Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

pijama partisini boşverin bana doğum günü partisi yapalım gece 24.00 da olmazmı :))
doğum gününmü senin yarın kuzum.

ay bu ay ne çok doğum günü olan varmış ayol

tamam bi tanem inşallah geceye doğru kalabalıklaşırız.

kaç oluyodu yaşın kuzum 38 miydi:44::44::44::44:

yaa işte gece başlayalım kutlamalara yarın geceye kadar devam ederiz :)) yok bebem ben 45 oldum

tatlım gıremıyorum bu aralarrrr evde olsamda kocıs erken den yatıyo benıde yatryoo zaten evde dogru durust olamıyorım kı
kuzum ne oldu bu aralar sana anlamadım normalde evinde duran bi hatundun kış dolayısıyla mı gidiyosunuz kaynanaya

kuzum ne oldu bu aralar sana anlamadım normalde evinde duran bi hatundun kış dolayısıyla mı gidiyosunuz kaynanaya
bende evden cıkmak ıstemıyorum ama gıtmeyınce surat yapıyolar canım yaa mecbur gıdıyorum bugun evımde tekım rahat rahat oturuyorum yaaa saclarıma bakım yaptım evımız temızledım dusumu aldımmm ohhhhhhhhhhhhhh

32 yaşına giriyorum canım. yaşlanıyom artıkkkkk. ama yıllandıkça güzelleşiyorum deyippp iğrenç bi espri yaparmışım :)

nıye ıgrenc espırı olsun ayyy bız zaman gectıkce güzellesıyoruzzz

32 yaşına giriyorum canım. yaşlanıyom artıkkkkk. ama yıllandıkça güzelleşiyorum deyippp iğrenç bi espri yaparmışım :)

üfff çok saçma yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yaparlarsa yapsınlar hayatınızı onlara göre mi yaşıyosunuz. haksızmıyım belinayımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

üfff çok saçma yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yaparlarsa yapsınlar hayatınızı onlara göre mi yaşıyosunuz. haksızmıyım belinayımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

haklısın hayatımmm yaa evde tek kalamsınlar dıyolar ya ben korkmuyorummm kendıme guvenıyorum kocam ızın verıyoo ee daha nee

haklısın hayatımmm yaa evde tek kalamsınlar dıyolar ya ben korkmuyorummm kendıme guvenıyorum kocam ızın verıyoo ee daha nee
evet garip bence de sanki dağ başında yaşıyorsun da korkcaksın.

hem ben gördüm resmini hiçte ööle korkacak bi karıya benzemiyon yaniiii

aslan gibi karısın..
kız beebk çalşmaları nasıl gidiyor annem neler yapıyorsun

kocan nerde kız niye yanlız kalıyon bakayim. biz evliyken benim kociş askere gitmişti kısa dönem bizim ailelerde beni çok sıkmıştı ikidebir çağırıyolardı bende bu durumdan çok sıkılıp ben evimde kalıcam dedim. tabi bunlar aaa olmaz kalamazsın falan filan dediler bana bende isteyen gelsin bende kalsın dedim ben evimde daha mutluyum didim onalara sonra benle baş edemeyeceklerini anladılar ve evimde tek kaldım.

aaaaaaaa karıya bakkkkkkkkk

vaybeeeeeee kız hayatını yaşamışındır var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa offffffffffff

kocacın izin vermiş tek durmana demekki sorun yok bence de

işte tatlım gece calısıyoo aynı banada baskı yapıyolar yaaaa bende evimde mutluyummmmm ılla gel gel ne sankııııı bırakında evımde rahat rahat oturayımm

6 bıttı adetım canımm iştee ayın 20 kadarr son gaz devam etcezzzz su gece ısı bıraz endel oluyo yaa
heheh aklıma kotu seyler gelmezse korkkamam annemmmm kız gelmeyecem dedım ya bak hıc aramadılar hemen tavırr yapıyolarrr

korkma yavrum biz burdayız alırız senin kötü düiüncelerini.

azıcık hayır demeyi bilceksin yavrum yoksa çok müdahale ederler hayatına
iyi akşamlar canlarım nasılsınız bakem ?
abooooooooooo kim gelmiş

naber hatuncum göbekin büyüdümüüüüüüüü

aaaaaaaa karıya bakkkkkkkkk

vaybeeeeeee kız hayatını yaşamışındır var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa offffffffffff

kocacın izin vermiş tek durmana demekki sorun yok bence de

insanın kendi evi gibisi yok kendime bi ajanda almıştım geceleri oturur yazardım bişeyler kocişime. sık sık arkadaşlarım geldiler beni yanlız bırakmadılar.bide yeni evlenmiştik biz 1 ay sonra askere gitmişti. çok zor geçti aslında

ah canımmmmmmmmmmm bence çok zor ama bi taraftan onu özlemek çok güzel olmştur.

bi, de daha yeni halvet olmuşsunuz ahh ahhh ne zor olmştur

hele ki geldiği günnnnnnnn kimbilir ne kadar harika unutulmaz b ir gündü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…