Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız kocan evdeyse sen napıyon burda bende seni doladım kollarıma

yok annem niye kızıyım doğru söze ne denir demiş atalarımız

anlamaz o anlamaz hiç muhabbete devam etmeye gerek yok.

en iyisi konuyu değiştirmek. bende ses çıkarmadan uyudum

bende nazemıre katılıyom bızde kocamla hergun sevgılıler gunu gıbı davranıyoz daha dun kırmızı kalplı kutuda cıkolata yaptrmıss
14 subatda genede heycanla beklıyom hemıde yumurtlama gunummm ınss yumurtlarımdaaaa en gusel hedıyemmmm bebegım olurrr

bak kuzum kaynanayla anlaşmanın 1. kuralı ona iyi görüneyim diye kızdığın şeyleri içine atmayacaksın direk yüzüne karşı söyleyeceksin (yoksam bunlar birikir birikir ve içinden çıkılmaz bi hal alır) 2. kural paylaşımcı olacaksın kendi annene nasıl değer veriyosan onada değer vereceksin. çünkü o senin sevdiğin insanın senden önce en değerli varlığıydı.sonuçta bizler kendi anlerimizlede problem yazışıyoruz ve hemen unutuyoruz. kaynanada aynı şekilde yaklaşırsak problem kalmaz

aynen bizimde her izinli günü sevgililer günü gibi geçer ama ogünde yinede kutlar bir öpücükle bir çiçekle başkada bişey istemem zaten
yav Allah aşkına nazo ve eroş şu izin günlerinin nasıl sevgililer ügnü gibi geçtiğini anlatırmısınız lüten.

ben bilmiyorumda mesela ne yapıyorsunu.

nedir kocanızla geezmeyi özel yapan

bence başakınkiii hata hemen onun hatasını kapatmaaaa
aaaaa

böyle deseydin ozaman biz hangi günü bekliyoruz diye hiç özel günümüz yokki olsa zaten bende istemem 14 şubatı diye
aynen katılıyorumm
inşallah yaaa hepimiz bu yıl hamile kalalımm 2012 hayırlı ve bereketli geçsinnn
oyy hiç kıskandırırmıyız biz sizi kuzum
inşallah sizinlede hamişlik muhabbeti yaparız en kısa zamanda canım
banane yaaa bananee kıskanıyom siziiiiiiiii
allaha dua edin sizin duanız tutar belkimm
bak yoksa doğurana dek kıskanırım sizi heee
bak kluzum sen zati doymuşsun maaşallah böyle özel şeylere. her hafta sonu yaptığın şeyi 14 şubatta da yapmanın anlamı yok.
aynen bende onu diyomyaa
allahım tamamına erdirsin tatlım engüzel günlerin tadını çıkarr

hoşgeldinnn

kuzum bak batını yazdım annnem ama bizi unutma O GÜN haber ver tamam mı

yok annem niye kızıyım doğru söze ne denir demiş atalarımız

anlamaz o anlamaz hiç muhabbete devam etmeye gerek yok.

en iyisi konuyu değiştirmek. bende ses çıkarmadan uyudum

yani anlamıyosa uzatmanın anlamı yok boşver

yok cık cık olmaz bu tatlım mümkün değil

o zaman ne oluyor hep tek taraflı fedakarlık oluyor. bu da insanı bir süre sonra (söz meclisten:88:) saftirik konuma düşürüyor.

her şey karşılıklı. annesinin de aynı değeri sana göstemersi lazım

hoşbulduk erenayımmmm nassın kuzucum hayrola sevgililer günü planlarımı yapıosunuzz okuyamadım fazla...ay ben kocişime sordum napcan sevgililer gününde bana dedim yemeğe götürcem dedi neseki o klişe cevabı vermedi ....bende sevgilim yokki der die bekliodum walla

yok canımmm sabah yapcam bide bakalımm...yoktur kız bişii zannetmiom adetliyken yaptıgım şelere bak yaa...
serayım yine yumurtlama testimi yapacaksın? hiç belli olmaz kuzu hayırlısı olsun
banane yaaa bananee kıskanıyom siziiiiiiiii
allaha dua edin sizin duanız tutar belkimm
bak yoksa doğurana dek kıskanırım sizi heee

ediyorum zaten tatlım herzaman dualarımdasınız allah sizde verecek inşallah hiç kıskanma güzelim benim

tabi orasıda şans işi canım ben iyisine denk geldim ve değer biliyo

katılıyorum basaga bız ıstedıgımız kadar deger verek saygı duyak karsıdakınde anlayıs olmayınca olmuyoooo

napimmm kısss yemeğe geldik buraya sonra o kuzeniyle bize gitti...burdada misafir olunca gitmedimm bende..oturuşuoz iştee
oturuşuyoz

yeni bir yüklem kazandırdın tatlım bizeeeeeee

süppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrr

yav Allah aşkına nazo ve eroş şu izin günlerinin nasıl sevgililer ügnü gibi geçtiğini anlatırmısınız lüten.

ben bilmiyorumda mesela ne yapıyorsunu.

nedir kocanızla geezmeyi özel yapan

yazayım tipik bi hafta tatilimizi;
geç kalkarız kalkmadan yatak keyfi yaparızz
uzuuun ve kyifli bir kahvaltı yaparızz
sonra nereye gideceğimize karar veririzzz
eğer hava yağmurluysa yürüyerek inerizz yağmurda el ele yürürüzz

ben kocişimin kafası rahatlasın diye , onu üzmem oda gönlümü yaparrr
evimize gelirizz beraber yemek hazırlar yerizz
ben kocama nargile-çay yaparım bazennn
bazende hazırlanırım o beni izlerrrrr bööle
ama herafta aynı değil bazen evden hiç çıkmayız bazen sabahın 9 da çarşıya inerizz
ben kocamla olayım bana hergün ''evliler günü ''

tabi orasıda şans işi canım ben iyisine denk geldim ve değer biliyo
evet cnm keşke benmkide öyle olsaydı da onu kendi annem gibi görseydim çok isterdim inan ki.

ben nişanlıyken hayalimde kaynanamın omzuna başımı koymak vardıııııı ööyle hayal ederdim

ama şu an aslaa olmaz o kadar yakın hisetmiyorum onu kendime yüz veremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…