Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

serayım yine yumurtlama testimi yapacaksın? hiç belli olmaz kuzu hayırlısı olsun

ediyorum zaten tatlım herzaman dualarımdasınız allah sizde verecek inşallah hiç kıskanma güzelim benim

evet cnm yumurtlama testi yapcam çok silik çıktıgı için umudum yok aklıma bile gelmedi test almak amin canımmmm olmadı gelecek ay bütün aylar bizim nasılsssaaaa

oturuşuyoz

yeni bir yüklem kazandırdın tatlım bizeeeeeee

süppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrr

ne mutlu ozaman bana sizlere yeni bi yüklem kazandırdıysammm... ''tebrik koyuyorum '' başakcımmmm beğendiğin içinnnn

yav Allah aşkına nazo ve eroş şu izin günlerinin nasıl sevgililer ügnü gibi geçtiğini anlatırmısınız lüten.

ben bilmiyorumda mesela ne yapıyorsunu.

nedir kocanızla geezmeyi özel yapan

mesala geçen hafta eski oturduğumuz yerde göl var oraya gezmeye gittik yazında denize, pikniğe gideriz, akşam parka dondurma yemeye gideriz, alışveriş merkezinde gezeriz bazen kahvaltıya yada yemeğe gideriz aklıma gelenler bunlar bu izinli günündede yemeğe götürecekmiş beni

sen niye hemen nazoyla benm aramdaki büyük aşkı ve elektürüğü kıskanıyon anlamadım şimdik

olsun canım yanlışlıklada olsa aşkımız bitmez bizim

hayırlısı olsun tatlım tabiki bütün aylar sizin

ben ''yaşamamış'' biri olarak katılıyorum hiçbirşey tek taraflı olmazz
saygı karşılıklıdırrrr

yok annem biz valentin gününü kutlamıyossss
kocacım bana hergünümü zaten sevgililer günü gibi yaşatıyooo
sen niye hemen nazoyla benm aramdaki büyük aşkı ve elektürüğü kıskanıyon anlamadım şimdik
ben kıskanırım kışkanç bi karıyım ben..
serayım yine yumurtlama testimi yapacaksın? hiç belli olmaz kuzu hayırlısı olsun

ediyorum zaten tatlım herzaman dualarımdasınız allah sizde verecek inşallah hiç kıskanma güzelim benim
et et sen özelsin şimdikkkkk
bak 9 ay seni kıskanmak zorunda bırakma beni...

sende mi aynı dertten muzdaripsin kuzum.

dertdaşım benm

anneme hedıye almam kaynanama alırım anneme ılk gıtemem kaynanama gıderım bana deger verse dıbınden ayrılmama ama okadar yapmacı k kı hıssedıyorum ıcınden gelerek bana ıyı davranmadıgınıı kızları olunca taa cıgerdenn yavrum dıyoo bana gelınceıcten gelmeyen kızım...... en ufak seye surat yapmasıı artıkkk ıcımden gelmıyooo oraya gıtmek

o kadar merhaba dedim kimse cevap vermemiş beni unuttunuz demek canınız sağolsun

biz kendi evimizde olsak sana tipik bi tatil gününü anlatıyımı:
öğlende uyanırız. eşim "kalkta kahvaltıyı hazırla hadi tatlım" der.
insan uyandıktan sonra biraz yatakta bakınmak istiyor biliyorsunuz. bende biraz bakınırım sağa sola eşim "kalksana kime diyorum ben."
"bi şeyi bana kırk kere söyletiyosun" der.
ve zaten böylece günümüz kırgınlıkla ve saçmalıkla başlamış olur.
sonra 5 karış suratla kahvaltı yaparız. eşimin ağzını şapırdatmasına uyuz olurum.
sonra eşim tv başına geçer.
ben de takılırım kendimce....................

ve ya dışarı çıkacaksak eşim: hadi çabukkk çabuuuuukkkkkkkkkk
diyerek bni alelacele dışarı çıkarır.
ne işimiz varsa helledip hızlı hızlı koşar adımlarla eve döneriz

zerre kadar şüphem veya uydurmuşluğum yok

benim kaynanamın kızı yok belkide o yüzden şanslıyım ben :))

benim kocişimde bize hergün sevgililer günü dioo...hatta geçen sene sevgililer gününün ertesi günü işyerine çiçek yolladı bize hergün sevgililer günü yazmış üstünede dedimki çiçekler pahalı diemi gününde göndermedin

ne mutlu ozaman bana sizlere yeni bi yüklem kazandırdıysammm... ''tebrik koyuyorum '' başakcımmmm beğendiğin içinnnn

beğendim hatuncum
benm hatunlarımdankötü şeyler çıkmaz hep güzel ve anlamlı kelimeler üretirler

bebegım sız kac senelık evlısınnız bunları yapıyosunuz yaaa tabı kısılık meselesı onunda huyu bu demek kı bız boyle olsak kafayı yerımm yaa

evet tatlım bitmez bitemezzzzzzzz aramızdaki elektürükkkkk

hah bu arada sen yemekten bahsetmişken hemen ekliyeyim.......

eğer yemeğe çıkacaksak evden tartelaş çıkarızzzzzz hızlı hızlı gideceğimiz yere giderizzzzzz.

sonra eşim 3lokmada yutar yemeğini benim gözüme bakar bitirde giddelim diyee.
sonra benm lokmamın yarısı ağzımdayken hesap ödenir

çarçabur çıkarız koşaa koşa eve geliriz.

sonuç:?

bebegım sız kac senelık evlısınnız bunları yapıyosunuz yaaa tabı kısılık meselesı onunda huyu bu demek kı bız boyle olsak kafayı yerımm yaa

o kadar merhaba dedim kimse cevap vermemiş beni unuttunuz demek canınız sağolsun
hoşgeldin saraa ablaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nasılsınnnn??
geçmiş doğumgünün kutlu olsun ben yetişemedim kusura bakma yaaa

yeni evliyken bizde öyleydik canımm illa herşey aceleyle olurduu ama kavga etmezdikk
ama alıştık birbirimizee
benim aşkımda hemen kahvaltı isterdi şimdi oyalanıyoo
evden çıkmak içinde acele etmiyoss araba kapıda ne acelen var diye diye diye alıştırdım
geçen gün saat 4 tü evden anca çıktıkk
ben evden çıkmıcaksak başka plan yaparım hemen
ya ona özel giyinirim,gözünü alırımm
yada beraber pc oyunları oynarızz yada arkadaşlarımızı çağırırızz
birbirinizi tanıdıkça geçer bu günlerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…