serayım yine yumurtlama testimi yapacaksın? hiç belli olmaz kuzu hayırlısı olsun
ediyorum zaten tatlım herzaman dualarımdasınız allah sizde verecek inşallah hiç kıskanma güzelim benim
oturuşuyoz
yeni bir yüklem kazandırdın tatlım bizeeeeeee
süppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrr
kızlarrrrr ben geldimmmm napıosunuz bakemmmm nasılsınızzzz...kayınannemdeyimmm oturuoz misafirleri var...bende aldım laptopu kucağıma bi bakim size dedim...kocişim evde ben burdayımmgitcem ama eve görümcemide götürcemmm..bizde kalacaz... benden böle işte siz anlatın bakalımmm özledim wallaaa... hepinizi böle sarıyorummmm canlarım benimmm
yav Allah aşkına nazo ve eroş şu izin günlerinin nasıl sevgililer ügnü gibi geçtiğini anlatırmısınız lüten.
ben bilmiyorumda mesela ne yapıyorsunu.
nedir kocanızla geezmeyi özel yapan
sen niye hemen nazoyla benm aramdaki büyük aşkı ve elektürüğü kıskanıyon anlamadım şimdik
mesala geçen hafta eski oturduğumuz yerde göl var oraya gezmeye gittik yazında denize, pikniğe gideriz, akşam parka dondurma yemeye gideriz, alışveriş merkezinde gezeriz bazen kahvaltıya yada yemeğe gideriz aklıma gelenler bunlar bu izinli günündede yemeğe götürecekmiş beni
olsun canım yanlışlıklada olsa aşkımız bitmez bizim
evet cnm yumurtlama testi yapcam çok silik çıktıgı için umudum yok aklıma bile gelmedi test almakamin canımmmm olmadı gelecek ay bütün aylar bizim nasılsssaaaa
ne mutlu ozaman bana sizlere yeni bi yüklem kazandırdıysammm... ''tebrik koyuyorum ''başakcımmmm beğendiğin içinnnn
ben ''yaşamamış'' biri olarak katılıyorum hiçbirşey tek taraflı olmazzyok cık cık olmaz bu tatlım mümkün değil
o zaman ne oluyor hep tek taraflı fedakarlık oluyor. bu da insanı bir süre sonra (söz meclisten:88:) saftirik konuma düşürüyor.
her şey karşılıklı. annesinin de aynı değeri sana göstemersi lazım
yok annem biz valentin gününü kutlamıyosssshoşbulduk erenayımmmm nassın kuzucum hayrola sevgililer günü planlarımı yapıosunuzz okuyamadım fazla...ay ben kocişime sordum napcan sevgililer gününde bana dedim yemeğe götürcem dedi neseki o klişe cevabı vermedi ....bende sevgilim yokki der die bekliodum walla
ben kıskanırım kışkanç bi karıyım ben..sen niye hemen nazoyla benm aramdaki büyük aşkı ve elektürüğü kıskanıyon anlamadım şimdik
et et sen özelsin şimdikkkkkserayım yine yumurtlama testimi yapacaksın? hiç belli olmaz kuzu hayırlısı olsun
ediyorum zaten tatlım herzaman dualarımdasınız allah sizde verecek inşallah hiç kıskanma güzelim benim
sende mi aynı dertten muzdaripsin kuzum.
dertdaşım benm
yazayım tipik bi hafta tatilimizi;
geç kalkarız kalkmadan yatak keyfi yaparızz
uzuuun ve kyifli bir kahvaltı yaparızz
sonra nereye gideceğimize karar veririzzz
eğer hava yağmurluysa yürüyerek inerizz yağmurda el ele yürürüzz
ben kocişimin kafası rahatlasın diye , onu üzmem oda gönlümü yaparrr
evimize gelirizz beraber yemek hazırlar yerizz
ben kocama nargile-çay yaparım bazennn
bazende hazırlanırım o beni izlerrrrr bööle
ama herafta aynı değil bazen evden hiç çıkmayız bazen sabahın 9 da çarşıya inerizz
ben kocamla olayım bana hergün ''evliler günü ''
hayırlısı olsun tatlım tabiki bütün aylar sizin
anneme hedıye almam kaynanama alırım anneme ılk gıtemem kaynanama gıderım bana deger verse dıbınden ayrılmama ama okadar yapmacı k kı hıssedıyorum ıcınden gelerek bana ıyı davranmadıgınıı kızları olunca taa cıgerdenn yavrum dıyoo bana gelınceıcten gelmeyen kızım...... en ufak seye surat yapmasıı artıkkk ıcımden gelmıyooo oraya gıtmek
ben ''yaşamamış'' biri olarak katılıyorum hiçbirşey tek taraflı olmazz
saygı karşılıklıdırrrr
yok annem biz valentin gününü kutlamıyossss
kocacım bana hergünümü zaten sevgililer günü gibi yaşatıyooo
ben kıskanırım kışkanç bi karıyım ben..
et et sen özelsin şimdikkkkk
bak 9 ay seni kıskanmak zorunda bırakma beni...
o kadar merhaba dedim kimse cevap vermemiş beni unuttunuz demek canınız sağolsun
ne mutlu ozaman bana sizlere yeni bi yüklem kazandırdıysammm... ''tebrik koyuyorum ''başakcımmmm beğendiğin içinnnn
benim kaynanamın kızı yok belkide o yüzden şanslıyım ben :))
biz kendi evimizde olsak sana tipik bi tatil gününü anlatıyımı:
öğlende uyanırız. eşim "kalkta kahvaltıyı hazırla hadi tatlım" der.
insan uyandıktan sonra biraz yatakta bakınmak istiyor biliyorsunuz. bende biraz bakınırım sağa sola eşim "kalksana kime diyorum ben."
"bi şeyi bana kırk kere söyletiyosun" der.
ve zaten böylece günümüz kırgınlıkla ve saçmalıkla başlamış olur.
sonra 5 karış suratla kahvaltı yaparız. eşimin ağzını şapırdatmasına uyuz olurum.
sonra eşim tv başına geçer.
ben de takılırım kendimce....................
ve ya dışarı çıkacaksak eşim: hadi çabukkk çabuuuuukkkkkkkkkk
diyerek bni alelacele dışarı çıkarır.
ne işimiz varsa helledip hızlı hızlı koşar adımlarla eve döneriz
zerre kadar şüphem veya uydurmuşluğum yok
evet tatlım bitmez bitemezzzzzzzz aramızdaki elektürükkkkkmesala geçen hafta eski oturduğumuz yerde göl var oraya gezmeye gittik yazında denize, pikniğe gideriz, akşam parka dondurma yemeye gideriz, alışveriş merkezinde gezeriz bazen kahvaltıya yada yemeğe gideriz aklıma gelenler bunlar bu izinli günündede yemeğe götürecekmiş beni
olsun canım yanlışlıklada olsa aşkımız bitmez bizim
insan uyandıktan sonra biraz yatakta bakınmak istiyor biliyorsunuz. bende biraz bakınırım sağa sola eşim "kalksana kime diyorum ben."
sonra 5 karış suratla kahvaltı yaparız. eşimin ağzını şapırdatmasına uyuz olurum.
o kadar merhaba dedim kimse cevap vermemiş beni unuttunuz demek canınız sağolsun
hoşgeldin saraa ablaaaaaaaaaaaaaaaaaao kadar merhaba dedim kimse cevap vermemiş beni unuttunuz demek canınız sağolsun
benm hatunlarım hep bölee kıskanç yavvvvvvvvvvvvben kıskanırım kışkanç bi karıyım ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?