Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ahh canımmmmm anlıyorum bebkimmmmmmmmmmmm asla taviz vermee ve yüzgöz olmaa

aynı benim kocaa walla yemekte bizde öleyiz ama özel bi yemekse uzun kalırız malum içki vs oluyo yoksa ağzımda lokma benimkide hesap öder...bide alışverişi hiççç sevmez o markete gireriz nasıl alışveriş yaptıgımızı bilmem walla...piknikte falanda uzun kalmayı sevmez ama benim sevdiğimi bildiği için kendi gelmez bazen hadi git gönlünce eğlen der

bebegım sız kac senelık evlısınnız bunları yapıyosunuz yaaa tabı kısılık meselesı onunda huyu bu demek kı bız boyle olsak kafayı yerımm yaa
sanki 20 senelik gibi anlattım dimi 2.5 senelik cnm.

huyu böyle evet. bana evlenmeden önce hep derdi ki: benmle evlenecek kadın çok şanslı çok eğlenir, demişti

bizde kahvaltıya yada donurma yemeğe gitmişsek en fazla yarım saat otururuz bizden önce gelenler bizden sonra kalkar biz yiyip hemen çıkarız bende kızarım acelemiz ne diye eşimde der bak başka yere gidemeyecez başka yerlerede götürecem seni der ama bazen eve girdikmi evden dışarı çıkası gelmez ve bana ev daha güzel ne yapacan dışarıda der çocuk kandırır gibi

evet bende ööle düşünüyorum cnm tanıdıkça geçiçöek heralde .
belkide evliliğin oturma safhaları.

evlilik oturunca alışırız birbirimizi mutlu etmeyi öğreniirz

adam yaranamamış kız sana
senin koca accık duygusuzmu kız????

benm hatunlarım hep bölee kıskanç yavvvvvvvvvvvv
kıskanırım seni beeeen kıskanırım topikten ...
bak şarkı bilem didim sanaa

kızlar ben kaçıommmmmm geç oldu walla...eve gitcem daha...hepinize ii gecelerrrrr tatlı rüyalarrrr...öpüldünüzzzzzz

huyu böyle evet. bana evlenmeden önce hep derdi ki: benmle evlenecek kadın çok şanslı çok eğlenir, demişti

sans bakk kız 20 senelıkler bıle bole yapmazz sukur kocama esımın aılesı ne olursa olsunn gezdırmesını sever tv bı muzık calsa hemen kalkar dansa kaldırır hedıye almasını sever 2 gune bı cıkolataları dolduru getrr cebınde yeterkı para olsun gonlunce gezdırır sankı sevgılı gıbıyızz evde kaldıgında kahvaltımızı esım hazırlarrr tabıı bunlar ıyı huyları bıde tersıne geldıgımde evde kırılmadık esya kalmaz

bööle diyen adamlar hep fos çıkıyo yaaaa
ama ev daha güzellll
çarşı pazar hep aynıııı hep aynıı
ama evde hmmmm herşey senin elinde oluyoooo
evet bende ööle düşünüyorum cnm tanıdıkça geçiçöek heralde .
belkide evliliğin oturma safhaları.

evlilik oturunca alışırız birbirimizi mutlu etmeyi öğreniirz

ya aslında oturması gerekti artık huylarınızın uyuşması gerekiyodu ama sizin durum özell
başbaşa kalınca başlıcak herşey sizin içinnn

yeşilim ne yapıyon canım benim sen neden profil resmini kaldırdın soracam hep unutuyorum

nazoşum napim canım oturuyom ama şimdi yatacam uykum geldi valla zaten bütüngün esneyerek geziyorum yaa
ozaman kaldırmıştım hani kızmıştım ya eşime işte sonrada unuttum güzel bi hamiş yada bebiş fotosu bulayımda ekleyim tekrar demi ama
neyse hepinize iyi geceler tatlı rüyalar canlarım sizin için dua edecem en kısa zamanda bebişlerinize kavuşun inşallahhh

evet ozaman kaldırdında resimden ne istedin sen bitane güzel bi foto koy yine
iyi geceler canım benimde dularım seninle kendine çok iyi bak

kızlar bende kaçıyorum çok uykum geldi benimde. kendinize ii bakın tatlı tatlı rüyalar görün.öptüm hepicinizi

iyi biraz bize benziyosunuz rahatladm

evet ev güzelde zaten bütün hafta evde sıkılıyorum en azından izinli gününde 2 saatliğine bile çıksak yetiyo bana bütün gün dışarıda gezelim demiyorum ki
eşimde zaten söyleyecek söz bırakmamak için 1.2 saatliğine çıkarır dışarı yoksa birazcık duygu sömürüsüyle evde oturduğu anların tadını çıkaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…