Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ehh etraftanda sölerler çok zeki karısın diyeeee
övüniiiiim accık
şımarma hemen vallahi şaplağı yapıştırcam şimdi haaaaaaa
kızlar bebeiş sevmekten geliyorummmmm
ayy çok güzelllll yaaa
kaynım beni rüyasında hamiş görmüşş
inşallah çıkar dedimm
hayırlısı sıramızı bekliyozz işte
bekle kuzum bekle

çifter çifter hamiş haberleri alıoyruz sırada kimler var acaba

çok güzel canım yükselmiş değerin maşallah bence normal değer 2 günde bi 2 ye katlamsı gerekirmiş diye duymuştum
hadi bakalım bende çarşamba tekrar gidecem dra kese büyümüşmü bakacak

şımarma hemen vallahi şaplağı yapıştırcam şimdi haaaaaaa

bekle kuzum bekle

çifter çifter hamiş haberleri alıoyruz sırada kimler var acaba
bakarsın sen ve ben oluruzzz ne güsel olurr bebiklerimizde kanka olurr
yok be kuzum anlayışlıdır benim kaynanam dilimi ısırayım çok iyi aramız.biz mutlu olalım yeter ona başka bişey istemez o
aynı bnim kayınannem nassın kselcimm
hamişlik muhteşem bi duygu dimi??
hissedemesen bile varlığı yetiyorr...

neden canım ne de dı kı esınn yaa
nazemırr nasılsın annemmmm
benım de bat 1mart tatlım benıde yaz
ne bilim anlamadım.
14 şubatta iznin var mı ne yapıcaz dedim

"neden ki" dedi bana.

yaaa işte sıkıcı insan tipinin klişe sözlerinden birini söyledi:

yok özel bir şeyler yapması için 14 şub ata ihtiyacı yokmuş. 14 şubat sıradan günlerden miş.

onun için her gün 14 şubatmışş falan fistan:100::100::100::100::100::100::100::100::100::100::100:

sevdiğiyle bişiler yapmak için 14 şubatı beklemezmiş.........

nedense biz hiç özel bişi yapmıyoruz hangi günü bekliyoruz çok merak ediyorum

başak sölemeden lafa girmiyimm 30şubat ne??
nazemirin adet tarihimi?
nazemir bi daha regl olamıcakmı?hamilemi kalıcak?
benimde adet tarihim 30 şubattt

listeye bakmadım öylemi yazmış varya aynısını ben yazacaktım bat 30 şubat ama 30 şubat olmadığı için bu ay hamile kalacam diye yazacaktım demekki başakla aynı düşüncedeymişiz

neden canım ne de dı kı esınn yaa
nazemırr nasılsın annemmmm
benım de bat 1mart tatlım benıde yaz

merhaba canım komşum gelmiştide giremedim anca gelebildim
herkese selamlar nasılsınız bakalım

çok güzel canım yükselmiş değerin maşallah bence normal değer 2 günde bi 2 ye katlamsı gerekirmiş diye duymuştum
hadi bakalım bende çarşamba tekrar gidecem dra kese büyümüşmü bakacak

ben salı yaptıracaktım 2. tahlili ama kociş dayanamadı tutturdu hadi gidelim diye bende kıyamadım gittim. hala inanamıyo benim kociş çok mutlu oldu gece uyurken yüzündeki ifade çok güzel. yüzünde bi tebessümle uyuyo. son 1,5 ay ca sıkıntısıyla geçmişti sperm sonuçları yüzünden. bu demek oluyoki umut her zaman varmış :))

bu dedıgını deseydın ayyy ıznınde bıyerlere gıdek deseysınnn basagımmm kızma da kocan bıraz odun erkek kı:26::26::26::26:

böyle deseydin ozaman biz hangi günü bekliyoruz diye hiç özel günümüz yokki olsa zaten bende istemem 14 şubatı diye

ay kankam yaa bi yandan haklı adam ama
benim kocacımda kutlamaz 14 şubat valentin günü diyeee
bende arıza yapmam
zaten doğum gnüme yakın ya o beni doyurur herşeye sağolsun
ama zaten her hafta tatilini sevgililer günü gibi geçiririz bizz

yok be kuzum anlayışlıdır benim kaynanam dilimi ısırayım çok iyi aramız.biz mutlu olalım yeter ona başka bişey istemez o

BU NE BE bu topikteki herkesinde kynanası tadından yenmiyo maaşallahhhhhhhhhhhhhhhh
evet bence de
listeye bakmadım öylemi yazmış varya aynısını ben yazacaktım bat 30 şubat ama 30 şubat olmadığı için bu ay hamile kalacam diye yazacaktım demekki başakla aynı düşüncedeymişiz
gördün mü nazoo seni bu ay hamiş bıraktım hadi hayırlısı.

regl olduğunu bu ay görme inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bak kluzum sen zati doymuşsun maaşallah böyle özel şeylere. her hafta sonu yaptığın şeyi 14 şubatta da yapmanın anlamı yok.

aynı bnim kayınannem nassın kselcimm
hamişlik muhteşem bi duygu dimi??
hissedemesen bile varlığı yetiyorr...

nazar değmesin anneciklere o zaman. yaa ben hep rüyadaymışım gibi hissediyorum yaa. inanması çok zor geliiyo bana ama hamileyim. kociş zaten az önce bana baktı ve aşkım biz şu an 3 kişiyiz dedi.içim bi garip oldu yaww ağlayasım geldi

bak bizde dedik sana umut herzaman vardır diye ve sende de birkez daha gördük bunu
benim nikimin yanındada yazar birkaç aydır bende herzaman öyle düşünürüm

kızlarrrrr ben geldimmmm napıosunuz bakemmmm nasılsınızzzz...kayınannemdeyimmm oturuoz misafirleri var...bende aldım laptopu kucağıma bi bakim size dedim...kocişim evde ben burdayımm gitcem ama eve görümcemide götürcemmm..bizde kalacaz...benden böle işte siz anlatın bakalımmm özledim wallaaa... hepinizi böle sarıyorummmm canlarım benimmm

bu dedıgını deseydın ayyy ıznınde bıyerlere gıdek deseysınnn basagımmm kızma da kocan bıraz odun erkek kı:26::26::26::26:
yok annem niye kızıyım doğru söze ne denir demiş atalarımız
böyle deseydin ozaman biz hangi günü bekliyoruz diye hiç özel günümüz yokki olsa zaten bende istemem 14 şubatı diye

anlamaz o anlamaz hiç muhabbete devam etmeye gerek yok.

en iyisi konuyu değiştirmek. bende ses çıkarmadan uyudum

aynen bizimde her izinli günü sevgililer günü gibi geçer ama ogünde yinede kutlar bir öpücükle bir çiçekle başkada bişey istemem zaten

ay evey ya aynı şeyleri düşünmüşüz dün yazacaktım ben benim bat 30 şubata denk geliyo ama 30 şubat olmadığı için bu ay hamile kalacam diye hadi bakalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…