nazar değmesin anneciklere o zaman. yaa ben hep rüyadaymışım gibi hissediyorum yaa. inanması çok zor geliiyo bana ama hamileyim. kociş zaten az önce bana baktı ve aşkım biz şu an 3 kişiyiz dedi.içim bi garip oldu yaww ağlayasım geldi
kız kocan evdeyse sen napıyon burdakızlarrrrr ben geldimmmm napıosunuz bakemmmm nasılsınızzzz...kayınannemdeyimmm oturuoz misafirleri var...bende aldım laptopu kucağıma bi bakim size dedim...kocişim evde ben burdayımmgitcem ama eve görümcemide götürcemmm..bizde kalacaz... benden böle işte siz anlatın bakalımmm özledim wallaaa... hepinizi böle sarıyorummmm canlarım benimmm
serayımyumurtlama testinde silik çizgi çıkmış varmı yeni haber ?
yok annem niye kızıyım doğru söze ne denir demiş atalarımız
anlamaz o anlamaz hiç muhabbete devam etmeye gerek yok.
en iyisi konuyu değiştirmek. bende ses çıkarmadan uyudum
BU NE BE bu topikteki herkesinde kynanası tadından yenmiyo maaşallahhhhhhhhhhhhhhhh
evet bence de
gördün mü nazoo seni bu ay hamiş bıraktım hadi hayırlısı.
regl olduğunu bu ay görme inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
yav Allah aşkına nazo ve eroş şu izin günlerinin nasıl sevgililer ügnü gibi geçtiğini anlatırmısınız lüten.aynen bizimde her izinli günü sevgililer günü gibi geçer ama ogünde yinede kutlar bir öpücükle bir çiçekle başkada bişey istemem zaten
bence başakınkiii hata hemen onun hatasını kapatmaaaalisteye bakmadım öylemi yazmış varya aynısını ben yazacaktım bat 30 şubat ama 30 şubat olmadığı için bu ay hamile kalacam diye yazacaktım demekki başakla aynı düşüncedeymişiz
merhaba canım komşum gelmiştide giremedim anca gelebildim
herkese selamlar nasılsınız bakalım
aynen katılıyorummböyle deseydin ozaman biz hangi günü bekliyoruz diye hiç özel günümüz yokki olsa zaten bende istemem 14 şubatı diye
inşallah yaaa hepimiz bu yıl hamile kalalımm 2012 hayırlı ve bereketli geçsinnn
BU NE BE bu topikteki herkesinde kynanası tadından yenmiyo maaşallahhhhhhhhhhhhhhhh
evet bence de
gördün mü nazoo seni bu ay hamiş bıraktım hadi hayırlısı.
regl olduğunu bu ay görme inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
banane yaaa bananee kıskanıyom siziiiiiiiiioyy hiç kıskandırırmıyız biz sizi kuzum
inşallah sizinlede hamişlik muhabbeti yaparız en kısa zamanda canım
aynen bende onu diyomyaabak kluzum sen zati doymuşsun maaşallah böyle özel şeylere. her hafta sonu yaptığın şeyi 14 şubatta da yapmanın anlamı yok.
allahım tamamına erdirsin tatlım engüzel günlerin tadını çıkarrnazar değmesin anneciklere o zaman. yaa ben hep rüyadaymışım gibi hissediyorum yaa. inanması çok zor geliiyo bana ama hamileyim. kociş zaten az önce bana baktı ve aşkım biz şu an 3 kişiyiz dedi.içim bi garip oldu yaww ağlayasım geldi
kızlarrrrr ben geldimmmm napıosunuz bakemmmm nasılsınızzzz...kayınannemdeyimmm oturuoz misafirleri var...bende aldım laptopu kucağıma bi bakim size dedim...kocişim evde ben burdayımmgitcem ama eve görümcemide götürcemmm..bizde kalacaz... benden böle işte siz anlatın bakalımmm özledim wallaaa... hepinizi böle sarıyorummmm canlarım benimmm
kız kocan evdeyse sen napıyon burdabende seni doladım kollarıma
kuzum bak batını yazdım annnem ama bizi unutma O GÜN haber ver tamam mıbende nazemıre katılıyom bızde kocamla hergun sevgılıler gunu gıbı davranıyoz daha dun kırmızı kalplı kutuda cıkolata yaptrmıss
14 subatda genede heycanla beklıyom hemıde yumurtlama gunummm ınss yumurtlarımdaaaa en gusel hedıyemmmm bebegım olurrr
yok annem niye kızıyım doğru söze ne denir demiş atalarımız
anlamaz o anlamaz hiç muhabbete devam etmeye gerek yok.
en iyisi konuyu değiştirmek. bende ses çıkarmadan uyudum
yok cık cık olmaz bu tatlım mümkün değilbak kuzum kaynanayla anlaşmanın 1. kuralı ona iyi görüneyim diye kızdığın şeyleri içine atmayacaksın direk yüzüne karşı söyleyeceksin (yoksam bunlar birikir birikir ve içinden çıkılmaz bi hal alır) 2. kural paylaşımcı olacaksın kendi annene nasıl değer veriyosan onada değer vereceksin. çünkü o senin sevdiğin insanın senden önce en değerli varlığıydı.sonuçta bizler kendi anlerimizlede problem yazışıyoruz ve hemen unutuyoruz. kaynanada aynı şekilde yaklaşırsak problem kalmaz
bence başakınkiii hata hemen onun hatasını kapatmaaaa
aaaaa
aynen katılıyorumm
inşallah yaaa hepimiz bu yıl hamile kalalımm 2012 hayırlı ve bereketli geçsinnn
banane yaaa bananee kıskanıyom siziiiiiiiii
allaha dua edin sizin duanız tutar belkimm
bak yoksa doğurana dek kıskanırım sizi heee
aynen bende onu diyomyaa
allahım tamamına erdirsin tatlım engüzel günlerin tadını çıkarr
hoşgeldinnn
sen niye hemen nazoyla benm aramdaki büyük aşkı ve elektürüğü kıskanıyon anlamadım şimdikbence başakınkiii hata hemen onun hatasını kapatmaaaa
aaaaa
serayım yine yumurtlama testimi yapacaksın? hiç belli olmaz kuzu hayırlısı olsunyok canımmm sabah yapcam bide bakalımm...yoktur kız bişii zannetmiom adetliyken yaptıgım şelere bak yaa...
banane yaaa bananee kıskanıyom siziiiiiiiii
allaha dua edin sizin duanız tutar belkimm
bak yoksa doğurana dek kıskanırım sizi heee
yok cık cık olmaz bu tatlım mümkün değil
o zaman ne oluyor hep tek taraflı fedakarlık oluyor. bu da insanı bir süre sonra (söz meclisten:88:) saftirik konuma düşürüyor.
her şey karşılıklı. annesinin de aynı değeri sana göstemersi lazım
yok cık cık olmaz bu tatlım mümkün değil
o zaman ne oluyor hep tek taraflı fedakarlık oluyor. bu da insanı bir süre sonra (söz meclisten:88:) saftirik konuma düşürüyor.
her şey karşılıklı. annesinin de aynı değeri sana göstemersi lazım
oturuşuyoznapimmm kısss yemeğe geldik buraya sonra o kuzeniyle bize gitti...burdada misafir olunca gitmedimm bende..oturuşuoz iştee
evet tatlım çünkü ben onun içini biliyorum öyle düşündüğü için söylemiyor aslında . içini bildiğim için uzatmıyorum.yani anlamıyosa uzatmanın anlamı yok boşver
yav Allah aşkına nazo ve eroş şu izin günlerinin nasıl sevgililer ügnü gibi geçtiğini anlatırmısınız lüten.
ben bilmiyorumda mesela ne yapıyorsunu.
nedir kocanızla geezmeyi özel yapan
evet cnm keşke benmkide öyle olsaydı da onu kendi annem gibi görseydim çok isterdim inan ki.tabi orasıda şans işi canım ben iyisine denk geldim ve değer biliyo
sende mi aynı dertten muzdaripsin kuzum.katılıyorum basaga bız ıstedıgımız kadar deger verek saygı duyak karsıdakınde anlayıs olmayınca olmuyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?