ama bi taraftan onu özlemek çok güzel olmştur.insanın kendi evi gibisi yok kendime bi ajanda almıştım geceleri oturur yazardım bişeyler kocişime. sık sık arkadaşlarım geldiler beni yanlız bırakmadılar.bide yeni evlenmiştik biz 1 ay sonra askere gitmişti. çok zor geçti aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?